primaria dor marunt

Totul incepe intr-o zi calduroasa de vara, cand angajatul Primariei Dor Marunt, numitul Micu Filip Ioel, sluga si sclav al primarului Ion Iacomi, vine cu o idee beton la inaintare: o noua amenda!

Pentru a nu da ei amenda (Primaria Dor Marunt), Ion si Filip gandesc trimiterea unei notificari bine fundamentate catre IPJ Calarasi, sesizare in care ataseaza poze, materiale video si in care, trec fapte nereale, motivand cererea prin faptul ca operatorul a aruncat gunoiul pe camp (teren agricol). Convinsi ca va merge si va functiona, asa cum fac mereu, Primarul analfabet si alcoolic semneaza plangerea catre IPJ si o trimit in plic la Calarasi.

La IPJ Calarasi plangerea este trimisa spre competenta solutionare catre Garda de Mediu Calarasi (PSD), care are oamenii pusi in functii de aparatul PSD, adica de „dusmani”.

Asa au ajuns astia din primaria Dor Marunt, calcati de Garda de Mediu.

Si vine pe furis echipa Garzii de Mediu (PSD), in control la Dor Marunt! Primarul Ion Iacomi cand aude ca au venit „dusmanii” in primarie, fuge, inchide telefonul si dispare!

In primaria jefuita de hotii lui Iacomi, mai raman Filip si Vicele Nuta (fire sensibila si blanda).

Vizita Garzii de Mediu a cazut ca un trasnet peste linistea din Dor Marunt!

„Cand intra un intelectual in Primaria dor Marunt, ingheata toti, in principal pentru ca astia stiu sa scrie…!” informatorul Pandele- Primaria Lehliu Gara.

Controlul Garzii de Mediu

Echipa de Soc a GNM formata din d-na Gadea Daniela (renumita pentru amenzile exceptionale) si d-na Dumitru Mioara (blanda si inimoasa)!

” Pe unde trece Gadea, nu creste nimic 5 ani!”angajat primaria Lehliu Gara

Abandonati de Primar, constienti de cele savarsite, sclavii primarului raman pe metereze sa apere unitatea administrativ teritoriala de amenzile fantastice date de GNM. Constienti ca orice amenda primita de primarie va insemna mai putini bani de furat, Nuta si Filip se intrec in declaratii belicoase, care enerveaza audienta si asa stresata, mai ales ca Experimentul Lehliu-Iacomi si exceptionalele lacuri sapate de Clan, au mai fost in atentia doamnei Gadea, care nu a facut nimic legat de subiect!

In loc sa mai dea o amenda Redactiei Experimentul Lehliu, se trezesc Iacomistii cu ditamai echipa de la GNM pe cap!

Doamna Gadea cere sa vada vestita Groapa de Gunoi din Dor Marunt! Solicitarea cade ca un cutremur si asterne linistea la masa!

ION IACOMI

Groapa de Gunoi

Devalizare Primariei Dor Marunt a dus la lipsa banilor si a interesului legat de amenjarea unei Gropi de Gunoi administrata corespunzator. Mergand pe pilele politice si lipsa controalelor, Iacomistii au abandontat problema gunoiului in zona Lehiu-Razvani-Buzoieni-Dor Marunt-Dalga, iar o data la 2-3 luni, mai trimit wola sa mai stranga gramezile. Practic interes si fapte 0! Cum doamna Gadea stia, solicita o vizita la fata locului.

Ceea ce au gasit nu necesita comentarii si reprezinta dovada incompetentei si a nemerniciei acestor hoti, incepand cu Micu Filip si terminand cu Vatafu Alexandru si Iacomi.

La groapa de gunoi gasesc inspectorii de mediu un consatean (vecinul deputatului Barca Constantin), cu o remorcuta mica incarcata cu ceva gunoaie! Au sarit pe el ca hienele, l-au inhatat si la Primariei cu el, sa-l amendeze si sa-i confiste masina si remorcuta! Erau prezenti la fata locului Micu Filip si Vicele Nuta (mandria liberalilor puri).

PRACTIC PRIMARIA DOR MARUNT A DEPUS O PLANGERE IMPORTIVA UNUI AGENT ECONOMIC (CARE LE PLATESTE PARAZITILOR DIN PRIMARIE LUNAR SALARIUL), PENTRU O REMORCA CU GUNOI, DE PE DOMENIUL PUBLIC, AFLAT IN ADMINISTRAREA PRIMARIEI. MAI MULT DE ATAT, GUNOIUL A FOST RIDICAT IN GRAMADA, CU O WOLA PROPRIETATE, LA GROAPA DE GUNOI DESCHISA SI FUNCTIONALA DIN COMUNA DOR MARUNT.

Vecinul lui Barca

Speriat strasnic cu confiscarea masinii si a remorcii, Vecinul lui Barca scapa viu si nevatamat, nu inainte de a da timp de o ora, explicatii detaliate legat de ce si cum!

GNM da teme clare celor din Primarie, cu termen de executie

Practic la Dor Marunt, GNM gaseste un dezastru, cu sute de tone de gunoi aruncat aiurea, cu Groapa de Gunoi functionala si neingrijita, asta daca comparam cu perioada in care fostul primar Nitulica era pe tron, cand satul arata ca o floare!

GNM constata ca MICU FILIP si Primarul Ionica au mintit in sesizare, mai mult de atat au precizat ca „Redactorul” a aruncat gunoiul in camp, facand poze cu vedere spre camp!

GNM a constatat lipsa de implicare a Primariei in administrarea problemelor comunei, lipsa de capacitate intelectuala si a fost doar un noroc, faptul ca Costea Costel si Purcarea Cristian (zis Bigi), nu erau in zona, ca sfarseau doamnele transate si aruncate in fantanile adanci din zona Lacomi Land.

Cu termen de finalizare in Septembrie, la Dor Marunt nu se grabeste nimeni sa faca ceva.

La 9.00 AM Primarul lipseste, Secretarul lipseste. Il gasim pe Filip Micu Ioel, care foarte rar paseste in Primarie.

Locuitorii Comunei Dor Marunt nu stiu ca Groapa de Gunoi este inchisa! Nu ii informeaza nimeni!

Firma de salubritate nu vine mereu si nu incarca orice tip de gunoi, mai ales daca gunoiul nu este in sacii negri sau in containere. Oamenii insa au si alt gunoi, care trebuie depozitat undeva….

Faptul ca Primarul inchide Groapa de Gunoi, pentru ca nu are chef sa o amenajeze, preocupat sa fure si sa-si umple buzunarele, reprezinta o problema majora pentru comunitate, care arata incapacitatea Primarului de a gospodari o amarata de comuna!

La Dalga Gara este dezastru, cu gunoaie aruncate pe vre-o zece Ha.

Lipsesc pancartele, lipseste implicarea Primariei, lipseste Wola Primariei.

Incarcatorul frontal al Primariei Dor Marunt a fost dat la intins frizura asfaltica sau la altii! Imediat cu plecarea lui Stefan Zamfir din Primaria Lehliu Gara, cel care era soferul pe Wola, utilajul este facut „posta” intre prietenii lui Ionica.

Micu Filip si Fratii- inregistrare exploziva

Inregistrare exploziva in care Micu Filip inregistreaza discutiile cu Fratii!

Merita Ion Iacomi 100.000 de Euro sa se retraga?

Si cand te gandesti ca au vrut si ei sa aranjeze pe unu! Acum insa au de muncit o vara sa dreaga busuiocul!