Urmare a articolului din data de 23.06.2021, la concursul proba scrisa de la Calarasi, cele doua candidate din Lehliu Gara au fost aspru pedepsite si notatate cu 17 puncte, respectiv 30 din totalul de 100!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [158.13 KB]

Aflam pe surse apropiate problemei, ca a crescut subit dificultatea examenului, iar doi candidati au obtinut exceptionale rezultate (in mod surprinzator)!

Serviciul de Ambulanta Calarasi are o mare nevoie de personal si este greu de acceptat ca o asistenta de la un Spital de Psihiatrie, sa obtina nota trei la un examen pe meserie.

Spitalul Orasenesc Lehliu Gara

Prof. Dr. Acad. Danga Mircea, Directorul Spitalului Orasenesc Lehliu Gara, nu primeste studentii in practica! Este vorba de tinerii care termina cursurile de Asistent Medical Generalist, tineri care au nevoie de un ciclu de practica.

Este vorba de 4-5 tineri pe zi, tineri care urmeaza cursurile la Calarasi si au nevoie de o unitate unde sa faca un numar de ore de practica!

Doar la Spitalul Sapunari au gasit loc…..

Linia scurta- Informatorul zis Marmota

„Voiam să-ți confirm informațiile furnizate de sursa ta (Ghita) despre parașutarea unei doamne peste Serviciul de Ambulanță Călărași. Ce nu știe sursa ta – nici nu aveam cum să afle – este că traficul de influență politică a funcționat la vârf: Împăratul Galben (fost Roșu) a vorbit cu Țarina Albastră (Amelia Giurcan, șefuleasa USR Călărași), pentru a rezolva câștigarea așa-zisului concurs. Așa, ca între foști colegi de partid. PSD, mai exact. Căci una dintre ultimele declarații politice ale Împăratului – ca șef al roșieticilor călărășeni – a fost anunțul că PSD-ul local nu mai are arhivă și, deci, nu poate confirma calitatea de membru PSD a Ameliei Giurcan (soția lui Gigi, fostul șef al lui doi-și-un-sfert Călărași). Dar de ce era nevoie de binecuvântarea Țarinei Albastre? Pentru că, la împărțeala bucatelor, USR a primit – în județul Călărași, pe lângă controlul altor deconcentrate – și conducerea Ambulanței. Și atunci, nu mergea doar pe firul scurt de la PNL”.