PSD si PNL fac trafic de persoane

La Spitalul Sapunari angajatii au devenit sclavi! Sub amenintarea disponibilizarii, angajatii sunt fortati sa presteze activitati pe tarlaua Deputatului Barca Constantin (PSD), la vila acestuia din Dor Marunt (in constructie) si in alte locatii asa cum necesitatile celor din Clanul Iacomi o cer.

Obiceiul de a folosi angajatii Spitalului in interes propriu nu este strain nici Primarului Liberal Iulian Iacomi, care foloseste angajatii Spitalului Lehliu Gara pentru a renova locuinta Managerului Danga Mircea (membru al Gruparii Iacomi zis Masinuta cu Bani).

O data cu preluare conducerii Spitalului Sapunari, Deputatul Barca, prin interpusi, vinde angajatii Spitalului cu ziua, primind in schimb materiale de constuctii pentru vila pe care o ridica in dor Marunt.

Cand Deputatul Social Democrat si Primarul Liberal devin traficanti de oameni

Cel care a aranjat „apele” este Iacomi Iulian zis Imparatul care a vrut sa ajute Primarul din Lehliu Sat (tot PNL), motiv pentru care au facut troc cu Barca: Angajati din Spital contra materiale de constructii pentru Deputat.

Angajatii Spitalului tratati ca sclavii, fara apa, fara respectarea normelor de Protectie a muncii.

Viceprimarul Neagu Florin zis Bulearca, nu-si mai aminteste de prietenia cu Imparatul (Iacomi Iulian)

Se leapada membrii Gruparii de asocierea cu Iacomi si dezvolta permanente amnezii, legat de relatia de dragoste si supunere dintre acestia.

Directorul Ecoaqua- persoana care a facut posibila reusita Deputatului Barca la alegeri este tinut departe de filiala PSD.

Redactia Experimentul Lehliu a depus la DNA, Parchet si Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii Plangeri Penale si sesizari, legat de faptele de Trafic de Persoane savarsite de Barca Constantin si Iacomi Iulian.

Sesizarea Organelor de Cercetare Penala este o datorie civica si a fost realizata azi 30.09.2021, de colectivul Redactiei Experimentul Lehliu.