paduraru adrian

Fapte incredibil de adevarate si triste in acelasi timp au fost prezentate in Experimentul Lehliu, legat de incredibila debandada creata in ISU Calarasi de infiltrarea „Starletelor lui Iacomi”, fapte care in mod normal trebuiau sa atraga masuri imediate, specifice unei Unitati Militare.

La ISU Calarasi insa este dictatura! Dictatura prostiei si a mizeriei, dictatura in care Colonelul promovat prematur, Paduraru Adrian, fruncea Calarasiului, se dovedeste incapabil sa-si taraie nadragii prin unitati, sa nu mai vorbim de masuri reale, de fapte specifice unui adevarat conducator de UM.

Trist dar adevarat! La Lehliu Gara au existat trei evenimente importante in Unitatea de Pompieri adusa la dezmembrare de taraturile lui Iacomi, mai degraba ocupate in a intra peste tine in casa, decat in a veni la munca:

  1. Lt. Col Gheorghe Catalin responsabil cu devalizarea UM 0214 si cu debandada din Unitate, a fost jertfit temporar si scos partial zdrobit psihic, cu ajutorului renumitului interlop Danga Mircea (zis Mircica baiat bun) membru al Gruparii Iacomi. Dupa mai multe prelungiri ale concediului medical, Paduraru Adrian asteapta sa se linisteasca apele, sa vada cum il infileteaza in alta parte in judet. In loc sa aiba grija sa trimita dosarele avute in birou catre Parchetul Militar, Paduraru Adrian ii ascunde lui Gheorghe faptele, asa cum Prim Proc. Banescu Liliana (mama buna a lui Iulian Iacomi) il apara pe Imparat de zgomotul dosarelor care se strang zilnic.
  2. A fost schimbata teava de apa potabila pana la Unitatea Militara, motiv de bucurie si sarbatoare pentru Pompierii din Lehliu Gara.
  3. A fost adus la conducerea unitatii un ofiter normal la cap! Col Paduraru Adrian nu a numit pe post noul venit asa cum este normal! Este tinut pe post de maimuta! La Lehliu Gara pompierii obisnuiti cu mizeria celor din Clanul Iacomi, invata acum sa aiba un comportament normal!

Col. Paduraru Adrian (zis Zeus) si Lt. Col Ruscareanu Ionel (zis Zeul Ruschi) ascund faptele de coruptie ale interlopului lui Iacomi- Lt. Col Gh. Catalin.

Nu consider normal ca un civil sa judece si sa critice atat de aspru o mana de cadre MAI, insa urmarind cu atentie aceste personaje triste, nu pot sa nu constat mizeria, lipsa de leadership, incompetenta si lasitatea Col Ruscareanu si a Col Paduraru! Practic astia trei, nu aveau si nu au, ce sa caute la conducerea unei Unitati Militare.

Danga Mircea- Un fel de Zeu-Zmeu

Celebrul interlop Danga Mircea, cel care spargea seminte in fata Spitalului Lehliu Gara (uns de Iacomi director de Spital), devine Academician Dr. Ing. si Profesor, un fel de Sofocle de Lehliu, in timp record. Asta angajeaza tot familionul la Cocina (adica Spital) si transforma Spitalul Orasenesc intr-o Cocina a Clanului Iacomi.

Acest Danga, pedepsit de divinitata pe toate planurile lumesti, ajunge sa se bage si in salvarea numitului Gheorghe Catalin, insa el este un artist! Da. Danga Mircica este un artist, care adora studiul cadavrelor, acesta fiind si motivul probabil, al lipsei unei morgi in Spitalul Lehliu Gara!

” Sa veniti repede sa luati cadavrul sa nu se raceasca! Daca se raceste nu-l mai imbracati!” Asistenta din Cocina.

Arta dusa la extrem cu Zeus, Zeul Ruschi si Danga Mircea

Interlopii lui Iacomi incep sa se imbolnaveasca grav

Bucurosi sa intre peste tine in casa, brigada lui Iacomi de Pompieri, violatori, criminali si bombardieri, a inceput sa se subtieze, pe masura ce nu mai tine cu turelel lipsa si astia chiar trebuie sa munceasca! Astfel mai toti interlopii lui Iacomi sufera de tengatita cronica si sciatica mioclonala a cervicalei! Pana si renumitul Lupsica (Lupsa Adelmo) a ajuns in medicale interminabile. Cand vine pe la unitate poarta gulerul de protectie din plastic, iar cum iese pe poarta merge la bar si joaca fotbal! Ion Ciprian si el bolnav grav- tot tengatita nevralgica cu sindromul lenii acute.

Cel mai grav bolnav insa este Lt. Col. Gheorghe Catalin, cu o sumedenie de boli grave in faze diferite de dezvoltare.

Col Paduraru Adrian – destainuiri fierbinti

Col Paduraru le spune Sclavetilor ca nu ii tine nimeni la Pompieri! Daca nu le convine situatia, se pot duce la capsuni! Materialul nu este editat!

Si o dedicatie pentru Danga Mircea din partea Redactiei Experimentul Lehliu

Cum de ne-a blestemat si cine, sa avem asa conducatori ticalosi, din gama lui Iacomi?