marin badea

Regina Maria

„Oricâte greșeli va fi comis regina Maria, înainte și după război, războiul rămâne pagina ei, pagină cu care se poate făli, pagină care se va așeza în istorie la loc de cinste. O găsim în tranșee printre combatanți în rândurile înaintate, o găsim în spitale și în toate posturile sanitare printre răniți și bolnavi. O găsim de față la toate adunările care încercau să facă puțin bine. Nu a cunoscut frica de gloanțe și de bombe, cum nu a cunoscut teama și scârba de molimă sau nerăbdarea față de eforturile așa de des inutile, provocate de dorința ei de mai bine. Regina Maria și-a îndeplinit datoria pe toate fronturile activităților sale, dar mai presus de toate pe acela al încurajării și ridicării moralului acelora care o înconjurau și care au trebuit să decidă, în cele mai tragice momente, soarta țării și a poporului său. Se poate afirma că, în răstimpul pribegiei noastre în Moldova, regina Maria a întrupat aspirațiile cele mai înalte ale conștiinței românești. Prin modul cum a influențat în 1916 intrarea României în război și din nou în 1918, când aproape numai datorită ei, regele Ferdinand nu a ratificat dezastruoasa pace de la București, regina s-a așezat ca ctitoriță a României întregite și ca una din cele mai mari figuri ale istoriei noastre naționale.[1]”—Constantin Argetoianu , Pentru cei de mâine: Amintiri din vremea celor de ieri.

„În fiecare dimineață, Regina, în uniformă de infirmieră, însoțită de o doamnă de onoare și de un grup de brancardieri voluntari se duce la gară pentru a-i primi pe răniți. Regina înfruntă moartea și ceea ce este fără îndoială cel mai greu, depășește oboseala unei zile nu de opt ore ci a unei zile care se întinde până noaptea târziu, cu șaisprezece, șaptesprezece sau optsprezece ore de muncă, pe cât de respingătoare pe atât de periculoasă, în mijlocul emanațiilor infecte ale cangrenelor. Când este vorba de Regina nu ne referim la curaj. Curajul presupune teamă și energia de a învinge. Sentiment necunoscut pentru o suverană a cărei îndrăzneală aduce a invulnerabilitate.[32]:p. 360”—Contele Saint-Aulaire, Ministrul Franței la București

Declarația – testament din jurnalul Reginei

„«Țării mele și Poporului meu, când veți ceti aceste slove, Poporul meu, eu voi fi trecut pragul Tăcerii veșnice, care rămâne pentru noi o mare taină. Și totuși, din marea dragoste ce ți-am purtat-o, aș dori ca vocea mea sa te mai ajungă încă odată, chiar de dincolo de liniștea mormântului. Abia împlinisem 17 ani, când am venit la tine; eram tânără și neștiutoare, însă foarte mândră de țara mea de baștină, și am îmbrățișat o nouă naționalitate, m-am străduit să devin o bună Româncă. (…) Nimeni nu e judecat pe drept cât trăiește: abia după moarte este pomenit sau dat uitării. Poate de mine vă veți aminti, deoarece v-am iubit cu toată puterea inimei mele și dragostea mea a fost puternică, plină de avânt: mai târziu a devenit răbdătoare, foarte răbdătoare. (…) Te binecuvântez, iubită Românie, țara bucuriilor și durerilor mele, frumoasa țară, care ai trăit în inima mea și ale cărei cărări le-am cunoscut toate. Frumoasa țară pe care am văzut-o întregită, a cărei soartă mi-a fost îngăduit să o văd împlinită. Fii tu veșnic îmbelșugată, fii tu mare și plină de cinste, să stai veșnic falnică printre națiuni, să fii cinstită, iubită și pricepută.»”

A lasat in urma o Romanie bogata, frumoasa si intregita. O tara, de care, nu reusim sa avem grija si care ramane intreaga, chiar daca este condusa de o gramada de idioti si lichele, de mai bine de trei decenii.

Regina Maria te-a lasat in urma pe tine, pe mine si pe Badea Marin!

Ziaristul Marin Badea

Marin Badea a descoperit o bresa in Romania moderna, o bresa prin care a putut crea un curent.

Un curent nou, o definitie noua, o noua meserie, un nou concept- Ziaristul Mercenar.

Venit in Baragan, Marin Badea a inteles iute, a mirosit oportunitatea de a crea o afacere foarte profitabila, bazata pe analfabetismul clasei politice din Romania, in special pe cea din Calarasi, unde Primari ajung toate lichelele, scursurile si gunoaiele societatii.

Ca rezultat direct al evolutiei clasei politice, Ziaristul Marin Badea a umplut rapid un gol urias lasat de distrugerea organizarii socialiste in Baragan.

Atent, inteligent si lipsit de scrupule, Marin Badea a devenit cel mai temut ziarist mercenar din Romania, nu doar din baragan!

Cand vine Badea, este dauna totala!

Nu ai unde sa fugi, nu ai unde sa te ascunzi! Cand vine Badea, tot ceea ce iti ramane este sa mergi la masina (daca ai una), sa scurgi acidul din baterie si impreuna cu cateva seminte de cucuta (sa ai de rumegat cand bei acidul), sa te asezi in fata trenului, caci judecata oferita de Badea este totala, fara apel, fara nimic….

Victima a lui Badea Marin

Esti constient ca ai patru sau cinci ore, pana cand Badea publica articolul, iar ca membru al Asociatiei Ziaristilor Obraznici, Badea scrie numai lucruri minunate.

Procurorul Badea Marin

De Badea nu te ascunzi, de Badea nu scapi, poti sa plangi, poti sa tipi, sa suni la 112, insa „decizia” lui Badea este fara apel!

Daca la Judecatorie poti face apel, poti lua un avocat, cand vine Proc. Marin Badea, infaptuirea Justitiei capata accente de judecata totala, obsoluta.

La decizia lui Marin Badea nu poti face apel, sentinta este definitiva si executorie!

victima abuzata de Badea

Badea Marin este cel mai puternic Procuror al Judetului Calarasi, iar daca Prim Proc. Xenofonte Purcarea, Prim Proc. Banescu Liliana sau Prim Proc. Petrache Angelica infaptuiau Justitia doar 1% din cat a judecat Marin Badea, Judetul Calarasi era un fel de Oslo a Romaniei.

Marin Badea mercenar si gade

Badea este un mercenar fara suflet, nascut om insa transformat in fiara.

marin badea

Badea a transformat conceptul de presa libera intr-un circ grotesc, in care primeste clientelar bani, pentru a distruge o persoana sau alta. Fara afinitate politica, Badea serveste cate o portie de adevar si jeg, in fiecare articol scris online.

Marin Badea a invatat si dresat politicienii corupti si prosti din Judetul Calarasi, sa cotizeze pentru a fi lasati in pace. Contributia trebuie sa fie lunara sau trimestriala, prin contracte de media sau plic. Cei care uita sa plateasca sunt taxati cu articole dracesti (cum spunea Anca Simina Popescu), in care reteta este simpla. Adica nu platesti doar o data la patru ani, platesti constant si sume fixe!

Asa a ajuns Badea sa trosneasca PNL Calarasi, pentru a le aminti ca si ei sunt corupti si daca nu cotizeaza constant, dracii ii ia! Dupa ce a editat articolele de mai jos, aflam pe surse ca PNL Calarasi reia contractele de media cu Badea, pentru a scapa de „barda lui Marin”.

Reteta lui Badea Marin pentru un articol: se ia de la dusmanul platitor (prietenul victimei) o suma de bani (minim 1000 euro/ articol). Se foloseste 5% adevar, 20% jeg, 20% rahat fermentat, 10% otrava a dusmanului (pe care cel care aranjeaza articolul, o doreste inclusa), 20% minciuni, 10% exagerari, 15% otrava si supararea lui Badea.

Se amesteca bine si se pune la dospit timp de patru ore, dupa care este publicata stirea.

A ajuns Badea atat de temut, incat singura solutie pentru o femeie, ramane 112!

Badea este si Procuror si Judecator si infaptuieste Justitia, spre deosebire de Procurorul si Judecatorul adevarat, care se chinuie sa supravietuiasca in sistemul manjit al Justitiei, bazata pe legi si instante.

Am gandit. O fi pacat!

Rautatea premeditata este cea mai perversa, cea mai rea, iar Badea Marin ofera mizerie fermentata la pret de cozonac! La Badea nu exista preferita politica, el primeste si din stanga si din dreapta, iar Badea este rezultatul tolerantei noastre la faptele Politicienilor nostri, mereu pusi pe furat si jefuit. In Romania am adus impostura la nivel de Politica de Tara!

Marin Badea un om puternic, singurul Procuror al Judetului Calarasi

ZIaristul Marin Badea este singura persoana din Baragan, care a reusit sa ofere o bruma de adevar intr-o lume a coruptiei, incompetentei si mizeriei politice, dominata de hoti, interlopi si lichele. Importanta muncii lui Badea Marin va fi inteleasa la adevarata valoare peste doua decenii. Badea lucreaza exclusiv cu materialul clientului, client care are timp si resurse sa afle mizeria si lucreaza mai eficient decat toate serviciile secrete gen SIPI-DIPI-PIPI.

„Cand loveste Marinica Badea, parca cade trasnetul! Dai din maini te zbati putin, insa esti pe jumatate mort!”

Victima a lui Badea din Sarulesti

Marin Badea este platit de tine

Marin Badea este platit de politicienii corupti din judet, pentru a fi scutiti de mizeria dezvaluirilor, insa este platit din bugetul primariilor si institutilor judetului Calarasi.

Marinica Badea nu este ieftin si chiar daca merge cu Dacia, Badea a transformat afacerea jurnalismului de tip fascist, intr-o afacere foarte prospera, care implica mecanisme complexe de drenare a banutilor.

Marin Badea vinde pe bani dosarele primite spre investigare.

Marin Badea este o tarfa scumpa, cu principii…

Marin Badea se vinde scump, are tarif de starleta, insa ofera servicii la cel mai inalt nivel profesional. In ultimul timp insa, a inceput sa aprecieze iubirea, mai ales ca cercul de cotizanti s-a redus simtitor.

Nimeni nu a stiut sa arate iubirea fata de ziarist, mai bine decat Mariana Stan, omul de legatura al Clanului Iacomi cu Marinica Badea. Stan Mariana este singura persoana de sex feminin, apreciata si respectata de Badea Marin. Stan Mariana este si singura persoana din Clanul Iacomi, care a reusit finantarea Scolii Generale nr 1 din Dor Marunt si ridicarea nivelului de educatie oferit la Dor Marunt. Sa reusesti a opri ceva banuti din mainile fratilor Iacomi, pentru a dota si renova o scoala, este o reusita exceptionala, care spune multe despre Mariana Stan.

„Asta daca nu fura o zi moare!” (despre Imparat n.r.)

Deputatul coarna

Prin tehnica contrastului total, Badea a scris un material „document”, in care Mariana Stan este prezentata drept zeita si inger, al invatamantului de Baragan. Arati doar jeg si apoi apare Stan! Stan Mariana este si responsabila cu propaganda in Clanul Iacomi.

Cei parti TITANI ai Judetului Calarasi- Iliuta Vasile- Presedinte de Consiliu Judetean, Marin Badea- Ziarist Interlop, Iulian Iacomi- Imparatul si Prim Proc. Xenofonte Purcarea

Marin Badea a primit bani de la PNL si membrii Gruparii Iacomi pentru a manji lunar omul Iliuta Vasile, considerat cel mai mare pericol pentru PNL! Partea de intelegere pentru Badea se termina insa cu momentul punerii sub acuzare si trimiterii dosarului la DNA.

Partea lui Badea in distrugerea omului Vasile iliuta, se termina la trimiterea in judecata a omului

Xenofonte Purcarea amenintat si umilit de Iliuta Vasile

Din surse apropiate cazului, aflam ca Xenofonte Purcarea a fost amenintat si umilit la audierea lui iliuta Vasile, unde Ilie, nervos ca Xenofonte il umileste cu camera de luat vederi, a inebunit de draci si a inceput sa ii spuna lui Xenofonte, tot ceea ce avea pe suflet.

Mare greseala a savarsit Iliuta Vasile cand a amenintat procurorul, fie el Xenofonte Purcarea.

Badea Marin are o abordare identica si arata dispret si lipsa de respect fata de separarea puterilor in stat! Iacomi iulian are si el o abordare bazata pe dispretul fata de om, fata de Judecator, fata de Procuror si fata de Seful Politiei Lehliu Gara, peste care a intrat in birou, lovind usa cu piciorul si unde a amenintat si injurat o victima.

Daca Iliuta Vasile intelege a cere scuze Procurorului pentru cele spuse, chiar si in public, Presedintele Consiliului judetean ar da dovada de mare inteleptiune si ar castiga sufletele a sute de votanti, care apreciaza la conducator, aroganta, „puterea” si inteleptiunea.

Daca Iacomi Iulian ar cere scuze in public lui Buraga Costel, pentru cele facute si spuse in Sediul Politiei Lehliu Gara, Imparatul ar castiga respectul Lehlianului de rand, care va observa in Iacomi un „om mare”, capabil sa accepte greselile facute la nervi!

Intelegerea si respectarea rolului si functiei individului in Statul de Drept reprezinta piatra de temelie a unei societati mai bune, alaturi de educatie.

Din aceasta cauza, mereu am respectat in orice discutie sau dialog- Primarul Iacomi, care este primar si pentru mine, chiar daca in afara cadrului administrativ, oricine poate zice orice.

„Recent, s-a lansat în acest spațiu public, în plină democrație, un zvon deosebit de periculos pentru societate, acela că procurorul nu ar face JUSTIȚIE.

  • Datoria noastră, a procurorilor, în calitate de reprezentanți al intereselor generale ale societății, apărători ai ordinii de drept, precum și ai drepturilor și libertăților cetățenilor, astfel cum ne desemnează Constituția României în art. 131, este aceea de a proteja cetățeanul de orice element de natură să prejudicieze interesele acestuia.  Or, ideea că înaltul acuzator de stat nu face justiție este nu numai complet greșit expusă, dar propagată în sferă publică, poate fi catastrofală.
  • Amintesc pe Voltaire care a afirmat, pe bună dreptate, faptul că „aceia care te determină să crezi absurdități te vor determina să comiți atrocități”.
  • Astăzi, democrația este înțeleasă în sensul că oricine își poate exprima părerea despre absolut orice, fără a avea chiar cele mai elementare cunoștințe despre subiectul dezbaterii.
  • Astfel, admitem faptul că libertate înseamnă că și juristul, dar și jurnalistul, precum și zidarul, spre pildă, pot discuta despre justiție, dar și despre medicină, de asemenea; cu toții, însă, cu siguranță, nu pot intra în dezbaterea unui subiect care nu reprezintă obiect de studiu personal și temeinic; câtă vreme și medicul și juristul pot greși, în limite omenești, în diagnoza lor, cu atât mai mult vor greși cei fără niciun fel de specializare pe tematica respectivă. Așadar, precum juristul nu trebuie să emită opinii medicale, este firesc să nu permitem nici medicului emiterea de opinii juridice, spre analogie.
  • Dacă toate cele de mai sus sunt adevărate, atunci îi revine juristului să definească și să clarifice obiectul său de studiu, dar nu orice fel de studiu, și anume un studiu aprofundat, întrucât ne aflăm într-o societate democratică, iar studiul unei componente esențiale a unei astfel de societăți nu poate fi decât principial și în vederea respectării statului de drept. De aceea, juristul nu poate fi decât un prieten al înțelepciunii, iar preocuparea sa trebuie să fie de a se eleva în permanență, iar cunoștința sa, urmare a studiului aprofundat al principiilor, să fie emisă razant și către societate.” Proc. denisa Silivestru- rolul Procurorului

Vor avea taria Iliuta Vasile si Iacomi Iulian sa ceara scuze Procurorului, respectiv sefului de Politie pentru jignirile aduse acestora?

marin badea
marin badea ziarist