gloria pascu

Ajuns Deputat in Parlamentul Romaniei moderne, Iulian Iacomi a cautat modalitati de investire a capitalului in afaceri prospere, care sa fie insa ascunse de ochii curiosilor. Asa a ajuns Imparatul la ciresele si capsunile Imparatesti, la care insa a devenit alergic!

Iacomi Iulian a devenit alergic la Capsuni!

Primarul Orasului Lehliu Gara a devenit alergic la Capsuni si Cirese, din cauza tratamentelor cu pesticide aplicate in exces la Rodagria Produce, in lipsa unui Inginer specialist. Acesta a consumat cantitati de cirese si capsuni tratate si a devenit alergic, dupa ce a suferit cateva intoxicatii!

Iacomi Iulian a devenit alergic in urma consumului de fructe tratate din propria livada

Capsuni stricate sau aproape proaspete

In urma cu cateva zile m-am oprit la Rodagria Produce in Ogoru, Comuna Dor Marunt, unde la taraba, o fata vinde zilnic capsuni. Am oprit de doua ori si am cumparat capsuni pentru cei mici, insa capsunile erau vechi, culese de 2 zile cel putin si partial stricate! Vorbim de capsuni cumparate de la poarta fermei!

Capsunile ar trebui sa fie proaspete, mai ales ca o caserola de 1 kg are pretul de 15 ron!

Am aruncat 20 % dintre ele si nu este prima data cand Rodagria vinde capsunile vechi si alterate!

Vanzatoarea nu are forme legale!

La Rodagria oamenii sunt abuzati, umiliti si tinuti zilieri, tratati cu promisiuni „ca sclavii pe plantatia Imparatului”.

Vanzatoarea de la tejghea nu are forme legale de munca, motiv pentru care Mihalcea Bogdan, cel care trage Fondurile Europene pentru Grupare, nu plateste taxele catre Stat, realizand importante economii financiare.

Conform legii Rodagria nu poate angaja zilieri decat in activitati specifice agriculturii, deci fara zilieri in constructii sau activitati economice! De mai bine de 6 ani, Consortiul Imparatului- Rodagria, un vehicul financiar, foloseste zilieri in activitati care nu permit folosirea acestei categorii de persoane!

Insa sa revenim la vanzatoarea de la tejghea!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [178.50 KB]

RODAGRIA PRODUCE si abuzurile

Numita Gloria Pascu, Mihalcea Bogdan (sotul Gloriei Pascu), Mihalcea Maricel (Director CERTROM) si Andrei Pascu, abuzeaza de cativa ani zilierii alaturi de Iulian Iacomi, construind o structura de tip piramidal, in care sub acoperirea angajarii cu ziua, acestia evita plata contributilor sociale si a cotizatiilor obligatorii, la Bugetul de Stat.

De la infiintare pana in prezent Consortiul Rodagria a avut un angajat, iar II Mihalcea Bogdan, tot un angajat! Asta in timp ce vara, acestia utilizeaza zilnic zeci de lucratori!

Pe gardul fermei, este pus un anunt mare cu „Vino in echipa noastra!”

Care echipa, cea de zilieri?

Adica, astia de la ITM Calarasi, aplica Legile doar la prosti!

Zilier pe post de vanzator la Rodagria

Rodagria nu este interesata de calitatea produselor, taraba este doar de fatada!