Maine dimineata la Dor Marunt, in sedinta extraordinara, Liberalii puri si imaculati, vor discuta doua puncte, extrem de importante pentru comunitate: 1) Aprobarea achizitiei unei noi Calesti Imparatesti pentru Primar, avand in vedere ca Dusterul este demodat si „cam jaf”; 2) Exceptioanalele lucrari pe strazile din Dor Marunti si Dalga Gara (de reparatii), unde toti banii din Primarie din anul acesta, vor pleca catre Clanul Iacomi.

Caleasca Regala

Comuna Dor Marunt se scalda in mizerie, cu singurul incarcator disponibil, ocupat sa incarce frizura asfaltica timp de doua luni de zile. Mizeria insa este peste tot, iar la Dalga Gara, localitate lasata fara groapa de gunoi, expresia Liberalismului Fascist, miroase de la 2 km, la propriu!

Doreste si Vicele Nuta crescator de vaci in intravilan, o duba mare cu frig, sa aiba si ei cu ce sa care vacile la abator, sa nu mai transpire boul, vara in caldura! Cum Purcarea Cristian (zis Bigi), consilierul personal al Primarului din Dor Marunt, este si el crescator de animale, asa cum si Costea Costel (zis Pantelimon sau Baciucul) este crescator de animale, o duba frigorifica ar merge perfect, atat pentru primarie, cat si pentru Grupare!

O strutocamila cu trei motoare, in care Ion Iacomi, sa poata tine bautura la rece, dar sa permita si o vita (in spate), pare sa fie solutia ideala, la Primaria Dor Marunt. Mai este si apectul care tine de justificarea cantitatilor ireale de carburant, asa ca sunt necesari consumatori!

Lucrarile de reparatii strazi

Clanul Iacomi repara buzunarele mereu goale ale Clanului, mai putin strazile! Maine se va discuta jefuirea banului public, prin lucrari de intindere a gunoiului frezat de pe A2, in lucrari in care Sofian cara, „finul” intine, „unchiul” compacteaza si Clanul salta tot bugetul Primariei.

Patru oameni sunt importanti maine:

  1. Vatafu Costica- Secretarul comunei si Primarul real- principalul responsabil alaturi de Ion Iacomi, pentru dezastrul cu banii publici din Dor Marunt.- PNL -ARIPA FASCISTA
  2. Hristi Costel- Pui de Inger in Clan (preocupat strict de buzunarul lui) si fara interes pentru problemele comunitatii. PNL ARIPA FASCISTA
  3. Purcarea Cristian (Bigi)- Consilierul personal al Primarului- PNL ARIPA FASCISTA
  4. COSTEA COSTEL (Baciucul)- PNL ARIPA FASCISTA

Asa pleaca la Clan si Bugetul pe 2021, in timp ce satenii din Dalga Gara se scalda in jeg!

purcarea cristian
Purcarea Cristian- reprezentantul PNL Calarasi la Dor Marunt

MICU FILIP- un om exceptional

In Clanurile de Interlopi exista persoane diverse, cu comportamente diferite si topologii specifice. Daca Ion Iacomi gaseste necesar a injura pentru a se linisti, daca Imparatul prefera sa aiba un limbaj golanesc, daca Serban Nadejdea era revoltata, pentru faptul ca a fost pacalita sa divulge informatii, ei bine in Clanul Iacomi, exista un personaj total atipic! Pe numele lui Micu Filip, Inginer si angajat in Primaria Dor Marunt, Filip este o sluga a Imparatului.

Motivul pentru care il prezint astazi, tine de faptul ca Filip, este omul caruia consatenii nu ii spun pe nume! Nu ii rostesc numele!

Atat de multa suparare, dezbinare, ura, atata minciuna si lasitate a semanat in comunitate Micu Filip, incat nici numele nu il rostesc apropiatii!

„Ala de la Primarie, care nu merge la munca decat chemat, ala care si-a turnat verii, care se suie pe cadavre si iti baga cutitul in spate, insa nu te poate privi in ochi…”

Micu Filip membru al Clanului Iacomi

Gazele la Dalga Gara

Inainte de alegeri, toti supusii Clanului alergau si indemnau satenii sa se inscrie pe liste, pentru a trage gaze in Dalga Gara! Aflam pe surse, ca se testeaza un sistem autonom, pentru generarea gazelor la Dor Marunt, revolutionar si in linie cu politica Liberal Fascista.