pnl calarasi

La Dor Marunt se fura ca in codru, se fura tot, pe fata si cu ajutorul procurorului corupt! In jur de 150.000 de euro platiti Pompierilor Militari pentru a executa cateva garduri, capabile sa reziste un an!

Gandita la mica masa a blatului, executia si punerea in opera a acestor garduri, a permis Familiei Iacomi sa traga sume frumoase din bugetul Primariei, banuti impartiti intre parti, imediat ce lucrarea a fost finalizata.

Pe hartie, lucrarea a fost executata de SC Grand Construct SRL (firma lui Nemes- membru al Gruparii Iacomi) si Gagarin- acum cazut in dizgratie- cu SC New Led SMD.

Formula este simpla: gardutul este facut la panarama, fara fundatie, cat sa tina un an de zile, pompierii din Clan realizeaza placile din nisip cu urme de ciment, iar montajul este facut de pompieri, cu cine gasesc (inclusiv minori), feriti fiind de ITM Calarasi, care are membrii in Clanul Iacomi.

Banutul este apoi impartit frateste!

Aproape 160.000 Euro au costat aceste garduri, acum in avansata stare de deteriorare. Pe scurt o mizerie, care il face pana si pe cel mai infocat suporte al lui Iacomi, sa sara de pe scaun de draci!

Dosarelul a fost plimbat intre DNA- Proc. Xenofonte si Proc. Banescu Liliana, unde doarme si acum, spre vesnica odihna, in stilul specific doamnei Procuror Banescu, iubitoare de Iacomi, mai mult o mama pentru Clan.

Cum arata gardurile din Comuna Dor Marunt, la un an distanta?

Dalga Gara

Executate fara fundatie, pe banii comunitatii, toate lucrarile au fost verificate si controlate de Joga Virgil, Arhitectul de la Urbanism, care a avut grija, ca executia sa fie in linie cu cerintele URBANISTICE ZONALE.

Nu putea sa lipseasca Secretarul Comunei- Vatafu Constantin Alecsandru, iubitor de frumos si Liberal adevarat.

Asta inseamna Crima Organizata- furi organizat- acoperit de Procuror, acoperit de Seful Politiei Lehliu Gara.

Asa au transformat astia la Lehliu doctrina Liberala in doctrina Liberal Fascista!

Consilier in Primaria Dor Marunt de mai bine de un deceniu Hristu Costel-PNL