lascu ilie

In clasamentul international al competitivitătii, Romania este la infrastructura pe locul 136 din 139. Dupa noi mai sunt doar Mongolia, Angola si Bosnia-Hertegovina din care ultimele doua au trecut si prin razboi.

Orasul Lehliu Gara arata ca dupa bombardament, aici nu se pune problema de infrastructura, atata timp cat orasul nu are canalizare pentru apa pluviala de pe strazi! Comuna Dor Marunt nu are PUZ actualizat si lucreaza dupa schite vechi de trei decenii, in timp ce zeci de mii de euro zboara catre firma de cadastru Imparateasca- Sc Komora Engineering SRL, pentru „te miri ce”! Aparatul Primariei Dor Marunt foloseste puterea administrativa pentru a sabota si distruge Agentii Economici care nu cotizeaza si nu sunt prieteni.

In tot acest amalgam de mizerie, Dan Motreanu si Dumitru Nicolae vin la Dor Marunt sa se filmeze cum lasa cate o bucata de plastic, pentru un scop nobil!

SC Ecoclean Sal Serv SRL abonata la contracte cu Primariile prietene!

lascu ilie
Lascu Ilie- PNL Calarasi- Aripa Fascista

La Lehliu Gara liberalii fura in stil mare, jefuiesc Primariile cu salbaticie si distrug zone intregi, insa pana ieri erau din PSD!

Lehliu Gara- Oras abandonat administrativ

Sageacul de la Scoala din Lehliu Gara sta sa cada. Directorul a facut nota la Primarie sa se intervina, sa nu ajungem sa chemam pompierii cu autoscara!

Raspunsul a venit scurt: Nu sunt bani!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [258.75 KB]

PNL Calarasi- LASCU ILIE

Primim din interiorul Primariei Lehliu Gara, informatii legat de un furt in valoare de 86645 Euro. Banii se pare ca au fost dati de Iacomi Iulian din bugetul ORASULUI LEHLIU GARA, catre firma lui Lascu Ilie- SC ECOCLEAN SAL SERV SRL. insa in SEAP (Sistemul de Achizitii Publice) tranzactia apare ca refuzata! Nu este clar cum au plecat banii din Primaria Lehliu (pe ce canal), insa banii au fost necesari inainte de alegerile din 2020!

Pana la aceasta ora, Lascu Ilie nu a putut fi contactat pentru clarificari!

Lascu Ilie- PNL Calarasi

Punct de vedere ECOAQUA LEHLIU GARA- Director Nitulica Ion

Domnul Ion Nitulica confirma faptul ca nu a existat o astfel de lucrare la Ecoaqua- statia de tratare si implicit faptul ca este vorba de o lucrare fictiva. Mai mult decat atat, nu avea ce sa caute Primaria sa execute lucrari la Statia de Tratare a Apei, care este a ECOAQUA SA!

87000 de Euro

Daca oferi suma de 100 de euro fiecarui copil din Lehliu Gara, sa le cumpere parintii hainute, incaltari de 500 de Ron, cu banii astia imbraci 870 de elevi! Asta daca nu esti capabil sa faci cu suma asta, ceva util pentru Oras!

Lehliu Gara oras ruina, ajuns Oras Martir pe timp de pace, jefuit salbatic de Partidul Politic.

Serviciile de curatenie „a la Clan”

28106 Euro au fost platiti de Primaria Lehliu Gara catre firma lui Lascu Ilie, pentru servicii care nu au fost prestate. Lucrarea a fost executata pe acelasi model ca cea de la Dor Marunt, unde angajatii Primariei si cei de la ajutoarele sociale au prestat mare parte din lucrarea efectuata!

Lucrare fictiva platita de Primaria Lehliu Gara pentru servicii de curatenie care nu au fost prestate

Xenofonte Purcarea

Prim Procurorul Judetului Calarasi, domnul Xenofonte Purcarea, a protejat Crima Organizata si Clanul Iacomi, iar rezultatele sunt palpabile si se vad cu claritate.

xenofonte purcarea
xenofonte purcarea

Petrica Filon