lehliu gara

Evenimentele in Lacomi Land, zona de interes a PNL Calarasi Aripa Fascista, zona condusa si coordonata de Clanul Iacomi, se produc cu repeziciune si putem constata o efervescenta exceptionala, dublata de o saturatie la nivel de Parchete si DNA, legat de faptele de coruptie din Judetul Calarasi.

Adica au intrat astia in ei…..

Puschiu Bradut

Zis masinuta cu bani, Puschiu Bradut, membru de baza al gruparii Iacomi, a fost ieri 22.06.2022 la DNA Constanta, unde a petrecut momente minunate, alaturi de Procuror si Grefier. Mai precis a ajuns dimineata si a „scapat” seara! Uff….

Aflam pe surse, cum a venit azi 23.06.2020 Puschiu, la denuntator, la Lehliu, sa ii ceara sa renunte la cele 10-15 plangeri penale!

„Ba, Dumnezeu nu da cu parul! Ce, trebuia sa ma filmezi? zice Puschiu” Asta saracul statea cu ochii aproape in lacrimi si stergea cu degetul, praful de pe masina lui Puschiu! Nu zicea nimic, de parca mai era ceva de zis.

” Pe tine te iertam, pe ala nu…!” zice Puschiu (conform declaratie martorului la eveniment).

Col. Paduraru Adrian- Comandantul ISU Calarasi

Distinsul domn Colonel, a chemat doi dintre pagubitii de la Lehliu, doi dintre cei 9, care au banii de inmormantari jefuiti de Lt. Col Gheorghe Catalin, pentru a discuta posibilitatea returnarii catre acestia a sumelor sustrase.

Baietii au spus ca nu mai vor nimic, acum oricum este tardiv! Real insa Col Paduraru, vroia sa stie daca cei doi, raman cu aceleasi declaratii (asa cum au fost date catre IGSU- la ancheta), trebuia sa ii descoase putin.

Acest episod este insa o mica etapa din intreaga poveste, daca tinem cont de relatariile celor de la Lehliu Gara, care vorbesc de 9 persoane pagubite de colonelul Gheorghe Catalin, care lua parte din banii pentru morti si ii juca la pariuri, sau pentru baute la Mari Piticul la bar.

Nemes Zaharia- membru al Clanului Iacomi- SC Grand Construct SRL

Nemes a intrat cu lucrari in Frasinet, unde primar este Alin Ploiesteanu, finul lui Iacomi Iulian. Nemes alaturi de Sofian, papa tot ceea ce se poate din bugetul Comunei Frasinet. Evenimentul este semnificativ, tinand cont de drenarea resurselor financiare catre membrii Clanului, element esential in sustinerea Gruparii.

Gardurile executate anul trecut sunt coapte

Gardurile executate de Pompierii Militari (Clanul Iacomi) cu banutii drenati prin Nemes Zaharia si SC New Led SMD SRL (Gagarin). Facute in bataie de joc, „a la Iacomi”, gardurile din multiple locatii ale Comunei Dor Marunt, se afla in avansata stare de degradare.

Facute sa dureze un an, chiar atat au rezistat!

Sofian Costache dezlantuit

Baiatul lui Fane Zamfir (zis Sile) de la Primaria Lehliu Gara, incarca linistit un camion de frizura unui prieten, membru neafiliat Clanului. Vine Sofian Costache si il vede pe asta mic, cum incarca si el o masina….

Dupa o repriza de urari specifice in Clan, suparat, dezamagit si scarbit, de injuraturi si amenintari, Zamfir Stefan pleaca din Wola, pe jos spre casa. Atat de suparat a fost, ca nu a mai venit la munca.

Stefan Zamfir este un baiat muncitor, angajat la Primaria Dor Marunt, om de incredere si trimis toata ziua sa trudeasca pentru Ion Iacomi, aducand baiatul banutii „la birou”.

Imediat Sofian l-a sunat pe Imparat si pe Ionica, pentru a arata cat de „corupt” este Stefan!

Ion Iacomi si Vatafu, speriati de informatiile pe care Stefan de detine, au pastrat deschis contractul de munca, iar din cand in cand, il invita la lucru…

Stefan este suparat si pe faptul, ca in Primaria Dor Marunt sunt angajati oameni, care nu au nici o treaba cu Primaria.

(informatiile sunt din surse apropiate de caz)

Vicele din Dor Marunt „Nuta” si-a angajat omul de la ferma la Primarie

Tudor Ioan a angajat responsabilul cu vacile de la ferma proprie, la Primaria Dor Marunt. Adica sa plateasca Primaria taxe si toate cele, asta in timp ce numitul Florin Balasoiu, lucreaza la Nuta acasa! Florin este un baiat cuminte, taie lucerna, da cu freza, etc.

Alin Ploiesteanu da tarcoale Redactiei Experimentul Lehliu

In urma cu cateva zile, mergeam linistit pe ulita din sat, cand mana stanga vad ca se agata de o creanga de dud, plina cu dude zemoase si dulci. Aparent intamplator, dupa ce a dat 15 ture, Alin Ploiesteanu opreste masina Primariei Frasinet, pentru a sta de vorba cu Redactorul la aer curat (nu inainte de a porni inregistrarea pe telefon, sa aiba ce arata Imparatului).

In timp ce savuram delicoasele dude de Baragan, Alin a tinut sa sublinieze ca au gasit solutia pentru mine (Clanul). Adica „problema ta se incheie curand, solutia este clara si o sa fie rau” (pentru ziarist n.r.)

Chiar daca vorbea aparent cu un mort, Alin este profund marcat de asocierea lui cu numele de interlop! Nu vrea sa accepte sub nici o forma si refuza total termenul de Interlop!

Cuprins de frenezia dudelor coapte, am uitat sa ii dau lui Alin cateva oua de bibilica, pe care le aveam intr-o cutie, oua proaspete, sa duca si el acasa un ou de calitate, ou de casa, pentru cel mic!

La Lehliu Gara au aparut surpari si cratere

La Lehliu au inceput sa apara surpari de toata frumusetea! Orasul arata bine!

In Dor Marunt stadionul este deschis doar pentru suporterii lui Iacomi

Ion Iacomi a inchis relativ stadionul din Dor Marunt si nu permite accesul echipei de fotbal din localitate, care joaca pe unde poate! La Stadion se intalneste Iacomi cu sleata lui, unde fac gratarele si petreceri, departe de ochii prostimii.

La Lehliu Gara Imparatul a executat un neafiliat

Un opozant obraznic al lui Iacomi Iulian, a fost pus sa darame un gard drept pedeapsa pentru tupeul de a ridica privirea din namol! Omul nu avea acte pe terenul complet, este vorba de cativa metri. Printul mostenitor afland cele intamplate, a pus omul sa strice tot, aducand moluzul langa gard. In Orasul LEhliu Gara este haos urbanistic, asa cum este in Dor Marunt, o totala debandada si jaf.