iacomi iulian

Cu ce se Ocupa Primarul?

Aflam de la persoane implicate in procesul de selectie, de incredibile aventuri ale Imparatului Interlop Iulian Iacomi, la Serviciul de Ambulanta Calarasi!

Primar de Oras care aranjeaza angajarea slugilor?

Primarul se ocupa printre altele si de infiletarea angajatilor la Serviciul de Ambulanta Calarasi, unde Iacomi Iulian, a plasat o mare parte din apropiatii Clanului, in posturi caldute si aranjate (in prealabil).

Asa aflam ca temutul Interlop Petrut Nicolae, membru al Gruparii Iacomi si Ofiter in cadrul MAI Calarai- Arme, Munitii, Petarde si Explozii, loc in care salasluiesc o parte din membrii Gruparii, a aranjat cu Imparatul Iulian, ca sotia sa castige concursul de pe data de 15.06.2021, concurs prin care va trece de la Primaria Lehliu Gara, la Serviciul de Ambulanta Calarasi (Lehliu Gara).

Pentru a asigura infiletarea in post, concursul este aranjat, iar concurentii vor pica la oral, avand in vedere ca la proba de scris, este mai greu de masluit concursul!

Imparatul le-a comunicat deja celorlalti doritori ca locul este dat!

Adica numita Toma Mirela, merge la concurs degeaba!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [67.04 KB]

Serviciul de Ambulanta Calarasi- sursa Ghita

Primarul Iulian Iacomi, Primar de Oras Liberal, promotor al Liberalismului Fascist de influenta Putinista, se ocupa cu aranjarea locurilor de munca pentru slugi!