amelia giurcan

Fina, nasul, finul si prostimea

Renumitul interlop prahovean Iulian Dumitrescu (Presedinte de Consiliu Judetean Prahova), luceafarul PNL, un hot si jefuitor de oameni amarati, a reusit sa stratifice in Calarasi viata politica, in moduri greu de imaginat pentru plebe.

Finuta Amelia Giurcan, nasita de Dumitrescu Iulian, zis Albanezul, este infiletata cu ajutorul 2 si 15`, sefuleasa USR Calarasi! Foarte important sa bage Iulian Dumitrescu, sula in coasta Consiliului Judetean Calarasi, sa controleze unele deconcentrate si sa participe activ la jocul „mizeriei politice calarasene”, chiar daca nu prea este el bastinas din minunata Campie a Baraganului.

Vazut drept cel mai mare pericol pentru Romania Educata, Iulian Dumitrescu a speriat pana si „Serviciile” cu abilitatea de a structura retele paralele de control la nivel politic si institutional! Asa ca „unchiul” a inceput sa ii zgaltaie scaunelul Albanezului, incepand cu DNA si terminand cu punerea sub control judiciar a Zeului (fostul sef al Politiei Calarasi).

Unchiul a inceput sa mai pieptane si Clanul Iacomi, care incet dar sigur este „bagat in carantina, element cu element”.

Un element important in neutralizarea coruptiei din Romania Educata a PNL, este reprezentat de AMELIA GIURCAN- USR

Secretul lui Polichinelle

„Săptămâna trecută, un membru USR (aflat în procedură de excludere pentru obraznicie- Grozavu Cosmin) a depus la sediul PSD Călărași o solicitare pe baza Legii 544 pentru a lămuri  „Secretul lui Polichinelle“: a fost sau n-a fost madam Giurcan membră PSD Călărași? E cam ca în filmul lui Porumboiu junior despre Revoluția din 89…
Deși e ca un meci la care se cunoaște dinainte rezultatul, răspunsul lui Vasile Iliuță nu va veni prea repede (asta pentru ca Iliuta nu se coboara atat de jos sa loveasca in femei).
Sunt câteva motive pentru a face publică adeziunea șefulesei USR Călărași la PSD:1. Elimină un pion al Albanezului și o muscă bâzâitoare prin ședințele de CJ2. Îi dă peste bot Împăratului Iacomi, care – pe vremea când era el șeful PSD-iștilor călărășeni – a scos-o basma curată pe Giurcan, declarând că nu mai există arhiva în care să se regăsească adeziunea la PSD a actualei șefe USR3. Speră la bunăvoința lui Valeriu Nicolae (aprig contestatar al soției lui Gigi Doi-Si-un-Sfert), care să își mai înfigă colții și în nădragii galbeni, albaștri sau portocalii.


Cand Zeul Zeilor nu coboara din nori, albanezul si Imparatul privesc ingrijorati spre cer! Si au de ce!

Albanezul si Imparatul au croit o serie de dosare bine puse la punct sa scape de Iliuta Vasile de la Consiliul Judetean! Lupta este de o rara ferocitate si include Procurorii corupti din Parchetul Calarasi, angajati MAI si nelipsitul Marinica Badea, element esential in Crima Organizata a Clanului Iacomi.

Insa cum fac, cum se sucesc, tot la Iliuta Vasile ajung astia!

Iliuta Vasile refuza sa dea dosarul de „cadre” al sefulesei USR!

Ei bine, nici nu este necesar. Il avem noi de la Bunica, direct din Arhiva Imparateasca!

Amelia Giurcan a mintit, minte si va minti in continuare, asta pentru ca cei din Clanul Iacomi, hoti de copii, de batrani, care fura din spitale, gradinite , scoli si cimitire, nu au coloana vertebrala si implicit, nu pot sta drepti! Doar taras!

Ei bine bunicuta iubitoare are dosarele din Arhiva Imparateasca a lui Iacomi Iulian, asta pentru ca Imparatul nu prea stie el cum sa-si pastreze hartoagele, departe de prieteni.

Da Giurcan minte, a fost si este o PDS-ista pura, adevarata si imaculata!

Nu pe Iliuta Vasile trebuia sa il intrebe Grozavu, trebuia sa intrebe Redactia Experimentul Lehliu! Era mai simplu si mai rapid!

Interesant este ca Iliuta Vasile nu a coborat la nivelul Clanului si al lui Marinica Badea! Merita retinut aspectul, in cazul in care scapa de condamnarile celor de la DNA!

Disclaimer

Un material pentru suflet!