barca constantin

Directorul Financiar al Spitalului de Psihiatrie, element de baza al Clanului Iacomi, a plecat azi! A lasat un mesaj colegilor si consider moral, publicarea mesajului catre colegii din Spitalul Sapunari.

„Succes noii conduceri din Bucuresti, formata din oameni profesionisti…” este citatul zilei! Noul Director partial „copt” are alaturi Zana lui Barca, care are „grija” de noul Manager, care nu are nimic de a face cu Spitalul sau zona medicala!

Nimeni, dar nimeni, nu accepta apartenenta la Clan! De ce oare? Important este faptul ca Gavrila recunoaste ca a fost indepartat de Barca! Daca la audit nu au gasit nimic, de ce sa-l dea afara? Nu exista decat un singur motiv: Cu Garvila la carma bugetului, Deputatul Barca, membru PSD si parte a Clanului Iacomi, nu poate fura si jefui in liniste! Asta este motivul pentru care Barca a adus un Manager din Bucuresti, jumatate mort! Practic la Sapunari incepe o noua perioada de hotii!

Insa sa incepem sa ne obisnuim putin cu Spitalul Sapunari- Latrina Imparateasca

Vom patrunde adanc in mataraia din Spitalul Sapunari, asa ca este necesar sa intelegem despre ce vorbim, de ce este important in ecuatia hotiei Clanurilor, cine fura si de unde, dar mai ales cum si cu cine!

Resursele umane! 139 de angajati! Marja de manevra uriasa, comparabila cu Cocina Imparateasca- SPitalul Lehliu Gara- condus de Danga!

Vorbim de un buget de aprox 3-4 milioane de euro/an! Adica, ai de unde sa furi!

Zana Maseluta a lui Barca Constantin

Tanara PSD-ista, frumoasa, agera si iubitoare, Zana infiletata de Barca Constantin la Sapunari este de facto Managerul Spitalului Sapunari. Plimbata cu Dusterul deputatesc (filmata de noi), Zana lui Barca este o adevarata obraznicatura!

Va urma!