prevenda marius

Mare nenorocire s-a abatut peste populatia de ciori din Lacomi Land, o data ce Prevenda Marius a adus la Dalga Gara, un aparat care sperie ciorile din livada cu pomi fructiferi, pe care acesta o detine la Conacul Domnesc din Dalga Gara.

Acelasi tip de aparat, a aparut si in Dor Marunt, unde Marcu Bogdan a bagat spaima in populatia de ciori.

In timp ce Marius Prevenda apara copacii exotici, cocotierii si smochinii, de invazia ciorilor obraznice care ii decimeaza productia, la Dor Marunt, este aparata o suprafata de floarea soarelui!

La fiecare 5 minute, o bubuitura la 150-180 db, sperie ciorile la 2 km distanta in asa hal, ca zboara in cerc dezorientate, raman flamande si nu se mai pot concentra in zbor.

La Dalga Gara, ne scriu satenii, ca „Nici cainele nu mai latra, sta ascuns in cusca! Pisica sub catel, speriata, nici apa nu mai bea!”

Avansul tehnologic

Tinand cont de avansul tehnologic, de prezenta bateriilor Li-Ion, aparatele de speriat ciori, sperie tot cartierul, sperie ciorile, sperie animalele, iar Lacomi Land, devine neprietenos pana si pentru Ciori, care ajung sa se culce flamande, dezorientate si terifiate de bubuiturile la interval predefinit!

In Lacomi Land, nici pentru ciori nu mai este loc!