isu calarasi

Infiltrarea Unitatii Militare UM 0214- Pompieri Militari de catre Clanul de Interlopi Iacomi, a creat monstrii!

Lt Col Gheorghe Catalin conducator al Unitatii Militare si membru al Gruparii Iacomi, a transformat viata pompierilor din unitate in adevarate drame, in care evaluarile anuale sunt falsificate si semnate de altii, rezultatele la probele sportive sunt masluite, iar membrii din Clanul Iacomi beneficiaza de conditii si program special.

Buteliile de oxigen de pe masinile SMURD

Lt. Col. Gheorghe Catalin obliga „Sclavetii” din Lehliu Gara, sa merga la Calarasi cu masina persoanala pentru a incarca buteliile de oxigen consumate. Acestea sunt manipulate si transportate in masinile personale ale angajatilor MAI, cu nerespectarea totala a legislatiei, legat de conditiile in care aceste obiecte se pot transporta.

Transportul recipientelor butelie

Art. 165. – Se interzice transportul recipientelor butelie in autobasculante, in autovehicule necorespunzatoare, precum si in autovehicule cu remorci basculante.

Art. 166. – Se interzice incarcarea si transportul recipientelor-butelie de oxigen impreuna cu materiale combustibile, explozibile, substante grase sau care sunt incompatibile cu oxigenul.

Art. 167. – In timpul transportului si manipularii recipientelor-butelie, trebuie sa se ia masuri impotriva caderii, lovirii sau murdaririi acestora.

Art. 168. – Vehiculele care transporta recipiente-butelie incarcate nu trebuie sa stationeze fara supraveghere. Conducatorii autovehiculelor in care se transporta recipiente-butelie incarcate cu oxigen sau azot trebuie sa fie instruiti asupra proprietatilor si pericolelor pe care le prezinta oxigenul si azotul.

Intai ii pune sa semneze ca nu vor manipula buteliile incorect, apoi ii trimite sa care buteliile cu masinile proprietate

Gheorghe Catalin pune pompierii sa semneze procese verbale, prin care angajatii MAI sunt instruiti sa nu manipuleze aiurea buteliile, iar la iesire din tura, sunt trimsi sa incarce buteliile consumate cu masinile proprii!

Isu Calarasi nu asigura transportul corespunzator al acestor butelii!

ISU Calarasi- o adevarata debandada

Asa ajunge Sclavetele, umilit si batjocorit, sa care buteliile de oxigen in conditii ilegale, mai mult din omenie, pentru ca noi sa avem in caz de necesitate, oxigen in salvarea SMURD.

Sacrificiile Pompierilor Militari in Calarasi depasesc cu mult pericolele ce tin de lupta cu focul, de specificul interventiilor. Pompieirii Militari merg cu „bomba” in portabagaj la Calarasi, pentru ca cineva trebuie sa umple aceste butelii, iar oamenii au nevoie de oxigen. Dincolo de uniforma, ramane omul, iar Pompierul se duce si incalca regulamentul militar, pentru ca oxigenul sa fie acolo unde este necesar, adica in ambulanta.

Cu evaluarile falsificate

Col Paduraru Adrian ascunde falsificarea evaluarilor anuale ale pompierilor militari de la Lehliu Gara, unde in urma unei anchete interne, Ionescu Mihai, fost Purtator de Cuvant al ISU Calarasi, a gasit nu mai putin de 25 de evaluari cu semnaturi falsificate de gradati!

Asta in timp ce membrii Clanului Iacomi, infiltrati in UM, au tratament preferential, promovari si conditii speciale!

La butelii merg doar Sclavetii, cei din Clanul Iacomi nu!