gheorghe catalin

Ieri dimineata la Lehliu Gara, a fost anuntata extirparea Lt. Col Gheorghe Catalin din functia de Comandant al ISU Lehliu Gara. Decizia luata de Gen. Iamandi si Col. Paduraru Adrian a cazut ca o bomba in Clanul Iacomi, unde a provocat o agitatie exceptionala!

Lt. Col. Gheorghe Catalin este unul dintre cei mai importanti pioni in Clanul Iacomi si cel care a permis transformarea UM 0214- Pompieri, intr-o anexa a Crimei Organizate.

„Furaciuni de la morti”, ture fictive, angajari fictive, evaluari anuale falsificate ajunse acum la Parchetul Militar spre investigare, lipsa echipamentelor, lipsa pompierilor pe ture, fondul clasei si cele cateva articole incredibile scrise de Experimentul Lehliu, au determinat conducerea ISU sa accepte schimbarea din functie a Lt. Col. Gheorghe Catalin.

Pentru Clanul Iacomi, miscarea este o catastrofa, comparabila doar cu plecarea Imparatesei de la Spitalul de Psihiatrie Sapunari.

Au fost 330 de membrii ai Gruparii Iacomi infiletati in posturi calde. Prin extirparea Lt. Col Gheorghe Catalin au mai ramas 328. Urmeaza in zilele urmatore Hilfe de la Sapunari, Directorul Financiar care il deranjeaza cu prezenta pe Dep. Barca Constantin, adica vor ramane 327!

Greu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *