primaria dor marunt

Continuam seria de raspunsuri, la intrebarile sosite la redactie in ultimele doua saptamani.

(N.B.- Frasinet) De ce nu exista un volum mai mare de articole publicate saptamanal? De ce apar mai greu articolele in perioada de vara?

In lunile Iulie- August incepe campania agricola si doar intamplator, se face ca avem plante medicinale (canepa) de recoltat. Daca mai adaugam 60+ ha de in, care se recolteaza greu si cu utilaje specializate, putem concluziona ca exista o suprapunere a activitatilor (editoriala cu agricola)! In consecinta putem concluziona ca motivatia este de ordin obiectiv. Daca adaugam si perioada de vacanta, unde interesul pentru stiri scade, imaginea devine completa.

Foarte important a se observa faptul ca Ziarul Experimentul Lehliu este accesat de un numar de persoane, limitate georgafic pe baza de IP si filtrare dinamica. Asta inseamna ca o persoana din Husi de exemplu, va accesa mult mai lent site-ul! Practic vorbim de 1000 de persoane zilnic, din care 300 sunt afiliate Clanurilor de Interlopi din Calarasi!

Din acest motiv exista ziarul in versiune de print. El va ajunge la timpul potrivit, in mainile pensionarilor avizi de stiri fierbinti!

In general, cu fiecare articol se formuleaza si plangeri penale, motiv pentru care activitatea editoriala este mai lenta!

(V.A- Lehliu Gara) „Va rog sa prezentati si faptele bune ale Primarului din Frasinet (Alin Ploiesteanu), ca nu mai doarme noaptea, cu gandul la distribuirea ziarului, care se pare ca a ajuns deja la Frasinet!”

Avem o echipa la Frasinet care monitorizeaza toate camioanele si frezura din zona, pentru a documenta „furaciunile”, atat de dragi Clanului! Pentru moment nu sunt multe de aratat! Au intins ceva piatra pe cateva strazi si cam atat! Pentru Grupare eraimportant sa dreneze bnaii din bugetul Primarie catre firmele lor! Restul este lipsit de relevanta.

PNL Aripa Fascista- realizari la Frasinet
PNL Aripa Fascista- realizari la Frasinet

(DS-Razvani) Este adevarat ca a fost schimbata conducerea Spitalului Sapunari?

Directorul interimar Laura Stamate a predat mandatul dupa cele sase luni de mandat. In aceasta perioada a fost efectuat un audit de 30 de zile la Sapunari, unde au rezultat o gramada de grozavii, au fost depuse plangeri penale pentru furtisaguri, au fost indepartate capusele politice cu contracte si au fost efectuate unele modificari de ordin administrativ! Auditul a ajuns la Iliuta Vasile, care il va tine la sertar, sau in cel mai bun caz va face troc cu Iulian Dumitrescu prin Iacomi Iulian, legat de dosare! Capul lui pentru capatana Imparatesei! Pare un deal corect!

Laura Stamate (membra PSD) este singura persoana de sex feminin care a stat in fata celor doi Iacomi (Ion si Iulian), in fata amenintarilor si spurcaciunilor aruncate zilnic de astia doi! Realizarea este una exceptionala tinand cont de tipologia clivajelor din creierasii celor doi Primari (Ion si Iulian Iacomi), care mai sus de postul de ingrijitor de animale, nu au ce cauta!

Laura Stamate nu a acceptat mizeriile impuse de Deputatul Barca Constantin, care detine de facto controlul asupra Spitalului din Sapunari! Pentru ca Spitalul este facut sa-l furi, Stamate Laura a predat stafeta!

Deputatul Barca (membru al Gruparii Iacomi- PSD) a adus la Sapunari un avocat din Bucuresti, jumatate mort, cu AVC, partial paralizat si vai mama lui! Cu noul Director General numit tot pe sase luni, Barca trebuie sa faca si el ceva magarii sa scoata un ban cinstit! Indiferent de ceea ce face, avocatul adus la Sapunari nu poate fi tras la raspundere- este copt total! Adica este bau!

Vom reveni pe larg la Spitalul din Sapunari cu exceptionale inregistrari, insa ceea ce este important este ca Hilfe de Sapunari (directorul financiar dl. Gavrila) pleaca din Spital! Gavrila este o persoana educata si inteligenta si nu este de acord cu cele dorite de Barca, pe cale de consecinta este azvarlit din Spital!

Deputatul Barca a cautat in zona Lacomi Land o contabila pentru Sapunari, insa a fost refuzat politicos, dupa ce au discutat clar, ca ” daca faci magarii nu vin…!” Deputat in Parlamentul Romaniei a ajuns sa primeasca pe Whatsupp facturi din Spital si sa conduca efectiv o Unitate Spitaliceasca! Vom reveni pe larg.

Nu uita! Spitalul este facut sa-l furi! Sa vezi episoade incendiare cu Barca si Clanul! Mai jos un material relevant legat de sistemul medical din Romania

(GE- locatie nespecificata) Nici Sofian Costache nu elibereaza bonuri la nisip sau materiale de constructii! De fapt in tot Lehliu Gara este o evaziune incredibila! Dar la Hanul Rustic de ce nu popositi, sa vezi acolo evaziune?

La Hanul Rustic sunt infiltrati, adica se cunoaste fiecare meniu, cine vine cat sta, adica tot! In Lacomi Land este o evaziune generalizata si asta datorita faptului ca Lacomi Land nu se subordoneaza legilor Romaniei! Hanul Rustic este cel mai bun exemplu. Este o realitate cruda! Pana cand nu dispare Petrica Ivascu de la ANAF Lehliu Gara, nu se schimba nimic! Tot ceea ce tine de partea fiscala este controlat politic. cu un telefon s-a rezolvat!

Doar cei slabi si fara protectie sunt zdrobiti cu amenzi si controale!

Legat de Sofian Costache pot mentiona ca mie mi-a eliberat factura fiscala pentru frizura vanduta, ceea ce presupune un efort intelectual, necesar a completa foile, dar si unul financiar, pentru a plati taxele aferente! Am convingerea ferma ca Sofian Costache taie in fiecare seara bon pentru tot ceea ce a vandut in ziua respectiva!

Daca este sa vina cineva in control la Sofian, cel mai probabil iese transat sau impuscat!

(MV-dor Marunt) Vrea Ionica baiat bun (Ion Iacomi) sa construiasca o anexa pentru Biserica din Dor Marunt (ortodoxa). A muncit pe branci Vatafu (secretarul-n.r) si Joga Virgil (Arhitectul emerit al Comunei Dor Marunt-n.r) sa pregateasca actele…. Nebunie curata, astia care nu stiu decat sa fure la Dor Marunt…”

Nu Ion vrea, Barca vrea! Barca Constantin, cel mai iubit membru al Gruparii de Interlopi Iacomi, este mare iubitor de icoane si preafericiti. Atat de mare este dragostea, ca a venit din nou cu Iliuta Vasile la Lehliu (fara paza- mare dovada de curaj) sa se roage la cele sfinte cu tot soborul de preoti din zona! Va mai amintiti ca Imparatul ii transmitea lui Ilie sa mearga la Slobozia sa se roage! Ei bine uite ca Zeul Zeilor si Imparat al Imparatilor Iliuta Vasile, a venit la Iacomi in casa, sa se roage si sa stropeasca cu apa sfintita! Incredibile evenimente in Orasul Martir Lehliu Gara.

Barca Constantin nu vine sa ajute cateva familii de copii sarmani, asa cum face Mariana Stan spre exemplu, el merge si ajuta biserica! Totul este electoral si se bazeaza pe faptul ca Social Democratia Liberala, se bazeaza pe masele de pensionari, ca sa iasa la vot!

In Dor Marunt Iacomi Ion a ajutat doar preotii slugarnici, adica nu pe toti! Cei care nu au ales sa se tarasca in fata analfabetismului, nu au primit mai nimic! Problema este ca in zona Lehliu- Dor Marunt avem biserici sa ne saturam! Adica bisericile nu ar reprezenta o urgenta! Ceea ce lipseste este doar o moeschee!

Asa ca Barca a sesizat o oportunitate si a promis ca face o capela in Dor Marunt (sau ceva de genul). Pentru teren a apelat la Ion Iacomi, bunul sau prieten, care imediat a pus toata Primaria Dor Marunt sa faca hartiile necesare si sa transfere o suprafata de teren din proprietatea comunei Dor Marunt, necesara pentru edificarea constructiei! Ion Iacomi uns cu toate tipurile de vaselina, a mirosit momentul si s-a oferit sa ajute si el (primaria-n.r.) cu 30.000ron! Barca deocamdata a spus nu! (Iti dai seamana cat de repede se arunca aparatul de propaganda al Iacomistiilor, pentru a arata cum a facut Iacomi capela!). Cert este ca Ion Iacomi si aparatul Primariei Dor Marunt a lucrat la foc automat si a discutat in Sedinta de Consiliu Local trecerea terenului din proprietatea Primariei catre biserica!

Avand in vedere ca Primaria Dor Marunt nu elibereaza acte administrative asa cum este legal si utilizeaza puterea administrativa pentru a bloca activitatea agentilor economici, rapiditatea cu care Clanul Iacomi a rezolvat problema transferului de teren pentru Barca, este o dovada clara a apartenentei acestuia la Clanul Iacomi.

Daca mai tinem cont si de faptul ca Deputatul Barca Constantin nu a soptit nici macar un cuvand legat de Gruparea Iacomi ( in ultimii ani), de abuzurile acestora si de exceptionalul jaf din Lacomi Land, imaginea este completa!

Interesant este ca vine Iliuta Vasile fara paza armata! Sa iasa el din Lehliu Gara fara sa fie injughiat de suporterii Imparatului, fara sa i se sparga un geam, reprezinta o realizare de exceptie, care poate fi explicata doar prin dosarelele si capatana Imparatesei, care sunt pe platoul lui, de la Consiliul Judetean!

Deputat al Romaniei moderne, vine la la Lehliu Gara sa jefuiasca si el o zona deja jefuita de Iacomisti!

Daca astia lui Iacomi sunt vai mama lor, Deputatul Barca este intelectual! Si nu unul cu diploma in frauda, luata la brat de pod, asa cum este Anca Simina Popescu, este un intelectual veritabil, chiar daca usor emotiv.

(M.I- Lehliu Gara) Ce se intampla cu Operatiunea Naparca? Cand apare articolul?

In zilele urmatoare! A trebuit sa depunem inca 3 plangeri penale la DNA si Agentia de Integritate inainte de articol!

(MV- Sarulesti) Cand apare articolul cu Experimentul Sarulesti?

Estimam tot 4-5 zile pana la publicare. Si nu putea sa lipseasca Marinica Badea din articol!

(ID- Lehliu Gara) Este adevarat ca pleaca directorul Gavrila de la Sapunari?

Gavrila pana pleaca este urmarit pas cu pas, inclusiv pe drumurile catre Bucuresti, este filat, analizat si ascultat!

Gavrila la intrare in Bucuresti! Este timpul sa stie ca este filat. Azi spre exemplu, a oprit pe drumul de intoarcere din Bucuresti pe A2 si ne-a suprins cu o serie de fapte… Toti sunt monitorizati si ei stiu, dar asta nu inseamna ca nu se pot organiza pentru un omor mic!

(P.F- Dalga Gara) „Daca se intocmeste o harta cu toti membrii Gruparii Iacomi si pozitiile pe care le ocupa in administratia publica, vom avea cu totii o relevatie! Rezultatul va fi incredibil!”

Se lucreaza de ceva timp la o astfel de structura insa mai este nevoie de timp pentru a o finaliza! Cu siguranta rezultatul este unul delicios!

(L.A- Lehliu Gara) La Pompieri in Lehliu Gara apa este neagra, sunt capuse in pereti, bucataria este praf, iar noi taiem lemne la topor, pentru incalzire!

Taiatul lemnelor cu toporul nu este ceva rau! Este bun pentru conditia fizica! Col. Ruscareanu Ionel de la ISU Calarasi a trecut pe la Lehliu si a vorbit cu cei de la Ecoaqua sa le schimbe bucata de teava care duce pana la ei in unitate! Chiar daca a spus ca „astia de la Lehliu nu merita apa curata”, Col. Ruscareanu a facut minimul efort sa discute problema cu cei de la Ecoaqua. Cum este apa la Lehliu Gara in unitatea de pompieri?

Legat de capuse, problema este foarte serioasa! Momentan nu au fost luate masuri pentru stropirea peretilor!

Speram ca noul Comandant de Unitate sa rezolve problemele administrative de la Lehliu Gara!

(FC- Dalga Gara) De ce Hristu Costel a primit 14 tuburi la strada si lucrarea facuta bine (de drenare a apei) iar noi am primit doar doua tuburi si o cupa de piatra pe care am intins-o cu lopata?

Costelus baiat bun este membru marcant al Gruparii Iacomi- Pui de Inger! El a primit si soseaua asfaltata si tuburi si executie pentru ca merita! Nu i se spune degeaba „baiat bun”! Este normal ca cine imparte, parte sa-si faca!

Putini stiu insa ca Hristu Costelus a participat cu membrii Gruparii Iacomi la actiunile MADR (cele cu Hienele) si Bunica nu iarta, chiar daca in cer mortii poate il vor ierta, pentru cele savarsite pe pamant!

hristu costel
hristu costel
Stafiile lui Hristu Costel!- il asteapta sus!