Orasul Lehliu Gara

Chiar daca suntem in vacanta de vara, nu pot sa nu comentez putin, legat de ravaselele primite de noi la redactie. Daca mai luam in considerare si faptul ca plicul de la Curtea de Conturi Calarasi a sosit intact, ne putem doar bucura de continutul plin de informatii delicioase, specifice doar Clanurilor de Interlopi Calaraseni.

Prin 2020 am trimis ravasel Prefectului, care l-a trimis la Curtea de Conturi (spre competenta evaluare), care ne-a raspuns (doi ani mai tarziu)!

Ravaselul

In ravaselul semnat de directorul Curtii de Conturi Calarasi, am citit cu amuzament, cum Iacomi s-a chinuit sa fure, insa nu s-a inteles la bani cu Lascu Ilie (Primarul PNL de la Nicolae Balcescu), adica la ecuatia jafului! Localitatea Lehliu Gara se afla intr-o grava penurie financiara, cauzata de furturile permanente si generalizate din Primarie.

Amuzant insa, este faptul ca atunci cand trimiti ravasel Imparatesc, uneori, astia trebuie sa raspunda! Din raspunsurile lor, sincere si licoroase, intelegi exceptionale elemente din ecuatia jefului, facut sub egida Partidului Iubit.

In plina pandemie, Lehliu primeste bani (100.000 Euro) pentru a moderniza sistemul de apa potabila, de la Consiliul Judetean.

Primarul Iacomi prea ocupat cu aranjarea dusmanilor, nu a avut timp suficient sa negocieze schema de jaf cu bunul sau sclav Lascu Ilie, care l-a ajutat de atatea ori la furaciuni, si nu a cheltuit banutii destinati sistemului de apa din Orasul Martir Lehliu Gara.

Vazand aceste grozavii, Iliuta Vasile le cere banii Iacomistilor, acesta afland de hotiile programate cu banii pentru apa potabila!

Adica primarul interlop Iacomi, nu a fost in stare nici macar banii dati „moca” de la Consiliul Judetean, sa ii praduiasca!

Nu s-au inteles la ecuatia jafului!

Treziti din mahmureala petrecerilor de la la Hanul Rustic, unde Dinca Relu Aurelian, pompierul din Clan, parleste mistreti si caprioare, Clanul Iacomi se trezeste cu buzunarele goale, la fel si Primaria Lehliu Gara!

O adevarata Tragedie Greaca la Lehliu Gara!

Pana una alta, la Lehliu Gara, apa se trateaza cu soda caustica! Oricum Lehlienii sunt rezistenti si daca au rezistat pana acum, la poluarea Bunge- Prio si hotiile Iacomistilor, vor rezista inca doua-trei decenii!

Soda Caustica pentru dedurizarea apei?

De retinut ca statiile de tratare pot dezinfecta apa, legal, cu aproximativ 50 de compusi diferiti. Printre acestia se numara: sulfat de aluminiu, clor, hidroxid de calciu, soda caustica, carbonat de sodiu, sulfat feros, carbune activ praf sau granule, silicoflorura de sodiu, polielectroliti, amoniac, fosfaţii, sulfat de cupru, permanganat de potasiu, clorura de sodiu. Ingrijorator este ca in urma tratarii, aceste substante pot persista in apa potabila, daunand sanatatii in timp.

Incredibil cat de rezistenti sunt Lehlienii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *