barca constantin

Facerea omului

Iată istoria cerurilor şi a pământului, când au fost făcute. În ziua când a făcut Domnul Dumnezeu un pământ şi ceruri, nu era încă pe pământ niciun copăcel pe câmp şi nicio iarbă de pe câmp nu încolţea încă, fiindcă Domnul Dumnezeu nu dăduse încă ploaie** pe pământ şi nu era niciun om ca să lucreze pământul. Ci un abur se ridica de pe pământ şi uda toată faţa pământului. Domnul Dumnezeu a făcut pe om din ţărâna* pământului, i-a suflat în nări suflare de viaţă, şi omul s-a făcut astfel un suflet viu.Gen 3:19

Vasilica Nicolae- noul Manager al Spitalului de Psihiatrie Sapunari

Deputatul Barca Constantin membru al Gruparii Iacomi, a adus de la Bucuresti un manager nou, care sa raspunda la butoane si sa usureze devalizarea Spitalului de Psihiatrie, pe reteta celor din Clanul Iacomi. Numirea a fost facuta in liniste, departe de ochii curiosilor, iar Deputatul Barca (cel care a primit de la Iliuta Vasile spitalul) a adus si o asistenta proaspata la Sapunari- Zana Maseluta.

Zana Maseluta este o tanara PSD-ista, si are rolul de a gestiona si de a turna, absolut tot ceea ce misca in spital!

Cand un Deputat al Romaniei primeste cadou un SPITAL, urmeaza falimentul!

Barca a primit Spitalul cadou, motiv pentru care a inceput sa imparta colegilor de partid, diverse contracte.

In timp ce Deputatul se lupta sa schimbe toate pozitiile cheie, Directorul Medical al Spitalului Sapunari si-a inaintat demisia!

Directorul Medical a demisionat – Spitalul Sapunari.

Deputatul Barca a angajat nepoata Primarului din Gurbanesti- Asistenta la Sapunari (fara spaga)

Au inceput angajarile la Sapunari, insa nu cum ar trebui, nici unde ar trebui! Zana Maseluta si-a adus doi infirmieri (prieteni).

Nepotica edilului de la Gurbanesti a intrat pe usa din dos, insa, daca de la centru vine, sa fie primit!

Spitalul Sapunari este aproape de faliment

Cu un director copt, fara calificare si experienta in domeniul medical, fara un director financiar competent si fara director medical, Spitalul de Psihiatrie Sapunari se prabuseste, in timp ce Barca Constantin, deputat al Romaniei Educate, a inceput distribuirea contractelor cu banutii din spital.

20.000-30.000ron – pe luna (la furaciuni)!

Noul Director (Vasilica) ne ameninta cu procese.

Fals in acte la Sapunari

Vasilica foloseste masina spitalului pentru a ajunge zilnic la Bucuresti, fapt care necesita falsificarea fiselor de deplasare, asta pentru ca nu are voie sa foloseasca masina unitatii spitalicesti, pentru deplasari personale! Angajatii Spitalului Sapunari sunt pusi sa falsifice fisele de deplasare, in care scriu ca Vasilica o coteste la Calarasi, cand el pleaca zilnic la Bucuresti cu masina unitatii!

Spitalul in colaps

In timp ce Deputatul Barca se ocupa de jefuirea Spitalului, la laboratoare este o penurie de reactivi necesari analizelor, fapt fara precedent.

Practic Spitalul este in colaps!

Deputatul Barca vrea sa concedieze paznicii

Dornic de un comision mic, Barca vrea sa concedieze paznicii spitalului, pentru a aduce firma prietena care cotizeaza! La fel intentioneaza si cu analizele si laboratorul din spital, incearca inchiderea laboratorului si trimiterea analizelor la Bucuresti. acesta este unul din motivele pentru care nu se mai aduc reactivi!

Care este legatura dintre Bulearca-Iacomi si Deputatul Barca?

Fura PSD+Fura PNL=Patrihoti

Incredibile materiale video cu debandada din Spitalul de Psihiatrie Sapunari si increngatura cu Primarii, in episodul urmator.

Nu uita, oaia doar la muls, la tuns si la taiat este buna!