iacomi iulian

Nu pot intrerupe pauza jurnalistica din redactie, decat cu o stire amuzanta si plina de duhoarea specifica lumii interlope Calarasene.

In urma cu cateva zile, in urma unor filaje aparent intamplatoare, masina Primariei Lehliu Gara- Dacia Duster- CL-05-TDY, condusa de interlopii lui Iacomi, a demarat in tromba la Spitalul MAPD de pe Str Cobalcescu din Sectorul 1- Bucuresti.

Materialul audio din articolol :Talharii lui Iacomi si Primaria Frasinet nu este intamplator!

Excesul de viagra dauneaza grav sanatatii!

Masina (Caleasca Imparateasca) lasata pe avarii, a livrat „una bucata Imparat”, la tratament! Pe surse, aflam faptul ca Iulian Iacomi a consumat accidental, o cantitate prea mare de drajeuri pentru intarirea unor muschi! Danga Mircea (Directorul Cocinei Lehliu Gara- Spitalul Lehliu Gara) l-a trimis direct la Spitalul MAPN, pentru a primi atentia cuvenita (daca era lasat pe mana Graureilor tineri, crapa sigur).

Frezoane si vajaiala la capatana!

Masina Primariei a stat parcata pe avarii cu usa soferului deschisa timp de aproape 30 de minute, timp in care Primarul Liberal a beneficiat de tratament pentru reducerea efectelor dozei excedentare ” de intaritor”.

Ajuns la Lehliu Gara, problemele persista inca, mai ales cele legate de mersul la toaleta, unde sunt ceva probleme…cu treaba mica!

Pe unde merge Primarul Liberal Fascist Iulian Iacomi se…

Observati asemanari legat de comportament?