alin ploiesteanu

In Frasinet este o agitatie incredibila! A venit vara si o data cu ea, a inceput o incredibila activitate in satele comunei, zumzaiala ce aminteste de zilele de glorie din Socialism!

Evenimentele se succed cu repeziciune si parca nu este timp suficient sa le captezi pe toate, sa le analizezi si sa le publici in mod „live”, sa stie si Baba Sofronia ce se mai intimpla la ea in sat! Pentru cei care nu o cunosc, Baba Sofronia nu mai poate merge, are 80 de ani, insa butoneaza un Apple mai ceva ca o pustoaica!

Tanti Sofronia ne trasmite pe feed, live, toate evenimentele fierbinti din Frasinet, spre corecta evaluare si publicare (a furaciunilor).

Primarul Alin Ploiesteanu (PNL) a inceput sa imparta dalele de pe trotuare la sustinatori

Finul, cum ii zice Imparatul Iulian, a inceput cu dreptul sa se ocupe de comuna Frasinet si a impartit dalele de pe strazile din Frasinet, la prieteni. In locul dalelor, prietenul Clanului Iacomi- Zaharia Nemes, a inceput o extraordinara lucrare, prin care se vor turna trotuare, insa fara armatura!

Armatura nu se pune din motive de siguranta a lucratorilor, sa nu cumva sa se intepe la turnare. Trotuarul turnat fara armatura va dura cateva luni bune, dupa care vine Nemes cu Grand Construct si cu Sofian si toarna din nou trotuare.

Asa se fura cu acordul Primarului! Live din Frasinet- Baga si el in curte saracul!

Trotuare turnate fara armatura ” a la Nemes Zaharia si Clanul Iacomi!”

Macar de-ar lua betonul de la Fratii Popa, astia macar fac betonul bun, daca tot este fara armatura macar sa tine cateva luni! Popa Florin este nasul lui Rica, care este ginerele lui Ion Iacomi, frate cu Iulian Iacomi si vecin cu Alin Ploiesteanu, care locuieste la Lehliu langa baiatul lui Iacomi.

La o prima vedere vorbim de un trotuar de 5-6 cm grosime! Nu au pus armatura nici macar peste sant!

Practic toti banii din Primaria Frasinet, acum la PNL Aripa Fascista, sunt drenati prin lucrari de intindere a frizurii de catre Sofian si Nemes Zaharia cu trotuarele.

Apa in Frasinet este un cocktail ingrozitor

Se observa o imbunatarire a calitatii limbajului utilizat de primar, care evolueaza de la „Saracii” la „Va multumesc!”

Un lucru este cert, Alin Ploiesteanu nu are gradul de marlanie, hotie si lasitate specific celor din Clanul Iacomi. Domnul Primar Ploiesteanu a promis rezolvarea problemei ce tine de calitatea apei, ca maxina prioritate. De apreciat ca a lasat si comentarii critice pe pagina de facebook a PNL Frasinet, fapt demn de un lider!

Echipa a Euronews a filmat la Frasinet, insa nu de bine

O echipa a Euronews, aflata in drum spre localitatea Constanta, a poposit la Frasinet in urma cu cateva zile, unde au filmat poluarea baltii de la Frasinet de catre angajatii Apelor Romane, cu ulei ars de motor, oua sparte si aruncate aiurea si vaselina!

Cineva le-a semnalat poluarea incredibila si mizeria facuta chiar de angajatii Apelor Romane, deranjati de faptul ca vin copii sa se scalde in lac, iar uneori vin pescari care stau o zi intreaga sa prinda un crap sau carasel!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [542.62 KB]

Numitul Nelu Constantin din Valea Argovei, angajat al Apelor Romane, raspunde de statia de pompare de la Frasinet si suparat de faptul ca vin copii la scaldat, pe stavilarul din apropierea statiei de care el raspunde, le toarna ulei ars sa se sature! Vine angajatul Apelor Romane si toarna saptamanal zeci de litri de ulei ars, pentru a impiedica copii sa vina la scaldat!

Cei de la Euronews au filmat urmare a unei sesizari facute de un cetatean care a alunecat pe uleiul pus de Nelutu si si-a scrantit piciorul alunecand pe vaselina.

Tot uleiul este spalat la fiecare ploaie si ajunge in apa.

Trebuie mentinat cala Apele Romane Calarasi, care tine de Administratia Bazinala Buzau, este o mafie si o plosniteala de nedescris.

Scolile din Frasinet arata ca in Berlin!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [909.31 KB]

Si o dedicatie de vara pentru Primarul Alin Ploiesteanu