IAcomi Iulian

Umilit, batjocorit, jefuit, deposedat, batut si bagat in spital, Zeul, pe numele lui adevarat Stan Bucur, a ramas om.

Imparatul tot la Stan Bucur ajunge si se impiedica de-un ciot! Zeul meu!

„Goarna care anunța declanșarea asaltului final asupra enclavei lui Bucur Cătălin Stan (zis și Gigi-Zeu aka Dumnezeu) a sunat prin surprindere – ca alarma în dormitorul bibanilor – în timpul unei dezbateri a aleșilor locali lehlieni, pe tema „Strategiei de dezvoltare durabilă a orașului în perioada 2021 – 2027”. Și fără vreo legătură cu asta.
Fiind vorba despre renovarea și modernizarea unor actuale așa-zise parcuri (în perimetrul Caselor de Cultură Lehliu-Gară și Răzvani și cel abandonat – din Cartierul Nou), doamna secretar-șef (Serban Nadejdea), a amintit că la Răzvani, în aceeași proximitate, „există o problemă cu terenul lui Stan Bucur, de care Primaria si-a batut joc un deceniu”. Afirmație care a declanșat furia Împăratului: „Ce problemă? Nu e nicio problemă! Nenorocitul ăla, Cioara aia, nu a mai plătit taxe de 15 ani. Și i-a expirat și concesiunea. Cât de curând intrăm cu volele peste el și îi dărâmăm coșmelia!”.
Iar acest „cât de curând” se întâmplă săptămâna asta, când Nadejdea a primit consemnul să redacteze actele necesare executării, lui Zaharia Nemeș i s-a transmis semnalul să încălzească motoarele buldozerelor și să ascută colții cupelor, iar lui Mussolini i s-a ordonat să pregătească echipa de mardeiași care să îi țină departe de intervenție pe eventualii  susținători ai lui Gigi-Zeu, pe curioși și chiar pe Bunică – dacă vreo pornire gazetărească de neoprit i-ar purta pașii pe acolo, cu camera foto și reportofonul pregătite.
Surse din primărie susțin că una dintre cele trei căpetenii de gherilă a refuzat misiunea, provocându-i lui Iacomi o criză de nervi, Împăratul fiind auzit urlând la telefon: „Ce p…a mea crede că face? Cine p…a mea se crede? E cu capul? Nu mai răspunde la comenzi?!”

Cat de cruda este viata! Sa ajungi tu Imparat Interlop, impiedicat de-un ciot in satul Razvani si sa dai ca berbecul, cu capul in zidul Zeului, care parca nu vrea sa cada!

Ce nu intelege Clanul Iacomi, este ca zidurile Zeului, reprezinta doar un simbol! Parca sunt facute pentru a arata transformarea omului in animal, mai precis in fiara!

In timp ce Primarul planifica demolarea dusmanilor, unii planifica incendierea padurii Imparatesti

Aflata in faza avansata de detaliu, planificarea incendierii Padurii Imparatesti din Ogoru/ Lehliu, este in linie dreapta, faptasii avand comandate drone agricole, cu care, se pare ca vor sa stropeasca substante, care in contact cu materia organica (frunze, lemn, vegetatie) se aprind (adica iau foc). Faptasii, sunt cei care au fost jefuiti de Iacomi, acum ceva timp, in afacerile dubioase ale Clanului, ale caror rani au ramas deschise.

Redactia noastra a aflat din mai multe surse, legat de potentiale planuri, legat de subiect, insa doar zilele trecute, am sesizat relatari legate de teste facute cu dronele si culegerea de informatii, legat de cine are rezervari la Han, cati vor sosi si in ce grupuri!

Dincolo de nebunia situatiei, focul nu va rezolva nimic! Chiar daca Iacomi a folosit aceste metode, sa comiti astfel de fapte reprezinta o odioasa crima, care va transforma faptasii, in infractori la fel de rai, ca si cei din Clan.

Daca vrea cineva sa vada ce inseamna Fascismul, care sunt consecintele lui, am atasat mai jos un material din Belarus, o poveste adevarata si trista! Faptele au loc in Belarus, unde un sat intreg, de femei cu copii in brate, este ars in cateva case, iar cativa kilometrii mai departe, unitatea Fascista este distrusa, insa oamenii nu le dau nemtilor foc! Ii impusca! Chiar daca parte din ei, aveau mamele si copii care ardeau inca!

Aici duce Fascismul si lipsa Justiei!

Filmul se numeste Come and See (Vino sa vezi) si este greu de vizionat! Doar vizionand acest film, poti intelege consecintele unor astfel de actiuni. Filmul poate fi vizionat pe youtube si este un film exceptional, o pagina de istorie trista si reala.

https://www.youtube.com/watch?v=NJYOg4ORc1w&t=2551s