talibanii romaniei
DOR MARUNT- dupa doua decenii de hotie, primarul analfabet si echipa PNL au adus Cabinetele de Medicina Familiala la stadiul prezent.
Asa arata dispesarul din Dor Marunt, unde zeci de oameni vin zilnic, sa se trateze in igrasie, mizerie si fatade demolate si macinate de vreme.

Uneori cuvintele sunt de prisos! Asa arata cele doua cabinete de Medicina din Dor Marunt!

Primarul Ion Iacomi renumit pentru exceptionalul talent de a fura banii din Primarie si unitatile arondate, a ajuns la exceptionalul nivel, de a avea cabinete de familie incalzite la soba, pe lemne, pe care „Medicul”, le cumpara cu banii lui.

Iarna, dimineata devreme, o femeie vine si face focul!

Seful PNL Iacomi Ion, uns responsabil cu Strategia pe Judetul Calarasi, a reusit performanta de a veni la munca zilnic, fix 50 de minute/ zi! Asta atunci cand vine pe la primarie!

Rezultatul?

La Dor Marunt la Dispensarul din localitate, domneste dezastrul, cu incalzire la soba, cu igrasie peste tot si bucati de tencuiala aruncate aiurea.

Imparatul si Zeul Zeilor au ramas pietoni

Pe surse, aflam faptul ca Iulian Iacomi zis Imparatul, alta „Steluta Sclipitoare”, a ramas fara carnetul de conducere. Primarul Liberal Iacomi este condus zilnic de altii, acolo unde are treaba!

Si Zeul Zeilor (Iliuta Vasile) a ramas fara carnet de conducere si a fost vazut la Calarasi, unde se chinuia sa recupereze pretioasa bucata de plastic. (tot pe surse, apropiate de Zeu)

PNL Calarasi are un Strateg de incredere- ION Iacomi

Dosarul cu hotia de la Scoala Generala nr 1 din Dor Marunt pe masa DIICOT

Zecile de tone de carburant au ajuns pe masa DIICOT cu dosar cu tot! Una dintre cele mai murdare hotii ale celor din Clanul Iacomi- jefuirea Scolilor, intra in atentia „Organelor”.

La Tiganasi, Dispensarul arata ca in OSLO!

Plecarea din Tiganasi a celor din Familia Iacomi, a reprezentat pentru localitate o sansa de dezvoltare si prosperitate.

In Tiganasi se construiesc locuinte sociale la standarde straine de capacitatea de intelegere a Elite Liberale Calarasene!

Auzi la astia, locuinte sociale!

In Dor Marunt „dusmanii” primarului analfabet distrug maretele realizari ale Clanului

Suparati pe Ion Iacomi pentru ca nu ii lasa sa mai arunce gunoi la groapa si aflati in imposibilitatea de a da gunoiul la firma care il strange, oamenii au inceput sa distruga maretele realizari ale Iacomistilor- gardurile facute cu interlopii lui Iacomi (pompierii).

Cand Liberalul vine la Social Democrat si ii ingheata limba!

Dupa ce l-a umilit si si-a batut joc de el cu Marinica Badea, Ion Iacomi a mers la Nicu zis Garaj, insa nu si-a mai gasit cuvintele! Nu a fost clar pentru Ion Iacomi daca a venit sa cumpere un rulment, daca a venit sa-si ceara scuze pentru ca a fost un magar, nu este clar daca iesise din coma sau doar a gresit intrarea in Primarie, un lucru este cert: cand te comporti ca un animal, esti tratat ca un animal! A plecat asa cum as intrat, cu capul in pamant!

Romania are si ea Talibanii ei! Sunt cativa in Clanul Iacomi, unde Dan Motreanu, Iulian Dumitrescu, Iulian Iacomi si Ion Iacomi duc conceptul de Taliban la cote astrale!

Primaria Dor Marunt

Primarul Iacomi a adunat in jurul lui oameni mai slabi ca el, puscariasi, violatori, infractori de drept comun. Pentru ajutorul dat la alegeri, la cumpararea voturilor sau la fraudarea voturilor in sectiile de votare, Iacomi da ceea ce nu este al lui: banul tau! El angajeaza toate resturile societatii in posturile din Primarie

Dor Marunt

Comuna fara gaze, fara canalizare, fara trotuate, fara apa cutenta, insa cu Liberali adevarati, lideri ai conceptului de Romanie Educata. Incredibil cu a reusit sa adune Partidul National Liberal toate rebuturile societatii si cu au ajuns astia „Manageri”!

Insa atata timp cat taci, inseamna ca iti place!