col paduraru adrian

Au trecut zece luni, de la primul articol din Experimentul Lehliu, legat de rezultatele infiltrarii unui Clan de Interlopi (Iacomi) in Unitatea Militara UM 0214, din Lehliu Gara. Zece luni in care au fost prezentate pe larg, neajunsurile si problemele organizatorice, abuzurile dar si furturile cu „fondul clasei”, banii pentru cei decedati, motorina si altele.

IGSU, Parchetul Militar, ISU Calarasi, DGPI si Serviciul Anticoruptie din Calarasi, au efectuat analize, investigatii, au pregatit rapoarte iar rezultatele sunt inca asteptate.

Pompierii de la descarcerare nu au manusi speciale in Calarasi

Acestea lipsesc din dotare, iar manusile disponibile sunt cele de stingere, care sunt mai groase, implicit mai greu de utilizat, asta in conditiile in care, la o astfel de interventie, rapiditatea cu care esti scos dintre fiare, face diferenta! Mai jos un link, care se poate accesa doar pe youtube cu limita de varsta, pentru a intelege cu adevarat problemele cu care se confrunta cei de la descarcerare.

Aici gradele dispar, ramane doar Omul din fiecare, ramane lucrul in echipa, pregatirea si satisfactia coplesitoare, amestecata cu extenuarea fizica dupa o astfel de interventie. Ei sunt Pompierii Militari!

Pompierii din Calarasi au casti casate si neconforme

Castile din dotarea Pompierilor Militari- productie China- neconforme, inca se utilizeaza! Ele sunt casate, dar se folosesc! In poza o casca de la Dragonul Rosu (incendiu), identica cu cele de la Lehliu Gara.

Pompierii Militari au o macara in dotare tinuta in ploaie si vant, dar defecta

Macaraua ISU cumparata de Consiliul Judetean, este defecta, insa se asteapta piesa! Nu este clar daca va veni sau cand. Important este ca „merge si asa”! Colonelul Paduraru Adrian nu a gasit inca un adapost pentru utilajul de 500.000 de euro! Macaraua este considerata functionala in baza „raportului macaragiilor”, adica a Pompierilor care in caz de accident in exploatare, accident datorat defectiunii la calare de exemplu, vor plati cu capetele! Pe scurt, tot Sclavetele, la fel ca in Constanta, cu autoscara defecta, este cel care va scoate castanele din foc cu mainile goale daca ceva merge prost!

Pompierii Militari din Lehliu Gara sunt umiliti de Comandantul Unitatii care „baga ore la greu”

Lt. Col Gheorghe Catalin, membru al Gruparii Iacomi, Conducatorul Unitatii de Pompieri din Lehliu Gara, obisnuieste sa „bage” 4 ture de 24 de ore pe luna, in weekend, pentru banuti, lasand real, Unitatea Militara fara Pompieri, Sclavetii fiind lasati acasa, sa nu faca ore, cu exceptia celor din Clan, care la aniversarea onomasticii, primesc si o zi libera dupa serbare (sa se odihneasca..)

Aflam ca de la 01.06, Colonelul Paduraru a impus Col. Gheorghe Catalin, o limita de maxim 2 ture de 24 de ore, pe care acesta le poate realiza in Unitate, in afara programului normal. Chiar si asa, tot nu este corect, asta pentru ca Pompierii sunt INSUFICIENTI IN WEEKEND!

Soldatul este inainte de toate om, sufera, iubeste si plange, ca si tine!

General Maior- patru stele- Dan Paul Iamandi

Da, patru stele…..

Purtatorul de cuvant al ISU Calarasi

Subofiter Tataranu Ovidiu, Purtatorul de Cuvant al ISU Calarasi, nu prea intelege el cum este cu obligatiile unei astfel de sarcini! Poate invata Tataranu de la Alin Ploiesteanu, cum este cu dialogul!

„In cel mai scurt timp o sa abordam o alta solutie cu dumneavoastra!” Nu este clar daca Tataranu se refera la Clanul Iacomi si la o tentativa de omor, atat de draga Gruparii Iacomi, de Pompierii din Clanul Iacomi, care ar trebui sa vina peste cei din Redactia Experimentul Lehliu, dar ceva are el in cap! Totusi sa ameninti un ziarist, fie el cat de mic, tu cadru MAI si purtator de cuvant!

Domnului General Dan Paul Iamandi

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [766.76 KB]

Inainte de grade, in calitate de conducator, trebuie sa fii om! A se citi serviciu in loc de servici, in documentul mai sus atasat

Corpul Ofiterilor ISU Calarasi- o mare familie, la propriu

ISU Calarasi

Aflam de la Sclaveti, increngatura nefireasca din ISU Calarasi.

Nevasta lui Paduraru si cu fosta nevasta a lui Gheorghe sunt verisoare.

Nevasta primului adjunct Lt. Col. Stoian Codrut, este promovta Capitan in 2021, iar sora lui este angajata in 2020 ca Subofiter si trecuta in Corpul Ofiterilor in 2021, cu grad de Sublocotenent

Nevasta Zeului Ruschi (Col Ruscareanu) este sora cu nevasta lui Campeanu! Si lista este lunga…

Dormi linistit, 2 si 15 vegheaza!

Pompierii Militari