clanul iacomi

Daca in Europa de Vest a lovit dezastrul cu ploi apocaliptice, la Lehliu Gara a avut loc ieri un eveniment exceptional: bostana Imparateasca a fost vandalizata in mijlocul noptii! Criminalii au patruns pe pamant Imparatesc detinut de Clanul Iacomi si au trecut cu masina peste o mare parte din cultura de lubenite! Distrugerea este mare, dauna greu de acceptat, o adevarata lovitura sub centura, pentru Clanul Iacomi!

Aflat la mica distanta de Hanul Rustic (Hanul cu Limbrici), obiectiv construit de fratii Iacomi prin jaf si furt, prin devalizarea localitatilor avute in grija, mica bucata de teren este tot ceea ce a mai ramas, dupa o crunta batalie cu Rucareanu Dan, care le-a luat o bucata din teren (in instanta)! La o aruncatura de bat, de obiectivele controlate de Clan, terenul nu a necesitat paza sau gard electric, pentru ca, cine indrazneste sa se atinga de „Bostana Imparateasca”?

Au intrat cu masina in bostana, au zdrobit si taiat pepenasii dulci si au fugit! Fapta este incredibila si nu va ramane nepedepsita!

Pentru o astfel de fapta, daca sunt prinsi, faptasii risca transarea, uciderea in chinuri a celor din familie, demolarea caselor/ sau incendierea acestora! Asa lucreaza Clanul Iacomi, grupare plina de violatori, puscariasi si infractori!

Dincolo insa de dorinta faptasilor de a se racori, fapta reprezinta o escalare grava a unei stari conflictuale create de Iacomisti, urmare a doua decenii de hotie, de mizerie si ilegalitati! Evenimentul de ieri a reprezentat o refulare, insa in spatele actiunii, faptasii au stiut bine situatia, mai precis au stiut ca Vitall, nu are camere atat de puternice sa bata pana la pepeni, iar Dan Rucareanu „nu le da inregistrarile, nici daca se castreaza Imparatul in mijlocul drumului national”!

Practic Dan Rucareanu are inregistrarea cu faptasii, insa Iacomistii nu se pot duce o ceara! Este ca si cum Dracul ar merge sa faca baie in biserica, in cazanul cu apa sfintita!

Problema!

Exista insa o problema de fond aici! Persoana care a pus pepenii si cel mai probabil are proiect de finantare pentru pepeni, este George Iacomi, baiatul lui Ion Iacomi! Adica faptasul a ales sa se razbune pe munca copiilor! Nu a mers la Ion in birou sa ii traga doua perechi de palme, sau sa ii bage teava pustii in gura, asa cum obisnuieste Sofian Costache sa faca! A decis sa strice munca singurei persoane din Clanul Iacomi, care a ales sa munceasca: George Iacomi!

Aici duce incendierea fermelor celor care nu voteaza cu tine, mizeria umana suita pe podiumul Liberalismului Salbatic Fascist, lasitatea celor doi Primari Iacomi, care timp de doua decenii au stiut doar sa fure si sa distruga, in timp ce ei si-au umplut buzunarele! Insa astfel de actiuni, care imita strategia celor din Clanul Iacomi, bazata pe analfabetism, distrugere si mizerie, nu va rezolva problema de fond a Crimei Organizate in Calarasi! Doar o va adanci!

Imparatul este in Silcencio Stampa!

Am incercat sa obtinem parerea Imparatului, insa am constatat cu amaraciune, ca Imparatul nu ne mai raspunde! Ne-a blocat numerele si este suparat ca trebuie sa ii gasesca Lt. Col. Gheorghe Catalin (Comandantul UM 0214- zburat din Lehliu Gara), un post caldut, iar tot ce mai are Iacomi Iulian este Primaria Lehliu Gara si Spitalul Orasenesc! Poate un post de asistenta, la Morga Spitalului Lehliu Gara, asta pentru ca lui Gheorghe ii plac mortii!

Intrat in silencio stampa, Imparatul a ajuns pe seara in Lehliu Gara, ceea ce inseamna ca a inceput sa salasluiasca in Orasul Martir Lehliu Gara, fapt exceptional, avand in vedere cat iubeste Iacomi pajistile Palatului Imparatesc din Ogoru!

George Iacomi incearca sa minimizeze dezastrul

Real, dezastrul creat de „raufacatori”, a determinat Clanul Iacomi, sa aduca doi paznici pe timp de noapte, care dotati cu camere cu infrarosu, sa apere Lubenita Imparateasca, cu pretul vietii!

Paznicul Lubenitei Imparatesti

UPDATE 21.07.21

Vicepresedintele PNL Calarasi (Ion Iacomi), membru fondator al miscarii Liberal Fasciste, a petrecut noaptea de ieri in Dusterul Primariei Dor Marunt, alergand hotii si patruland pe coclaurile din zona Ogoru, in apararea Bostanei Imparatesti (pe surse)! Dimineata, ostenit dupa atata truda, a venit la Lehliu Gara sa alimenteze cu motorina (din banii Primariei Dor Marunt).

In aceasta dimineata Mercenarul Imparatesc (Marinica Badea), a fost chemat in Lacomi Land, pentru a manji dusmanii Clanului Iacomi! Vom reveni!