dan paul iamandi

Sute de accidente, zeci de morti si raniti, in ultimele zile, in Romania cu infrastructura din 1960. Au muncit sute de Pompieri Militari, pentru a scoate dintre fiarele contorsionate, victimele, pana aproape de epuizare!

Pentru a avea complet tabloul dezastrului de pe strazile noastre, din ce in ce mai neincapatoare, mai aglomerate si pline de gropi, azi la Drajna, a avut loc un accident in care un autotren incarcat cu porci veseli, s-a rasturnat in curba de iesire pe A2.

Dimineata devreme, camionul cu porci a iesit in decor, motiv pentru care conducatorii auto, care doreau sa mearga spre Constanta, au fost trimisi pe DN3A, ca ruta alternativa.

Accident pe A2, la Drajna

Aproape o remorca de godaci, au murit sufocati sau zdrobiti, la rasturnarea camionului. Animalele au fost scoase din camionul rasturnat si incarcate in apropierea accidentului, probabil in vederea incinerarii.

Camionul galben apartine unei firme din zona Bucuresti- Ilfov, camion specializat in interventii de acest gen. Macaraua este a ISU Calarasi

La fata locului a fost chemata si Macaraua ISU Calarasi, stationata momentan sub soarele liber, la Lehliu Gara, macara care alaturi de un alt camion specializat in astfel de accidente, au reusit sa puna pe roti camionul rasturnat.

La interventie a participat si un echipaj al ISU Dragalina (descarcerare), iar operatia de ridicare si tractare a camionului rasturnat, a durat pana in jurul orei 18.00.

Cu macaraua ISU a fost un echipaj compus din doua persoane, iar macaragiu -Plut. Adj. Stroe Catalin.

Lucrarea de ridicare si repunere pe roti a camionului a fost deosebit de dificila si se poate observa unghiul la care se afla sufa de ridicare! Pozitia in curba, dificila si la limita diagramei. Baietii au reusit sa rezolve o situatie foarte grea si trebuie subliniat faptul ca, atat Politistii de la Autostrada, care au coordonat traficul toata ziua, vorbind individual cu fiecare sofer, care vroia sa merga spre Constanta, Pompierii Militari, dar si angajatii firmei private, au reusit sa „salveze ziua”!

Dilema Generalilor

General Dan Paul Iamandi, Conducator al IGSU Bucuresti, a avut mai bine de sase luni de zile, timp sa rezolve extraordinara problema de la Lehliu, legat de plosniteala Gradatilor din Calarasi, toti inruditi si parte din ei, manjiti in mataraia Clanului Iacomi.

Mai precis este vorba de abuzurile Col Paduraru Adrian, Lt. Col Ruscareanu Ionel, Col. Zevedei si Lt. Col Gheorghe Catalin (membru al Gruparii Iacomi).

Zeci de sesizari, o avalansa de petitii de la Pompierii furati si abuzati de Gheorghe Catalin si Paduraru Adrian, evaluari falsificate, hotii inimaginabile, o mizerie greu de descris!

In Rusia, astia patru de mai sus, erau impuscati pentru fapte similare, fara proces si judecata! In Romania, unde Generalul = carpa, Uniforma Militara joaca doar rol decorativ, asta pentru ca de la Colonel in sus, la IGSU sunt doar oameni slabi si incompetenti!

Cel mai bun exemplu este la ISU Calarasi, unde, in ciuda tuturor faptelor, care trebuia sa determine inlaturarea imediata a celor partu Gradati din ISU, respectiv 2 si 15″, situatia a necesitat interventia numitului Iacomi Iulian, lider de Clan, care a rezolvat ceea ce Generalii cu umerii zdrobiti de medalii si stelute, nu au reusit : situatia Lt. Col Gheorghe Catalin, membru al Gruparii Iacomi.

Extirpat, dar poate….

Marele IGSU si Generalul de Carton, Dan Paul Iamandi, s-a dovedit incapabil si impotent, sa rezolve o problema simpla: aplicarea Regulamentelor IGSU!

Practic, astia din teritoriu (Gradatii), accepta furturile facute de conducerea IGSU Bucuresti, care le aduce pe filiera politica echipamente proaste, la pret mare masini de pompieri la preturi astronomice, iar la randul lor, in teritoriu, este debandada si haos!

La Calarasi ISU apartine de drept Col. Paduraru Adrian si Lt. Col Ruscareanu Ionel (inrudit cu primul)! Adica astia doi nu raspund in fata nimanui, asa cum Lt. Col. Gheorghe Catalin, nu raspunde in fata nimanui, pentru banii furati de la morti!

Col Paduraru Adrian a venit la Lehliu, unde a adus un Comandant de Unitate la Lehliu, un om normal si corect, Sublocotenent Neacsu Ovidiu, in timp ce Iacomi Iulian a aranjat vindecarea lui Gheorghe Catalin, lovit brusc de sindromul Dangescu-Negrescu!

Problema nu este ca a fost adus un nou Comandant, problema este ca Paduraru Adrian, doreste sa-si aduca ruda (Gheorghe Catalin), inapoi la Lehliu! In fond astia trei, Gheorghe, Paduraru si Ruscareanu sunt rude!

Toate astea in timp ce Generalul Dan Paul Iamandi, orbit de stelutele primite zilnic, nu iese din birou si nici nu ii pasa de situatia din teritoriu! Vorbim real, de o dictatura a hotiei si mizeriei la IGSU (partea cu gradatii, achizitiile si regulamentele).

La ISU Calarasi sclavetele tot sclavete ramane

Macaragiul de azi, Plut. Adj. Catalin Stroe, este vazut drept sclavete de Paduraru Adrian! Paduraru a incercat sa ii impute defectiunea macaralei, cand defectiunea era cauzata de unul din membrii Gruparii Iacomi!

Col Paduraru a promis razbunare alaturi de Lt. Col Ruscareanu, acestia urmarind a se razbuna pe o mana de pompieri, pe care ii banuie ei de „tradarea secretelor”. In loc sa ramana Conducatori de Unitate, astia doi se dovedesc doi limitati, incapabili sa-si intelega rolul si locul, insa cert, o rusine pentru Uniforma de Pompier.

Lt. Col. Gheorghe Catalin lovit brusc de Sindromul Dangescu- Negrescu

Pocnitoarea lui Iacomi de la ISU Calarasi, cel care a transformat UM 0214 intr-o anexa a Crimei Organizate, Lt. Col. Gherghe Catalin, brusc, s-a imbolnavit de o grava afectiune care a necesitat 7 zile de internare la Sapunari (Spitalul de Psihiatrie detinut de Dep. Barca Constantin- alt membru al Gruparii Iacomi) si 14 zile de concediu medical: Sindromul Dangescu- Negrescu.

Mircea Danga (Directorul Spitalului Lehliu- Interlop al lui Iacomi) si Directorul Medical de la Sapunari (Dr. Negru), au aranjat ca Lt. Col. Gheorghe Catalin, sa fie internat la Sapunari pentru a scapa de anchetele penale si anchetele interne ale IGSU!

Sindromul Dangescu- Negrescu

Manifestat prin stari de moleseala, slabiciune, „frezoane” si furnicaturi intense, Sindromul Dangescu- Negrescu poate fi inteles doar dupa ascultarea exceptionalelor inregistrari ambientale (in posesia noastra), care vor scutura doua Spitale din Lehliu Gara in asa hal, ca vor avea nevoie de lucrari de consolidare!

Cheia a fost sa nu raspunda asta penal, cel putin o perioada! Asa ca l-au scos cu capul!

Adica i-am inregistrat de dracii i-a luat! (Sa vezi materiale explozive!)

Problema creste in complexitate, mai ales ca si alti membrii ai Gruparii Iacomi, tot brusc, au cazut bolnavi! Bolnavi rau!

Adica foarte bolnavi!

Amiralul Iacomi

Practic, Iacomi a rezolvat ceea ce Gen. Dan Paul Iamandi, Lt. Col. Stirbu, Col Zevedei, Col Paduraru, Lt. Col Ruscareanu, s-au dovedit incapabili si impotenti sa faca: sa rezolve situatia lui Gheorghe!

Ca lider de Clan, Iacomi a rezolvat matematic situatia omului, chiar daca Spitalul apartine acum Dep. Barca Constantin!

iulian-iacomi
Singurul om din Judetul Calarasi, care isi apara membrii gruparii, ca un Leu! Un adevarat lider de Clan!

Spitalul de Psihiatrie Sapunari (Latrina Clanului Iacomi) si Spitalul Orasenesc Lehliu Gara (Cocina Clanului Iacomi)

Ceea ce se intampla in spitalele asta doua, este incredibil! A venit timpul sa incepem o exceptionala serie de dezvaluiri din Latrina si Cocina Imparateasca. Uitati-va bine in ochii Imparatului, caci totul este opera lui!

Intro Sapunari- Latrina Imparateasca

Un mic mesaj pentru Clan, pentru Imparat si Barca!

Vorba lui Marin Badea: ” Lasa, ca stim noi cum sa jumulim gaina!”

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [345.06 KB]