rodagria produce

Eliberarea bonurilor fiscale in Romania este obligatorie pentru activitatile de comert cu amanuntul, motiv pentru care, Rodagria Produce are obligatia sa ofere bonuri fiscale clientilor serviti pe marginea strazii!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [261.41 KB]

II Mihalcea Bogdan este o entitate diferita din punct de vedere juridic de Rodagria Produce Cooperativa de Productie. Daca prima este la vedere, Rodagria este ascunsa de Imparat, la supusii din Clan (cu mare atentie)!

Gandita special ca un vehicul financiar, capabil sa absoarba si sa gestioneze milioane de euro din Fonduri Europene, Rodagria este gandita cu Cenzori si beneficiari ascunsi, de ochii indiscreti!

Iacomi Iulian cu doua decenii de experienta in inginerii financiare, ascunde foarte eficient implicarea lui, precum si beneficiile din afacere, insa daca esti atent si ii urmaresti, sunt mai transparenti ca apa.

Rodagria Produce este un vehicul financiar parte a unei scheme complexe de drenare a Fondurilor Europene.

  • Mihalcea Bogdan II (Bogdan nascut in Constanta la 21.12.78) este actionar cu 20%,
  • Mihalcea Maricel (nascut in 02.7.49, in Ciocani Jud Vaslui) este actionar cu 20%, este unchiul lui Mihalcea Bogdan.
  • Razvan Stoean, var cu Mihalcea Bogdan (cumnat cu Vali Mihaela Mihalcea), are alte proiecte prin Afir (pe Lehliu Sat)
  • Marica Cristian Romica din Targoviste-nascut la 16.09.88, var primar cu Mihalcea Bogdan (este apicultor, are proiect pe albine si livezi cu mere). Intrat in afacere la insistentele lui Mihalcea Bogdan.
  • Draghici Cristian Constantin (avocat de profesie – liberal, aparatorul sotului Alinei Bica) detine si el fara a avea o participare reala in sensul unui aport financiar, este cel prin care se realizeaza drenarea fondurilor obtinute (Europene) din proiecte, prin firmele prietenilor acestuia, tot din Fagarasi, localitate de unde este si el. Astfel se constata faptul ca beneficiarii fondurilor obtinute din II Mihalcea Bogdan pe proiectele AFIR, sunt chiar firmele apropiatilor Rodagria (aici vom reveni pe larg)
  • Bajenaru Beatrice si Corneliu- cenzorii-sunt implicati atat in CERTROM cat si in zona de interes a proprietarilor de drept a terenurilor pe care II MIhalcea Bogdan, a obtinut Fonduri Europene. Acestia detin, la randul lor, o alta serie de firma in principal de Consultanta si Contabilitate.

Gloria Pascu, sotia lui Bogdan Mihalcea si Adrian Pascu, fratele acesteia, sunt proprietarii de drept ai pamantului II Mihalcea Bogdan si investitorii camulfati in Rodagria, totusi public, acestia declara ca sunt principali actionari.

Pana aici totul OK!

Cum a intrat Imparatul in ecuatie, ce rol are Dinca, cum a folosit Gruparea resursele umane si financiare ale Orasului Lehliu pentru a aduce Rodagria unde este azi, doar in Experimentul Lehliu.

Cum a ajuns Mihalcea Maricel, desconspirat alaturi de Anca Simina Popescu (MADR), Dan Motreanu, Emil Dumitru, in ceea ce trebuia sa fie pentru Gruparea Iacomi, cea mai importanta actiune de sabotaj, la care au lucrat din 2017, cateva zeci de persoane, doar in Experimentul Lehliu (episoadele urmatoare).

Crima Organizata in cea mai pura si curata forma, in livada Imparateasca!