patrihoti

De ce fura politicienii?

Politicienii fura pentru ca vor, pentru ca pot si pentru ca au mare nevoie de tine.

Fura pentru ca nimeni nu ii pedepseste. Nu sunt trasi la raspundere. Asa a aparut Patrihotul, o noua categorie sociala de paraziti.

DNA o entitate total inutila si paralizata.

Plosnitata si stransa cu latul, Directia Nationala Anticoruptie a abandonat lupta cu „coruptia”. Mai zgaltaie ici-colo pe cate unu, insa doar atunci cand cel vizat este slab si nu are spate.

In Calarasi totul este de furat! Se fura din scoli, se fura din spitale, se fura din primarii, se fura din cimitire.

La Spitalul de Psihiatrie Sapunari, Deputatul Barca Constantin mandrie a Social Democratiei, a inceput sa semene haos si debandada in unitatea spitaliceasca si a dat drumul la jaf!

Spitalul este locul propice pentru furaciuni, pentru ca nu exista consecinte, nu esti tras la raspundere de nimeni.

Asa a ajuns Barca Constantin, Deputat in Parlamentul Romaniei Educate, sa ii dea un contract secret sotioarei lui Samuila Ion, Vicepresedinte al CJ Calarasi (PSD). Pentru inceput doua aparate de aer conditionat!

Chiar daca nu apare inca in SEAP, asta pentru ca Zana Maseluta, adusa de Barca la Sapunari, prea ocupata cu cele lumesti, nu mai are timp sa proceseze si achizitiile.

Poate pare putin, insa putini stiu ca sotia lui Samoila Ion, are o afacere foarte prospera si capuseaza Judetul Calarasi in stil salbatic!

Angajata la Casa de Pensii, Steluta noastra are timp sa se infilteze cu cele necesare, in toate locatiile stoarse de partidul iubit- PSD!

Firma de la care primeste dividente, SC Termostal SRL este abonata la partid si la ceea ce detine partidul!

Nu ca ar muri de foame in Calarasi, insa daca se poate, de ce sa nu bagi mana in buzunarul bolnavilor!

La Spitalul Sapunari sunt pateuri cumparate pentru 10 ani

Cu cateva zile inainte de indepartarea Imparatesei de la Sapunari, a cumparat pateuri mici si fara gust, pentru 10 ani! Sa manance bolnavii non-stop pateu cu urme de carne si castraveciori murati! In graba plecarii iminente, Imparateasa a achizitionat pe firmele abonate, cantitati mari de „diverse”…

La Lehliu Gara se fura ca in codru

Asta este rezultatul hotiei Clanului Iacomi: un oras distrus. Cum este orasul Lehliu Gara, asa este si Comuna Dor Marunt.

Lehliu Gara- Oras Martir

Nemes Zaharia a tras alaturi de Clanul Iacomi, aproape de 1.000.000 de euro in trei ani!

Membru de baza al Gruparii Iacomi, abonat la tot ce tine de primarie, scoala, spital si gradinita, Nemes a facut bani!

Iar in timp ce tu te chinui ca un vierme si platesti taxe, astia din Clan traiesc ca nababii, cu buzunarele pline de bani, se nasesc unul pe altul, chiar si atunci cand nu este necesar.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [314.32 KB]

Sofian Costache abonat la banul public- Aprox 400.000 euro in 3 ani.

Pe cerul Lehliului, in fiecare dimineata lumineaza o stea: este Sofian Costache, membru al Gruparii Iacomi.

Si el papa banutii tai si este mereu flamand!

Sar sutele de mii de euro din conturile primariilor jefuite, precum floricelele din tigaie.

Primarul de la Nicolae Balcescu (PNL) -Ilie Lascu (membru al Gruparii Iacomi), fura si el cat poate-200.000 euro doar pe Ecoclean.

In fata la Profi- Lehliu Gara- strada nou asfaltata.

„Poate la început s-au gândit de două ori înainte să tragă din morman, cu vârful degetelor, o singură bomboană. Însă, odată ce capătă experienţă, contabilizată sub forma mandatelor, politicienii prind curaj şi ajung astfel să fure nu doar pentru că pot, că au de unde trage, ci pentru că vor. Acesta este momentul în care bagă mâna până la cot, fără să se gândească că astfel se pot murdări de ciocolată pe mânecă, lucru care îi va da de gol la un moment dat. Dacă merge prima dată, a doua oară, a treia oară, se instalează în subconştient ideea că va merge întotdeauna. În România, până de curând, intangibilitatea oamenilor politici era primul lucru pe care îl învăţa cel proaspăt ales. Şi asta pentru că maşinăria de partid funcţiona într-o armonie perfectă cu lipsa separaţiei puterilor în stat.” www.adevarul.ro

PSD fura la brat cu PNL! Dimineata devreme, politicianul manjit se roaga in beserica alaturi de cele mai inalte si pure valori, unde face crucea pana in parchet, probabil constient de pacatele facute zilnic!

Practic, in partid ajung toate leprele, toti incompetentii care nu au dovedit nimic, care nu au reusit nimic, toate resturile societatii.

In Judetul Calarasi 90% din toti banii publici sunt drenati prin firmele parazit ale politicienilor corupti, de la pateul pentru bolnavi, pana la aparatul de aer conditionat si tigla de pe spital!

In timp ce tu traiesti la limita saraciei, ei traiesc precum Emirii si fura, adica te fura pe tine!