itm calarasi

Redactia Experimentul Lehliu a primit zilele trecute, raspunsul oficial al Corpului de Control al ITM Bucuresti, legat de abuzurile si haos-ul administrativ, care a transformat ITM Calarasi intr-o prostituata, de care trag toti Interlopii Calaraseni.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [412.37 KB]

Raspunsul nu are nimic de a face cu problemele semnalate. Mai mult, raspunsul Corpului de Control al Ministerului Muncii, nu arata decat ca Ministerul Muncii este o Institutie parazitata de personaje care nu au nimic de a face cu interesul fata de cetatean, sau de protejarea reala a drepturilor celor care muncesc.

Mihaita Bestea- acum la Consiliul Judetan Calarasi- membru al Clanului Iacomi

ITM Calarasi a ramas in conducerea unui InterlopStan Ionel, membru al Gruparii Iacomi, zis Ciorapul, personaj caralegian, de o rara incompetenta si nemernicie, in timp ce posturile de „Director”, sunt pastrate altor doi membrii de partid Mihaita Bestea (PSD) si Dumitru Nicolae (PNL)- amandoi membrii ai Gruparii Iacomi.

De aproape doua decenii, Bestea, Dumitru si Stan, trateaza institutia ca pe o anexa a lor, ca pe un WC, in care arunca hartia mudrara pe jos, cu speranta ca vine altul sa o ridice si sa traga apa!

ITM Calarasi nu are o conducere reala, nu respecta Legile Romaniei si este inca folosita drept bata in Judet, de Mafia Politica de analfabeti, care nu cunoaste culoare sau doctrina.

Solicitare Ministerul Muncii si Protectiei Sociale

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [613.86 KB]

Sa radem cu Inspectorii ITM