dan motreanu

Pe o vreme capricioasa, a avut loc la Dor Marunt un eveniment caritabil, organizat la Scoala nr 1, unde director este Stan Mariana. La eveniment au participat spre sfarsit, o serie de personalitati din cardul Gruparii Iacomi.

Tinand cont de ultimele evenimente, Dan Motreanu a venit azi la Dor Marunt, sa discute cu membrii Gruparii, ce este de facut!

Surprinde participarea lui Pandea la eveniment! A lipsit si Imparatul, prea manjit sa apara public cu restul „echipei”.

Toti greii din Gruparea Iacomi au participat: Niculae Eremia (Al Odobescu-primarul); Dumitru Nicolae (Gogosel tot din Odobescu)- Prefectura, Dan Motreanu (omul de care depinde Anca Simina Popescu si Emil Dumitru); in spate Vatafu (secretarul comunei Dor Marunt) si Hristu Costel (mereu timid)- poate cel mai sincer membru al PNL Calarasi.

Din poza lipseste Xenofonte Purcarea (tot din Odobescu)!

Unde este Padrino?

De ce la Scoala?

Stan Mariana urmeaza sa sustina un concurs pentru un nou mandat de 4 ani la conducerea Scolii, asa ca o initiativa alaturi de Clanul Iacomi, aduce un nou mandat, daca tinem cont ca la eveniment, a participat si o doamna Raluca Caraion (numita de Pandea) de la Inspectoratul Scolar al Judetului Calarasi (doamna cu ecuson).

Astia au venit la Scoala din Dor Marunt, pentru ca este singurul loc curat, la propriu!

Azi 13.06.2021 la Lehliu Gara- in fata liceului

In Lehliu Gara toate cosurile de gunoi sunt pline, pe strazi este namol, cum era la Dalga Gara prin `80.

Padure de cucuta la Lehliu Gara- Oras Martir- pe terenul Filonului de Aur

Au venit sa se filmeze cum dau banii!

Dan Motreanu- PNL- membru al Gruparii Iacomi si asociat in Legume cu Dor SRL cu Iacomi

A lasat Danut doua sute de lei! Mai mult nu are de unde saracul! Cel mai probabil a venit sa ia ceva legume proaspete, sa le duca la Giurgiu!

Mereu vine politicianul manjit si corupt si arunca doua bucati de plastic in cutie sau aduce cateva pungi cu dulciuri pentru cei mici! De ce? De ce nu ajuta ei copiii si parintii sa nu ajunga in situatia de a avea nevoie de „mila” talharilor cu hainuta de politician.

Dan Motreanu a venit azi la Dor Marunt pentru ca ii este frica! Si are motive! Foarte multe motive!

Un documentar de Oscar

Cand ataca în haita, lupii se reped sa izoleze de turma vanatul, insa acum vanati sunt ei!

La Lehliu ca la Medelin!

Problema este ca vorbim de o haita de talhari, nu de lupi!

Lectii pentru cei din Clan

In Clanul Iacomi nivelul de cultura este undeva jos, jos, jos! Daca sunt scosi din functiile publice, astia mor de foame! Asa ca am cautat un exemplu la fratii de langa noi, prin care sa primesti fara sa ceri si fara sa furi! Interesant este ca in clip, dansatorul nu ia bani de la cei mici, doar ii invata sa danseze! Este drept ca in Austria sunt alti oameni!

Cu putina practica, interlopii Calaraseni pot invata sa danseze si implicit sa primeasca fara sa fure!