anca simina popescu

Anca Simina Popescu detine in prezent functia de Director General Antifrauda in cadrul MADR Bucuresti, un post deosebit de important pentru politicienii corupti si manjiti, obisnuiti sa fure din Fondurile Europene si sa utilizeze MADR si APIA pe post de bata, aranjand „dusmanii”!

Nimeni nu cunoaste aceste aranjamente mai bine decat Dan Motreanu (PNL- aripa fascista) si Deputatul Barca Costantin (PSD), membru al Gruparii Iacomi, care a utilizat Institutia pe post de bata, pana a fost dat afara!

Anca Simina Popescu

Anca Simina Popescu a fost adusa in MADR de Dan Motreanu si Dan Manolescu. Anca Simina Popescu a fost infiletata intai la Ministerul Finantelor Publice, unde a asteptat un loc caldut in MADR. Tot ce trebuie sa faca la MADR, este sa raspunda pozitiv solicitarilor Crimei Organizate.

Anca Simina Popescu are 0% experienta in tot ceea ce inseamna Agricultura, insa cand esti infiletata pe post, cand ai tinute de mii de euro, experienta este ultima care conteaza!

„La agricultură începe implementarea programului Gorj – Vâlcea la nivel de eșalon doi. Pentru funcția de director al Direcției de Control și Antifraudă concurează doamna Anca Simina Popescu. Femeia este din Novaci, județul Gorj și este reprezentativă pentru a creiona grupul de interese care acaparează administrația.

În 2010 era angajată a firmei Eulink Pro, patronată de fostul secretar de stat Dan Manolescu de la Finanțe. La trei ani de la acest moment Simina Popescu a ajuns să fie angajată chiar la Ministerul de Finanțe, locul de muncă al fostului ei angajator.

Dan Manolescu a fost secretar în cabinetul Victor Ponta, parlamentar din Gorj. De asemenea și actualul liberal Horațiu Gorun este acuzat că ar avea legături cu fostul premier PSD. De asemenea, Manolescu a fost reprezentant al statului la Complexul Energetic Oltenia unde Dan Vîlceanu are interese majore.

Surse din Ministerul Agriculturii susțin că pentru grupul care face numirile în aparatul de stat, numirea Siminei Popescu este esențială pentru a acapara controlul în instituție. Concursul pentru această funcție are loc luni, 17 mai 2021.” sursa: Lumea Politica.ro

Dan Motreanu

Pe 13.06 a venit Dan Motreanu la Dor Marunt, insa nu a venit pentru a se poza cum da 200 de ron in cutiuta pentru cei mici, a venit sa vorbeasca cu Clanul Iacomi, legat de o problema grea: Anca Simina Popescu!

Povestea este mai veche si incepe cu Barca Cosnantin, pe vremea cand era Director APIA la Bucuresti si raspundea pozitiv la strigatele Clanului. Partea frumoasa incepe insa cu infiletarea Siminei la MADR si cu utilizare acesteia in scopuri infractionale, iar Clanul Iacomi a avut ca importante elemente opresive (de presiune), chiar institutiile Statului Roman.

Dan Motreanu a venit ingrijorat in Lacomi Land! Se impute treaba, dosarele la DIICOT si OLAF curg rauri, iar Xenofonte Purcarea nu ii mai poate ajuta.

Daca mai adaugam si faptul ca Iulian Dumitrescu (PNL) si alti membrii ai Gruparii Iacomi sunt chemati la DNA si DIICOT saptamanal, tot ceea ce lipseste este o dauna de 12 milioane de Euro, creata de Anca Simina Popescu. Problema este ca dauna trebuie sa o plateasca MADR!

Insa Anca a ajutat un prieten, iar Danut a ajutat doi prieteni: Ion Iacomi si Iulian Iacomi. Ceva nu a mers si nu este bine!

Asa a venit Dan Motreanu sa prezinte audientei Operatiunea Naparca! (in episodul urmator).

Simina Sasecase

La Ministerul Finantelor Publice, unde a intrat infiletata cu nota 7, Anca Simina Popescu este cunoscuta pentru exceptionala capacitate de a stoarce bani de la cine nu trebuie, rezolvand „treburi grele”, de aici porecla de Sasecase, care initial a fost Cincicase. Porecla vine de la faptul ca a trebui sa investeasca banii obtinuti la Bucuresti pe filiera de partid a PNL, asa ca a inceput sa cumpere apartamente si garsoniere, pe care le inchiriaza.

Bunica miloasa si grijulie, ne-a informat din timp de toate miscarile Iacomistilor, legat de sabotajul facut cu MADR si CERTROM. Acum a avut grija bunicuta sa ne spuna si de Operatiunea Naparca!

Pana sa puna in aplicare Dan Motreanu cu Iacomi alte aranjamante, am avut timp sa analizam exceptionalul caz al Directorului MADR Anca Simina Popescu!

Astfel am analizat toate aspectele Siminei de la nastere pana azi!

Sasecase este porecla data de colegii din ANAF Siminei, pentru exceptionala avere stransa in frageda pruncie si parasutata pe numele parintilor sau altor rude, pentru a spala banii obtinuti aproape legal.

Insa cum poate o faptura minunata, o fata tanara venita dintr-o familie modesta din Novaci (un fel de Ogoru) sa acumuleze asa averi, de ajunge sa fie numita Sasecase?

Din declaratia de evere a Siminei Popescu- Director General Adjunct- MADR

Insa unde sunt cele sase case? Si de unde? De la cine?

Exceptionale investigatii jurnalistice, lasate cu plangeri penale si amenzi!

Cand nu cunosti ceva, intrebi! Asa ca am sunat la Simina acasa, pentru a afla cate case are Directorul MADR, de unde am luat telefonul foarte personal al Siminei, iar pe WhatsApp am vorbit cu ea.

Simina a fost sincera si ne-a comunicat ca unul din apartamente nu apare in declaratia de avere, pentru ca este trecut pe numele mamei! Iar celelalte le-am gasit noi!

Initial a fost cooperanta, insa imediat ce si-a dat seama cu cine vorbeste, a alergat la Dan Motreanu sa se planga ca este cautata la apartamente de „…ala aranjat a lui Iacomi”!

Insa de unde are un copil bland si frumos, tanar si aproape educat, atatea apartamente, fara a castiga macar la pariuri sportive, cum mai face Imparatul Iacomi Iulian, din cand in cand?

Anca Simina Popescu discuta sincer cu angajatul Primarie de Sect 6, care era sub acoperire (in misiune secreta) !

Din cauza numarului mare de apartamante, pe care Anca Simina Popescu nu are cum sa le justifice, va trebui sa le luam pe rand: Apartamentul 1- Str Parangului nr 202H

Apartamentul 1- Sectorul 6- trecut pe numele mamicii

Pentru a nu trebui sa justifice provenienta banilor, Anca Simina Popescu a trecut o achizitie pe numele mamei, in Sectorul 6, in complex nou de lux!

Simina oficial are alte trei apartamente pe numele ei, chiar daca pe adresa de buletin, Simina a lasat adresa in Gorj, dezgustata de harababura din Bucuresti (spun prietenii..).

Apartament al Siminei trecut pe numele mamicii, pe Splaiul Independentei, in Complex nou.

Un apartament aici costa in jur de 160.000+ de euro, fara mobila si finisaje!

Bunicuta a lasat Siminei ceva terenuri, ceva case, ceva apartamente, sa fie!

Dar de unde sa aiba o fata tanara si frumoasa, asa averi? Poate doar o bunica generoasa si iubitoare, poate sa asigure asa nivel de prosperitate! Sigur stie DIICOT ceva!

Plangerile Penale

Pentru ca a cazut in plasa dezvaluirilor voluntare, Simina a mers repede la Procuror pentru a depune plangeri pentru tentativa de viol prin telefon si alte amenintari. Insa Bucurestiul nu este nici Calarasi, nici Gorj. Procurorul a clasat plangerea ca nefondata!

Simina Sasecase are imobile in valoare de peste 800.000 de Euro, are o bunica iubitoare, o mama grijulie iar tati nu a fost in Parlament!

Familia este modesta, ea tanara si la inceput de cariera si era important sa aiba liniste, sa poata creste, sa dovedeasca partidului ca este o valoare!

Incredibile dezvaluiri legat de aparamentele Directoarei MADR Anca Simina Popescu numai in Experimentul Lehliu- (episoadele urmatoare), in care vom discuta si educatia, diplomele si mai ales titlul de Doctor in Frauda al Siminei, un savuros episod care arata esecul sistemului educational in Romania.

Prostimea

In timp ce te chinui sa platesti chiria si esti norocos daca ai un apartament la care trebuie sa platesti rata pret de 25 de ani, Anca Simina Popescu detine in mijlocul Bucurestiului apartamente de nu mai stie nici ea pe unde sunt!

O data ce patrundem insa in toate aspectele imposturii si mizeriei din MADR si Gorj, vom intelege cum este cu Prostimea si Doctorul in Frauda!

Directorul General Adjunct Simina Popescu terorizata de Articolele Dracesti din Experimentul Lehliu

Cea mai mare frica a unui interlop, este sa se afle ceea ce face! Sa stie toti furaciunile, aranjamentele, ilegalitatile!

Cand a inteles Simina ca a aranjat pe cine nu trebuie, ca toate eforturile Gruparii Iacomi sunt in zadar, a mers la Procuror si a mintit! Pentru a da greutate declaratiei, Anca Simina Popescu a mintit Procurorul in declaratiile date. Minciuna tine de activitatea ei de la MADR, fapt deosebit de grav, avand in vedere ca este in acte publice si a fost parte a unui dosar penal. Practic vorbim de fals in declaratii date in fata unui Organ de Urmarire Penala.

Ceea ce conteaza, sunt articolele urmatoare si exceptionalele dezvaluiri despre coruptia din MADR, Dan Motreanu, Simina si PNL Aripa Fascista. Fiecare sucursala a MADR, fiecare sucursala APIA va primi Experimentul Lehliu- sute de exemplare. Sa vada toti cu cine lucreaza si cum lucreaza Crima Organizata infratita cu MADR Bucuresti.

Anca Simina Popescu in tinuta care costa cat o vacanta de patru persoane in Grecia, de doua saptamani!

Nu exista copil rau! Exista doar parinti incapabili sa scoata ceea ce este bun din el, talentul, bunatatea si compasiunea.