iliuta vasile

„Slavă Ție, Împărate, Dumnezeule Atotputernice, Care cu purtarea Ta de grijă cea dumnezeiască și de oameni iubitoare m-ai învrednicit pe mine, păcătosul și nevrednicul, a mă scula din somn și a dobândi intrare în casa Ta. Primește, Doamne, și glasul rugăciunii mele, ca și al sfintelor și înțelegătoarelor Tale puteri, și binevoiește ca din inimă curată și cu duh de umilință să Ți se aducă Ție laudă din necuratele mele buze; ca și eu să mă fac părtaș fecioarelor celor înțelepte, cu luminată făclia sufletului meu, și să Te slăvesc pe Tine, Dumnezeu-Cuvântul Cel slăvit în Tatăl și în Duhul Sfânt. Amin.”

Coloana sonora- se poate opri pentru a asculta si celelalte materiale audio.

Dă-ţi, popă, pintenii şi bate iapa cu călcâiele

Iliuta Vasile a inceput campania electorala, pe modelul lui Dan Motreanu si Barca Constantin, membri ai Clanului Iacomi. Iliuta Vasile a inceput sa imparta sacosele cu merinde pensionarilor Calaraseni. Nici nu se termina imparteala ca pozele sunt live postate pe facebook, unde armata de aplaudaci sar si aplauda, ca pana si astia lui Iacomi se sperie de dinamica efervescentei, care cat pe ce sa topeasca firele de internet.

In loc sa ofere pensionarilor o solutie pentru perioada grea prin care trecem toti, Ilie merge cu sacosele date de partid, sa faca astia poze sexy, pentru a arata darnicia Zeului!

Pensionarii nu au nevoie de sacosa cu pui si faina a nimanui! Ei merita o pensie care sa le permita sa-si cumpere singuri cele trebuincioase. „Ce zi pocita!”

In Tarile de Jos (Belgia si Olanga) pensionarii sunt desemnati administratori de strazi

Doritorii primesc de la Primarie reduceri de taxe sau mici suplimente financiare, iar in schimb, trebuie sa aiba grija de cate o strada! Sa vada daca exista gunoi aruncat aiurea, masini abandonate, copaci cu probleme, comportamente „necorespunzatoare”, etc. In acest fel sute de pensionari raman activi si au o raspundere destul de importanta. Nu vine nimeni la ei cu pachete de faina si ulei!

Iliuta Vasile are pagina sexy, dar este goala de continut

Lipsesc realizarile! Pai ce sa puna saracul la realizari? Sa puna parcul din camp?

Umflă dracul iapa în cârcă şi într-o clipă înconjură iazul de trei ori- Barca Constantin- Deputatul Dracilor

Dupa ce a certat-o pe Zana Maseluta ( Asistenta Sexy de la Spitalul Sapunari) de a plans saraca cu lacrimi de sange, trei zile si trei nopti, Barca Constantin a plecat la Dragos Voda sa inaugureze containere! Mai mare rusinea! Toata spuma unui judet inaugureaza containere in care invata copilasii in prag de iarna.

Realizarile JUDETULUI CALARASI

Redactia Experimentul Lehliu nu a fost invitata la eveniment!

Containere in care invata cei mici si niscaiva pungulite cu merinde. Barca Constantin in centru.

Ce ramane in urma lui Iliuta Vasile?

In urma lui Ilie nu ramane mare lucru! El nu a ctitorit nimic! Macar Barca Constantin vrea sa construiasca ceva, insa este zgarcit si cere altora materiale. Nu a venit Ilie sa doneze si el 500.000 de euro, sa ridice Barca o falnica constructie in curtea bisericii din Dor Marunt. Nu a umplut Ilie camionul cu prelata, vopsita cu chipul lui, cu peleti din paie sau lemne, pe care sa le doneze celor sarmani…

Din cele 8-9.000.000 euro cifra de afaceri/ an, Iliuta Vasile este zgarcit ca un Drac, nu da nimic!

Dar ce poate realiza Iliuta Vasile inainte sa dispara din cadrul reflectoarelor?

Judetul Calarasi si Romania Educata sunt despartite de Dunare! Un tunel pe sub Dunare, care sa lege Orasul Calarasi de Ostrov, ar reprezenta o reusita exceptionala, iar numele Iliuta va dainui vesnic in memoria prostimii, mereu avide dupa conducatori adevarati! A vrut Ceausescu sa faca un pod, insa nu a mai apucat! O astfel de lucrare se poate face cu Fonduri Europene, este mai mult decat necesara si ar aseza Romania la masa celor Educati!

Langa Calarasi sunt 2200 Ha de teren pe insula- apartin Romaniei!

2200Ha de teren cu plaje, paduri si un superb ecosistem. Se poate face un Rai al turismului in Calarasi!

Când e minte, nu-i ce vinde; când e brânză, nu-i bărbânţă.

Turism, padure, aer curat, pescuit, plaja….in Calarasi?!

Pe celebra insula se odihnesc cateva zeci de vaci, mai face cate unul ceva agricultura si unii vin sa pescuiasca in liniste!

Pentru toate acestea insa, ai nevoie de gandire, de minte, de oameni capabili, de ingineri si de Fonduri Europene absorbite!

Daca nu se poate, poate plati Ilie 2 milioane de euro (donatie) si tot incepe proiectul!

100.000 de Euro are Barca Constantin nevoie sa termine Centrul Multifunctional din Dor Marunt

Doar lui Scaraoschi nu a cerut Barca bani, in rest a trecut pe la toti, insa el nu a pus un leu de la el! Hal de Deputat!

Putini stiu ca Iliuta Vasile nu va mai candida la urmatoarele alegeri (din motive tehnice)!

Inregistrare cu Micu Filip- actual angajat la Primaria Dor Marunt. responsabil cu cumpararea de voturi de la oamenii sarmani. sluga a lui Ion Iacomi. Asa discuta Micu Filip si Sclavii lui Ion Iacomi voturile!

In inregistrare avem catelul, mioara, pisica si Micu Filip! Inregistrarea este una de colectie! Asupra lui Micu Filip vom reveni cu materiale incendiare!

Danila Prepeleac reloaded!

Am ascultat peste 30 de interpretari, pana am gasit versiunea care te unge pe suflet! Danila Prepeleac – de Ion Creanga! Interpretata de un om cu Harul lui Dumnezeu!