iacomi iulian

Cu ce se Ocupa Primarul?

Aflam de la persoane implicate in procesul de selectie, de incredibile aventuri ale Imparatului Interlop , la Serviciul de Ambulanta !

Primar de Oras care aranjeaza angajarea slugilor?

Primarul se ocupa printre altele si de infiletarea angajatilor la Serviciul de Ambulanta Calarasi, unde , a plasat o mare parte din apropiatii Clanului, in posturi caldute si aranjate (in prealabil).

Asa aflam ca temutul Interlop Petrut Nicolae, membru al Gruparii Iacomi si Ofiter in cadrul MAI Calarai- Arme, Munitii, Petarde si Explozii, loc in care salasluiesc o parte din membrii Gruparii, a aranjat cu Iulian, ca sotia sa castige concursul de pe data de 15.06.2021, concurs prin care va trece de la Primaria , la Serviciul de Ambulanta Calarasi (Lehliu Gara).

Pentru a asigura infiletarea in post, concursul este aranjat, iar concurentii vor pica la oral, avand in vedere ca la proba de scris, este mai greu de masluit concursul!

Imparatul le-a comunicat deja celorlalti doritori ca locul este dat!

Adica numita Toma Mirela, merge la concurs degeaba!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [67.04 KB]

Serviciul de Ambulanta Calarasi- sursa Ghita

Primarul , Primar de Oras Liberal, promotor al Liberalismului Fascist de influenta Putinista, se ocupa cu aranjarea locurilor de munca pentru slugi!