Iacomi Iulian

In timp ce Klaus primea o medalie mare cat o farfurie, Primarul Liberal Iulian Iacomi din Lehliu Gara, Judetul Calarasi, fura de stingea. In urma cu ceva timp, in Scoala nr 1 din Lehliu Gara, aflata sub conducerea Primariei triste din Lehliu Gara, un Director de Scoala se ruga de Primarul retardat si analfabet (Iulian Iacomi) sa aprobe achizitia pentru copii a unor blaturi de birou, tinand cont de nevoile scolii! Raspunsul Primarului:

-„Da-le ba in p..a mea de blaturi, ca oricum ii bagi in online..!”

Chiar daca stie ca il da afara din postul de Director, Crisan cumpara blaturile necesare copiilor, in valoare de 5952 Ron!

PNL Calarasi- o Filiala de Escroci

Toti violatorii, talharii de drept comun si toate dejectiile politice si-au gasit salasul in PNL Calarasi.

Cum jefuiesti 50.000 de euro? Vorbesti cu un prieten!

Dobre Florin din Comuna Dor Marunt, locotenentul lui Iacomi Iulian si angajat al D.G.C.L Lehliu Gara, este rugat de Iulian Iacomi sa ii scoata si lui 50.000 de Euro din Primarie, prin firma lui.

Dobre Florin este un HOT. El fura de ani buni din putinii bani ai Orasului Lehliu Gara. Angajat ca Director la D.G.C.L Lehliu Gara (de Imparat), un serviciu de care nu ai habar (si e mai bine asa!), de unde anual primeste 60.000 Ron – salariu, Dobre Florin este aparent inutil!

Intre altele, Dobre Florin mai are si 300+ ha de teren in lucru, apartamente, case, etc si o firma cu vre-o 15 camioane, cu care muta cereale, piatra, nisipa sau alte produse. cu o cifra de afaceri de aproximativ 1.500.000 euro/an, Dobre Florin este o figura timida, rusinoasa si relativ educata- atipica (comparat cu nivelul de mizerie al celor din Clanul Iacomi).

Dobre Florin a fost implicat de ani buni in afacerile lui Iacomi la Lehliu Gara, de unde a mai deturnat pentru el si pentru Iacomi sume grele de bani! In prezent Dobre se mai foloseste si de o basculanta a Orasului Lehliu Gara, pe care de ani buni o foloseste in interes personal, pe banii si motorina Orasenilor zdrobiti de hotie.

Dobre Florin. Cafeaua o bea in fata Primariei Dor Marunt, iar biroul este la Lehliu Gara, chiar in spatele Primariei. Trece zilnic pe langa tine.
Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [2.65 MB]

Dobre Florin este in categoria lui Hristu Costel! Adica nu intra peste tine in casa, asa cum fac Slugile, Tarfele, Sclavii sau Ciopartitorii din Clan, insa este un asset foarte important si deosebit de periculos!

Petrica Filon (zis Filonul de Aur)- Vicele- stie de hotie

Doua contracte fictive- metoda clasica pentru a mulge banutii din Primarie

Dobre Florin nu a efectuat prestari de servicii catre Primaria Lehliu Gara! In primul rand ca nu are cu ce si in al doilea rand, pentru ca nu are cu cine!

Pentru a dovedi hotia fara drept de apel, Redactia Experimentul Lehliu a apelat la metode demne de filmele cu James Bond!

D.G.C.L Lehliu Gara

Mizeria din Lehliu Gara este iliustrata perfect in DGCL Lehliu Gara. Practic, o entitate parazit, folosita drept paravan pentru furt, de ani buni!

Totul se intampla pentru ca Lehlienii adora sa fie furati, sa fie umiliti, si sa traiasca mai ceva ca in Congo!

Salariu de 60.000 ron/ an pentru a face nimic!

Imparatul cu permisul suspendat a fost la examen si a picat

Primarul Liberal Iacomi Iulian a fost la examen (sala) pentru a redobandi permisul suspendat, insa a picat cu brio. A contestat in instanta suspendarea permisului si a dobandit permisul pana la judecarea cazului. Sansa de a trece examenul pentru redobandirea permisului sunt foarte, foarte mici!

Plangerea

Dobre Florin nu a furat pentru el! Are destul! Dobre a furat pentru a ajuta un prieten, mereu flamand si lacom!

Unde tine Iacomi Iulian banii furati?

In Lehliu Gara, la vila Imparateasca de langa Scoala nr 1, la parter, exista o mica magazie, unde Iacomi are un seif in greutate de 1000 kg. In acest seif tine Iacomi Iulian praduiala de peste ani! Seiful nu este fixat in perete si nici incastrat (pare prea greu sa il fure cineva).

Orasul Lehliu Gara arata ca dupa bombardament, fara capace de canalizare si cu gropi abisale!

Dupa 12 ani!

Lehliu Gara- singurul Oras din Romania in care se foloseste Frizura Asfaltica bruta, aruncata aiurea pe strazi! Materialul este foarte toxic si cancerigen, reprezentand pentru copii un factor sigur de imbolnavire, datorita prafului liber de piatra acoperit cu bitum, deosebit de toxic si expus la fiercare ploaie si pala de vant.

Primarul Iacomi a drenat si ultimii banuti din Primaria Lehliu Gara, in conturile lui Sofian Costache (Nasul), iar Lehlianului ii ramane sa inoate in namol amestecat cu Frizura Asfaltica Cal I!