ITM Calarasi

Stan Ionel din Al. Odobescu (zis Ciorapul) vecinul si colegul lui Dumitru Nicolae (zis Gogosel, tot din Al. Odobescu), a adus ITM Calarasi la stadiul de debandada totala.

Utilizata drept bata cu care lovesc dusmanii, ITM Calarasi a ramas o „curva scumpa” care presteaza in functie de necesitati.

ITM CALARASI nu respecta Normele de Protectie a Muncii si pune in pericol trecatorii

Am trecut intamplator pe langa cladirea ITM Calarasi, parazitata de Stan Ionel, Dumitru Nicolae si Bestea Mihaita(PSD), trei semi-analfabeti care se rotesc de 20 de ani la conducerea institutiei.

La sediul ITM Calarasi schela este construita fara respectarea legii, nu are pancarta cu cine a montat-o si nu exista pancarta legat de santier! Acum cativa ani, acelasi Ciorap (Stan Ionel) era prins la acelasi sediu cu muncitori la negru! Adica atat de prosti sunt, ca nici dupa un deceniu nu sunt in stare sa zugraveasca o fatada legal! Si golanii astia de la ITM, vin la X firme in control, unde santioneaza cu miliarde orice porcarie.

Bestea Mihaita- o lipitoare pe banii Judetului

In ITM Calarasi lucreaza o armata de bagatori de seama, culminand cu Bestea Mihaita (PSD), o alta pocnitoare a Clanului Iacomi, un parazit al Judetului Calarasi.

Schela un adevarat pericol pentru trecatori si vizitatori

Lipseste si pancarta legat de lucrarea in executie

ITM Calarasi o institutie paralizata de coruptie si prostie

Stan Ionel (actualul Director) are nevoie de 8 ore sa scrie doua pagini!

Legile Romaniei sunt doar pentru „prostime”, pentru idiotii cu hainute politice, legile sunt facultative.

Stan Ionel- vecinul lui Xenofonte Purcarea (Prim Procurorul corupt al Clanului Iacomi)

Dumitru Nicolae dezlantuit- PNL- seful de campanie al lui Iulian Iacomi

Dumitru Nicolae membru al Gruparii Iacomi- Un golan numit Subprefect, o sluga agramata si lipsita de coloana vertebrala- Nr 3 in PNL Calarasi

Curg dosarele penale pe numele lui Dumitru Nicolae

Peste 25 de plangeri penale are actualul subprefect al Judetului Calarasi. toate sunt blocate de Xenofonte Purcarea (Prim Procuror din Clanul Iacomi) in diferite faze procesuale. Pe numele lui Dumitru sunt dosare grele de coruptie, cu dovezi , inregistrari si declaratii.

In PNL infractorii se sprijina reciproc

Cand vor incepe sa cada, se va prabusi toata coliba iar duhoarea din fosa septica a partidului, deja pute! Toata mizeria din Judet a ajuns in randurile PNL Calarasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *