amelia giurcan

Judetul Calarasi infestat pe toate palierele politice de paraziti, a suferit o infestare puternica si in USR, unde Iulian Dumitrescu, membru important al PNL si al Clanului Iacomi, a avut inspiratia de a aranja, impreuna cu Gigi Giurcan de la 2 si 15`, insurubarea si spalarea „cu vreci” (cum zicea Imparatul) a Ameliei Giurcan!

Asa a ajuns Amelia Giurcan la USR! Insa ideea a fost a lui Iacomi Iulian, zis Imparatul!

Amelia Giurcan omul 5 in Judetul Calarasi- membra a Gruparii Iacomi- o simpla unealta in mana unor intelopi- Gruparea Iacomi

Bunica miloasa si cu cozonacii pe foc

Cu mireasma cozonacilor proaspeti, incinsi in soba, primesc un sfat batranesc, de a trimite o adeziune sincera Amaliei, sa devin si eu un USR-ist adevarat! Putin blocat de sfatul bunicii, care stia cat de mult detest eu politicienii retardati si manjiti din Romania Educata, in timp ce savurez gustosul cozonac de Baragan, alaturi de laptele proaspat, asa cum faceam in copilarie, zice bunicuta: ” O sa vina timpul cand Albanezul o sa fie trimis in corzi, cu Imparat cu tot si atunci sa vezi cum o sa mulga vaca USR-ista, de dracii o ia!”

Nu am inteles la acel moment adevarata valoare a celor spuse, insa acum, ascultand exceptionalele inregistrari audio, ca astia sunt cablati toti, constat cu amuzament „mulgerea vacii USR-iste”! Tipa Imparateasa de pe margine…

USR Calarasi

USR Calarasi nu exista, este o naluca, cu Amelia Giurcan membra a Clanului Iacomi, lipita la conducerea partidului cu ancora chimica (sa tina).

USR Calarasi a facut jocul PNL, asa cum Imparatul a facut cu Micu Filip la Dor Maunt (vezi arhiva Experimentul Lehliu)! Practic USR Calarasi a umplut un gol al celor nemultumiti de PSD si PNL. Voturile insa au zburat la PNL- cele pentru Presedinte de Consiliu Judetean, si unele primarii (Lehliu Gara de exemplu).

Ce se intampla cand vrei sa ajungi membru USR?

Am urmat sfatul bunicutei blande si bune si m-am inscris in USR- la ei pe site! Doar asa poti deveni membru USR!

Asa ca inainte de a ajunge „ziarist”, am trimis formularul de inscriere la USR Calarasi! Nici pana in ziua de azi nu am primit un raspuns, insa, uneori, mai primesc mail-uri de la ei, cu tot felul de initiative USR-iste, demne de citeala.

Adica de mine nu aveau nevoie…

Imparatul, Albanezul si Vaca

In timp ce lucram la cateva tentative de omor (din ziua precedenta) si la vandalizarea Palatului Deputatesc din Dor Marunt al Deputatului Barca Constantin, aud de Valeriu Nicolae, care o trosneste pe Amelia si Gigel, de dracii ii ia! Asta dupa ce DNA ii arata pisica lui Iulian Dumitrescu, tot in presa libera.

După câteva zile, în care s-a scremut pensionaru Gigi să scrie replicile, a apărut și răspunsul împricinatei:
„Răspunsurile mele la întrebările dlui Valeriu Nicolae:

1. Nu am fost membru PSD sau al altui partid în afară de USR, în care m-am înscris în octombrie 2018.

2. Soțul meu este ofițer în rezervă. A deținut funcții operative și de conducere în cadrul fostului Departament de Informații și Protecție internă până în anul 2016, când a trecut în rezervă ca urmare a desființării structurii. Activitatea de cercetare științifică a fost efectuată în perioada 2003-2010, sub coordonare lui Pavel Abraham. Nu cunosc sursa plagiatului generalului Dumbravă. Teza sa de doctorat e publicată integral, ceea ce mă face să cred că sintagma REZUNAT (inclusiv eroarea de dactilografiere care nu îl transformă în agramat) aparțin unui editor independent.

3. Confirm faptul că soțul meu a fost nominalizarea PNL pentru o poziție de Secretar de stat în cadrul MAI. Această nominalizare nu s-a concretizat printr-o numire. Soțul meu colaborează cu USAMV București – Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală, Filiala Călărași unde desfășoară activități didactice aferente disciplinei Drept Comercial.

4. Firma mea are ca activitate principală consultanța în management și în secundar transporturi rutiere de mărfuri. Își desfășoară activitatea preponderent în spațiul UE și are contracte de colaborare cu două firme austriece. Ponderea activității de consultanță este de 5-9% din cifra de afaceri.

5. Poziția mea față de pensiile speciale este identică cu cea expusă în Programul de guvernare al USR. Susțin un sistem de pensii echitabil, bazat pe contributivitate. Veniturile familiei mele sunt publice grație declarațiilor de avere pe care le-am depus din poziția mea de Consilier Județean.

6. Voi publica un CV în cel mai scurt timp.Câteva observații pentru membrii USR PLUS: povestea cu apartenența mea la PSD este una apărută în campania de la alegerile locale, cel mai probabil izvorâtă chiar de la PSD-ul împotriva căruia USR a semnat un protocol electoral cu PNL. Am negat și atunci, ca și acum, apartenența mea la PSD. De altfel, fostul președinte al PSD Călărași a dat niște lămuriri în sensul ăsta. (link aici https://realitateadincalarasi.ro/…/declaratii…/). Nu este singura încercare de discreditare a mea în spațiul public. Am fost acuzată inclusiv că mi-am vândut copilul când aveam 18 ani sau că am transportat substanțe necesare fabricării drogurilor. Astea sunt lucruri care vin la pachet cu funcția, așa că mi-am asumat inclusiv faptul că voi fi supusă la astfel de atacuri atunci când am candidat pentru funcția de președinte al USR Călărași, într-o perioadă grea pentru filială.Am o firmă de transport internațional de mărfuri, absolut legitimă, care se confruntă cu aceleași probleme cu care se confruntă toate firmele mici românești. Nimic spectaculos din punctul acesta de vedere.Restul punctelor la care se referă dl. Valeriu Nicolae îl privesc pe soțul meu, care, deși simpatizant, nu este membru USR. Mi se pare deplasat că e acuzat inclusiv de faptul că teza sa ar fi sursa unui plagiat, ca și când originalul e de vină pentru existența copiei. Dar repet, soțul meu nu este membru USR, așa că nu văd ce relevanță au aceste remarci.” Amelia Giurcan- Sefuleasa USR@2021
PUTINI STIU CA IACOMI IULIAN A ALBIT INROLAREA AMELIEI IN PSD!

Valeriu insista si este obraznic!

Si un articol delicios din Libertatea

https://www.libertatea.ro/opinii/echilibristica-politica-in-familie-sotia-sefa-la-usr-dar-apare-in-acte-si-la-psd-sotul-fost-sef-la-doi-si-un-sfert-propus-in-guvern-de-pnl-3665733?fbclid=IwAR1fZc0mvVhgMqNNLgupaRWSv9UOKUdWiE3-IN5U85zT9HdpcISefPcyHPc

Circul continua

„În plus (față de ce a reușit să afle Valeriu Nicolae), madam Giurcan mai are câteva pietroaie legate de gât, care o vor trage repede la fund: falimentarea unor firme – cu mari datorii la buget (http://portal.just.ro/116/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11600000000046293&id_inst=116), faptul că e pensionată pe caz de boală, dar pensia nu apare în declarația de avere (caz flagrant pentru ANI) și manipularea alegerii noii conduceri județene a USR Călărași (mărturiile unor membri – dintre care doi sunt deja excluși din partid – au fost deja depuse la conducerea centrală).”

Mulgerea Vacii

In aceste conditii, în care madam Giurcan e pe făraș, Imparatu’ o presează să îi întoarcă  favorul ” disparției” adeziunii la PSD, prin plasarea fostei doamne Iacomi într-o funcție de manager de spital.
 Și ca să nu fie la vedere, în fieful călărășean sau prahovean (al nașului Iulian Dumitrescu), înscăunarea se va face într-un spital din sectorul bucureștean 1, unde colega Clocotilda taie și spânzură. Dacă Barna mai reușește să o țină în brațe, măcar până la alegerea noului lider USR, unde are nevoie – împotriva lui Cioloș – de voturile ei (și ale fidelilor cărora le-a asigurat funcții în conducerea fiilialei Călărași)…

Lacomi Land, taram al lacomiei, mizeriei umane dusa la extrem si coruptiei exceptionale.