REVOLUTIA LIBERALA

Comuna Frasinet se pregateste de marea asfaltare!

La Frasinet exista o stare euforica in sat, greu de inchipuit, cu femeile care merg seara sa aprinda lumanari la biserica, pentru sanatatea celor care sunt pe cale sa produca o revolutie in comuna!

Doua gramezi pe masina (pentru a numara masinile)!

Asfaltarea a 80% din Frasinet si satele arondate, cu frezura asfaltica la 8 cm grosime, reprezinta una dintre cele mai ambitioase idei, puse in practica pe timp de pace, de Partidul National Liberal in Calarasi.

Pentru Frasinet, acest iminent aspect, este pe cale sa devina realitate!

MONITORIZAREA REDACTIEI EXPERIMENTUL LEHLIU

Primarul Alin Ploiesteanu (zis Linut sau Finul) monitorizeaza cu membrii Clanului, Redactia Experimentul Lehliu si stie cu exactitate cine intra, cat sta si ce vorbeste. Este posibil ca activitatile de spionaj sa fac a parte din indatoririle zilnice in Primaria Frasinet.

Alin Ploiesteanu, Primar Frasinet, singurul membru al Clanului Iacomi, care a avut capacitatea de a purta o conversatie normala, care a stiut sa vorbeasca si sa solicite, motiv pentru care a primit cele solicitate. Discutia prezentata integral.

SOFIAN COSTACHE ADUCE PIATRA (INCA)

Sofian mai are de adus cateva sute de tone de sort 16-56 si urmeaza sa vina si „piatra”….

Mai mult de atat, „finul” Alin, cum ii zice Imparatul Interlop Iacomi Iulian, lauda prestatia prietenului si vecinului Sofian Costache, care va lucra 3 luni de zile non-stop cu tot arsenalul de camioane, sa duca frezura la Frasinet pentru inegrirea satelor.

Ne asteptam si la achizitii de cateva sute de tone de motorina, precum si inchirierea de buldozere, compactoare in perioada urmatoare! Odata intinsa, in miez de vara, stropita cu motorina si compactata, frezura devine asfalt (pentru cine vrea sa faca treaba).

Pentru spalarea pacatelor, pentru a arata comunitatii ca nu fura, Sofian si Alin Ploiesteanu, vor trebui sa transforme Frasinetul 100%! Reuseste Alin Ploiesteanu sa arate comunitatii ca este un Primar corect, iar „saracia” este un accident?

Doar timpul va spune!

Un lucru este cert, vecinul Costache Sofian are de munca la greu! Insa banutul in clan se da!