judetul calarasi

Ce gasea Ambasadorul Republicii Korea in Romania, daca mergea cativa kilometri mai departe de celebrul Han Rustic (zis Hanul cu Limbrici), unde elevii din Scoala nr 1 din Dor Marunt intretineau interlopii lui Iacomi? Pai ceva mai incolo de exceptionala vizita, care a dus la intreruperea orelor din Scoala pentru o zi, erau doi ochi frumosi si o bunica!

La varsta de 4 ani inveti sa culegi porumb!

Dan Motreanu, Deputatul Barca, Marin Badea au descoperit Copilasii- un nou concept „cool”

Astia trei in frunte cu Ion Iacomi au descoperit potentialul „copilasilor”! Folositi bine, copilasii pot aduce exceptionale beneficii de imagine.

Asa a inteles Marinica Badea sa lanseze un program prin care ajuta ceva copilasi, insa doar la Scoala unde are intrare, adica la sotia lui Hilfe, singura care nu suna la 112 cand vine Badea in Scoala. Castigul de imagine este impresionant, mai ales ca Marin Badea este un sarlatan, un mercenar si un pungas ( ca sa fiu dragut).

Deputatul Barca cu Zana Maseluta cu tot, au dat si ei cateva ghiozdanele la „ceva” copilasi, nu inainte de a face poze pe facebook, pentru a arata apropierea exceptionala dintre Dumnezeu, Maica Filoftea si Conceptul Social Democratiei manjite de prostie.

Dan Motreanu merge la el in Gorj cu pachetele pentru copii in scoli (uneori), nu inainte de a poza si a face public totul, infatisand faptele drept o mare realizare a Romaniei Educate Liberal Fasciste. Nu pun poze cu astia ca mi-e sila de fapte.

De dimineata, Ion Iacomi si Iulian Iacomi impreuna cu starletele din Clan au folosit copilasii tai, pentru a-si face publicitate, pentru o mica companie de PR, din care, teoretic, PNL iese „super misto”, iar Politicianul adevarat se transforma in Rambo, asa cum se viseaza Suprefectul Gogosel (Dumitru Nicolae).

Toate astea supara, pentru ca amintesc de pozele in care Danga Mircea, membru al Gruparii Iacomi, impartea pungulite in spital oamenilor amarati si se filma tinand punga de toarta.

Acest articol este primul articol in care nu pun o caricatura!

Am vorbit cu cei batrani!

Nici in timpul lui Ceausescu nu erau copii de 4 ani dusi la camp la cules porumbul!

Tu la ce ora te trezesti dimineata? Asta mic la 5.00 am a fost in picioare!

Azi noapte la Calarasi a fost sedinta- la Urgenta

„- Cum mama dracu au ramas astia doi liberi pana acum?” se intrebau colegii cu umerii zdrobiti de epoleti, in miez de noapte!

A fost aranjata pe rapid disparitia lui Iulian Iacomi din ecuatia vizitei, a fost redusa componenta Echipei de Interlopi, Criminali si Violatori care trebuiau sa participe la Hanul Rustic la eveniment. A fost periata lista de participanti din Hanul cu Limbrici, in asa fel incat sa nu se faca Judetul de rusine! Au fost calmate spiritele incinse care pregateau nebunii! Si cand te gandesti ca toate astea au fost realizate in cateva ore, pana dimineata la 8.00 am!

Singurii care au castigat din vizita la Dor Marunt a delegatiei din Korea, sunt doar cei din Korea, care au stiut sa fructifice evenimentul. Copiii din Dor Marunt vor avea o zi de recuperat, avand in vedere ca in Scoala nu prea s-au facut ore (cadrele didactice ocupate cu eventul).

Hanul cu Limbrici- construit prin jefuirea a Orasului Lehliu Gara si a Comunei Dor Marunt.

Cei mici pusi sa danseze in PANDEMIE si sa intretina audienta.

Au pierdut o zi de scoala – intreaga Scoala- asta pentru ca au fost ocupati toti cu „vizita”
Au dansat, au cantat si au scos imaginea Judetului Clarasi imaculata si frumoasa!

Ce nu a aratat Iacomi Ambasadorului

Nu au aratat si mormintul lui Hagiu Marian, scos din Scoala si tinut Sclav (cioban) de Familia Purcarea (acum Consilierul Personal al Primarului Iacomi), gasit mort in lacul sapat ilegal la Dalga Gara de Ion Iacomi pentru Hristu Costel ( de mai bine de un deceniu Consilier in Primarie). Si era un copilas, unul chiar foarte cuminte, destept si chipes, scos brutal de la scoala sa devina cioban.

Au mai ramas copiii tai, pentru ca ai lor sunt la scoli indepartate, asa cum a declarat Iacomi Iulian, ” sa faca scoala buna”, de parca la Dor Marunt nu se face, iar ai mei sunt tot la mare departare, dupa ce mi-au transmis ca ii voi lua morti din scoala („mai cade unul pe scari, deh…, accidente se intampla”).

Poate trebuia Iacomi sa mearga si sa puna o floare si la el pe mormant, cu ambasador cu tot!

Nu le-a aratat Lacurile sapate de Fratii Iacomi in spatele Hanului, pline cu zeci de tone de gunoaie, de miroase de la 2 kilometri departare.

hanul rustic

Romanie Educata a lui Klaus

Am votat Presedinte un Klaus, pentru a scapa de ciuma rosie. Am ajuns in 2021 la Romania Educata cu crosele de golf si Iacomi!

Practic, Klaus este cel mai slab presedinte din istoria Post-Decembrista, o realitate trista cu care trebuie sa ne obisnuim.

라코미랜드에 오신 것을 환영합니다

In ce limba crezi ca au vorbit astia la intalnire?

Acum cateva zile in Dor Marunt a fost spulberata o caruta- noaptea- in Dor Marunt pe DN3A

Caruta a ramas inca un important mijloc de deplasare. Noaptea insa, fara semnalizare, fara nimic, caruta devine o capcana a mortii, iar in Dor Marunt caruta inca reprezinta o modalitate de deplasare si pentru copilasi. Iti dai seama cum au cules carutasul, sau ce a ramas din el!

De ce permite Politia Locala accesul carutelor noaptea pe DN? Pai… Primarul le-a cerut sa ii lase in pace!

Si au dansat!

Iar directoarea Mariana Stan, „Jupaneasa obraznica a lui Ion Iacomi” dadea share de sareau tastele din ecran!