la lehliu ca la medelin

Tentative de omor, amenintari, incendii, nimic, dar nimic nu lipseste din Lacomi Land. Daca luam in considerare incredibilele temperaturi inregistrate in birourile ilustrilor nostri conducatori, putem constata ca vorbim de o vara fierbinte, foarte firbinte!

Au pus frezura asfaltica in Lehliu, in ciuda promisiunii primarului PNL Iacomi Iulian, de a asfalta.

Orasul Lehliu Gara arata rau, ca dupa bombardament! Cu toate ca a zis ca asfalteaza, tot Sofian Costache a imprastiat ceva material frezat de pe A2 si a salvat situatia!

Sofian cara, Sofian intinde, Sofian incaseaza. Ecuatia perfecta!

A fost executata o lucrare exceptionala de intindere a frizurii de pe A2, pe ulitele din Lehliu Gara, unele inca fara canalizare.

Orasul Lehliu Gara este gata sa primeasca turistii!

Important este ca Primarul Liberal nu si-a onorat promisiunea de a asfalta strazile explodate ale Orasului Lehliu Gara!

La Spitalul de Psihiatrie Sapunari, noul director a fost luat la plimbare de doamna Buraga

Nu este clar daca noul Director al renumitului Spital, este venit si la tratament sau doar la tratament! Daca a ajuns sa se plimbe in gradina Spitalului alaturi de doamna Buraga, este foarte grav! Doamna Buraga (sotia renumitului Buraga Costel), este cel mai experimentat psiholog din zona! Chiar daca este foarte renumita pentru tehnicile si abordarea in cazurile grele, sa ajungi plimbat prin curte de Buraga, este grav!

A inceput circul!

Xenofonte Purcarea (zis Padrino) membru al Gruparii Iacomi, a lucrat la foc automat si a dat drumul dosarului, in care Hilfe este acuzata de nebunii!

Frasinet- Operatiune Asfaltul- FINALIZATA

Urmeaza materiale explozive din Frasinet, dar si o editie a ziarului, dedicata Comunei Frasinet!