pnl calarasi

PNL Calarasi nu este o filiala a unui partid politic! PNL Calarasi este o adunatura de infractori, care nu au nimic de a face cu politica!

Pentru a incheia capitolul legat de activitatile Clanului Iacomi, legat de Ferma Domnita Maria, lipsea un document deosebit de important, daca nu critic, document care a fost obtinut azi, dupa punerea in aplicare a unui plan exceptional, document care bate ultimele cuie in cosciugul Liberalismului Fascist de Baragan!

Anca Simina Popescu

anca simina popescu
Anca Simina Popescu, membra a Gruparii Iacomi, coordonata de Emil Dumitru si Dan Motreanu

Domnisoara Popescu infiletata de Clan la MADR Bucuresti, a refuzat sa faca publica forma si continutul plangerii depusa la MADR, plangere pe care chiar Ministrul Agriculturii Oros, a inaintat-o Hienelor MADR spre executie!

Legarea lui Ion Iacomi de plangerea depusa era critica, in tot amalgamul din Lacomi Land, insa nu pentru noi, pentru Procurorii DNA, care obtin informatia asta de la noi, mai precis chiar de la Ion Iacomi- profilul de Facebook (asta pentru ca din arhiva MADR a disparut)!

Redactia Experimentul Lehliu a fost informata de faptul ca Primaria Dor Marunt a depus o plangere la MADR prin Emil Dumitru, plangere care ulterior a disparut din arhiva MADR! A ramas insa raspunsul dat de Simina primariei prietene, raspuns foarte important, pentru parcursul penal al faptelor comise de cei mai sus mentionati (raspuns ramas la Filip si Vatafu).

Cum lucrezi cu interlopii?

Primul pas este sa ii enervezi rau de tot, apoi manati de disperarea turbarii, siguri ca fac ceea ce trebuie, se arunca cu picioarele inainte, larg desfacute, in lipsa lui Hilfe, care nu a fost consultata pe subiect!

Pasul 2- Cateva articole cu gunoaiele, sa ii zgandari, in care arati cat de puturosi si rai sunt, cat de mult le pasa de comunitate.

Pasul 3- intrebi Primaria Dor Marunt si astepti cuminte raspunsul, legat de terenul din intravilan, pe care de un deceniu, zace langa Primarie, un morman de gunoi! Este vorba de tarlaua T101/1, in intravilan, de terenul Primariei Dor Marunt, teren care trebuie curatat si ingrijit. Si vine raspunsul lui Vatafu Alecsandru- Secretarul Comunei.

Pasul 4- Bagi batul prin gard si il agiti rau de tot. Mai o tentativa de omor, mai o marturie mincinoasa (insa totul cu ajutorul Procurorului).

Pasul 5- Incarci o remorca de gunoi de pe terenul Primariei, lucrare care era in sarcina Primariei (sa il care la groapa de gunoi) si il duci tu, asta in timp ce stai cu bena sus, sa te vada Clanul!

Pasul 6- in 20 de minute Micu Filip- Inspector Fond Funciar, Vicele Nuta, Costea Costel (Consilier in Primarie), vin in haita sa filmeze cum „ziaristul” arunca gunoiul la groapa de gunoi!

Pasul 7- Printre specificele amenintari, Micu Filip coleaza imdiat materialele filmate si le trimite numitului Ion Iacomi, care incuviinteaza postarea pe pagina lui de Facebook! Pentru a da greutate spuselor, acestia ataseaza si documentul cautat de noi, singurul care lipsea, document de o mare importanta dpv juridic. Sansa sa foloseasca documentul era mai mare 90%, avand in vedere setea cu care vroiau sa loveasca!

Pasul 8- Tu impingi gunoiul in gramada de gunoi cu Vola, carat de ziarist la Groapa de Gunoi a Comunei Dor Marunt, gunoi care nu ne apartine si care trebuia indepartat chiar de Primaria Dor Marunt.

Greseala publicarii documentului trimis primariei prietene de Anca Simina Popescu, reprezina o eroare monumentala comisa de Grupare, cu efecte greu de cuantificat la acest moment (pentru grupare). Insa noi stiam de document si de cei din spatele actiunii MADR.

Micu Filip si Vatafu Alecsandru- executantii in Dor Marunt

Primaria Dor Marunt a depus plangeri cu fapte nereale, la Apele Romane, Politia Calarasi si MADR Bucuresti, impotriva unui Agent Economic care angajeaza oameni, plateste taxe si real, le plateste salariul.

Plangerea la Apele Romane a fost anulata in instanta, cea la MAI este la Judecatorie, iar povestea cu MADR a ajuns la DIICOT si DNA.

Primaria a depus plangerea, care a fost instrumentata de apropiatii clanului iar sanctiunea a fost pusa in aplicare de Mihalcea Maricel- Directorul Rodagria si asociatul lui Iulian Iacomi. Mihalcea Maricel, angajat in Ogoru, la Livada imparateasca, era lupul cu hainuta CERTROM- hainuta de Director, hainuta de care bunica stia!

Bunica asta chiar stie tot!

Imparatul iubeste atacul la Regina cu nebunul otravit!

Documentul de mai sus, contine informatii voit false si rau intentionate, menite a acredita ideea conform careia, activitatea unitatii a fost SUSPENDATA! Nimic mai fals, nu a fost suspendat nimic, nu a existat un raport in urma controlului, nu au existat produse contaminate, nu a existat frauda si o data desconspirati au fugit toti ca sobolanii! Mihalcea si echipa au contaminat doar proba de sol, nu s-au mai obosit sa contamineze si probele de produs, ei au mers la sigur! Ferma Domnita Maria deserveste lunar peste 1500 de clienti, iar cei mai fideli clienti sunt chiar din Clanul Iacomi: Imparateasa si Gloria Pascu.

Nu au existat sanctiuni, iar Gruparea va raspunde pentru faptele comise! Important era ca Gruparea sa vina singura si sa arate cum lucreaza!

Aici vorbim de spuma PNL- Dan Motreanu, Emil Dumitru, Iulian Iacomi, Ion Iacomi si Ministrul Oros!

Atasat la postare, Micu Filip a adaugat si documentul atat de cautat de noi, pentru a da greutate postarii! A urmat o avalansa nebuna de postari si comentarii ale Clanului

Gunoiul?

Ziaristul a curatat o bucata de teren intravilan, care apartine Primariei Dor Marunt, aflata in grija lui Micu Filip- Comisiei de Fond Funciar, a transportat la groapa de gunoi mizeria, si a ridicat gunoiul cu utilajul propriu, pentru a nu lasa aiurea mizeria!

Eu daca vad o hartie pe jos o ridic! Asa am invat la scoala! In autobuz lasi locul unei persoane in varsta, iar hartia de pe jos o strangi!

Dor Marunt- intravilan- T101/1- in fata este terenul lui Marcu Caju. terenul este proprietatea Primariei Dor Marunt- cu gunoi de doua decenii!. De aici a fost incarcat gunoiul. Gunoiul dus la Groapa de Gunoi este gunoi comunitar iar eu detin in tarla, cateva terenuri unde cultiv plante medicinale.

Cum a inghiti Iacomi momeala pana in esofag

Cu cat te invarti pe langa ei, ajungi sa ii apreciezi pentru inocenta cu care actioneaza! Pentru Clan documentul publicat azi este catastrofal, asta pentru ca este vorba de cariera a doua persoane importante in Clan- Anca Simina Popescu si Petcu Adriana, dar si de soarta Clanului!

Ridicarea gunoiului cu utilajul prpriu in gramada, la Groapa de gunoi a Comunei Dor Marunt.

Cat efort pentru un document!