Iacomi Iulian

„Îmi permit să reiau sfatul pe care ți l-am mai dat: încearcă să nu îți mai atribui, în convorbirile telefonice, calități oficiale, pentru că biroul de avocatură către care se vor externaliza serviciile juridice de reprezentare a Primăriei Lehliu-Gară strânge deja probe pentru încadrarea ta la uzurparea de calități oficiale.Revin cu informații despre ședința de CL de vineri.” Nota informare din Primaria Lehliu Gara primita pe 19.04.2021 de la informatorul Pantera.

Primarul Iacomi Iulian dupa ce a consumat toate bilele, injuraturile, amenintarile si uneltele administrative bazate pe slugile din Ministere si diverse institutii, a recurs ca ultima si disperata unealta, la Justitie, cea pe care o uraste cel mai mult!

Insa nu a fost singur sa depuna o plangere, asa cum este barbateste! A folosit-o pe Serban Nadejdea, care a dat in fata Organelor de Cercetare Penala, incredibile si halucinante declaratii, legat de modul in care a fost abuzata telefonic de ziaristul care a sunat ca angajat al Prefecturii!

Mergand pe cartea „uzurparii functiei” Iacomi incearca incadrarea pe alte 5 articole de cod penal, iar Xenofonte Purcarea (zia Padrino), Nasul Crimei Organizate Calarasene a mai adaugat si el cateva capete de acuzare sa iasa tambal dosarul.

Cand eu credeam ca SIPI a aranjat un dosar, ajuns la Calarasi vineri, aflu ca Nadejdea saraca, a plans saptamani…

A iesit dosarul Penal instrumentat de Xenofonte Purcarea la URGENTA, mai ceva ca dosarul lui Pacepa, care era deja cu rechizitoriul gata, fara a fi judecat.

Cel mai temut interlop al Calarasiului, Iacomi Iulian, s-a bagat sub fusta unei femei, de unde mai arunca sageti cand poate, alaturi de Deputatul Barca Constantin, bunul sau prieten si iubitor al Liberalismului Fascist de Lehliu.

Nu pot astia in Clan sa stea in picioare! Tot pe jos si taras, sub fuste si pe ascuns, asa cum Deputatul Barca Constantin, mandria PSD Calarasi nu prea mai gaseste pantalonasi de imbracat, poarta rochite!

barca constantin
Barca Constantin- membru al Gruparii Iacomi

De aici a pornit Imparatul, insa nu prea intelege el cum este cu uzurparea asta!

Dar cine este avocatul obraznic care a intrat in asa ceva?

Imparatul Iacomi Iulian plateste din banii tai totul! Adica avocatul lui este platit de tine!

Asa se face ca in prezenta speta nu prea a vrut nimeni sa intre in mizeria Clanului Iacomi, avand in vedere cadenta de 5-6 plangeri penale depuse de noi, saptamanal la DNA si DIICOT .

Are Imparatul insa un Avocat secret, asociat cu el si Clanul in Rodagria, mai precis DRAGHICI CRISTIAN CONSTANTIN Draghici Cristian Constantin (avocat de profesie – liberal, aparatorul sotului Alinei Bica) detine si el fara a avea o participare reala in sensul unui aport financiar, este cel prin care se realizeaza drenarea fondurilor obtinute (Europene) din proiecte, prin firmele prietenilor acestuia, tot din Fagarasi, localitate de unde este si el. Astfel se constata faptul ca beneficiarii fondurilor obtinute din II Mihalcea Bogdan pe proiectele AFIR, sunt chiar firmele apropiatilor Rodagria (aici vom reveni pe larg)..

Draghici iubeste ciresele Impratestisi nu are alergie la ele! Cel mai secret avocat Imparatesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *