Lehliu Gara

Si cand te gandesti ca sistemul are nebanuite cai si mijloace, de a se curata de ceea ce este cariat, nociv sau toxic, incepi sa aprecizi Romania Educata, si alambicatele cai ale Domnului.

Trei capatani importante din Clanul Iacomi, au cazut ieri cu o rapiditate care a naucit si socat tot Clanul de Interlopi Iacomi, din Prahova pana la Dor Marunt!

Mariana Stan- Director al prestigioasei Scoli din Dor Marunt, Nicu de la Scoala din Razvani (tot Director si el) si sotia lui Hilfe (Director de Scoala si ea- cea care a deschis bratele larg si a primit pe „pacatosul” Marin Badea in Scoala), au fost decapitati la examenul de Director, unde au picat cu fluieraturi cu note demne de Clanul Iacomi.

Se darama masinaria de propaganada a PNLSD Calarasi, de unde zilnic se fura cate o piesa!

Poate crezi ca este intamplator, poate crezi ca au ramas fara scaun intamplator, poate crezi ca nu a dat Imparatul spaga…..poate….

Lacrimi si suspine, urlete de durere, se aud in sufletele Crimei Organizate Calarasene, socate si impietrite inca de incredibila pierdere a 3 „capatani” din Clanul Iacomi, elemente cheie in fraudarea alegerilor din Lacomi Land.

Rusinea insa este fara margini. Sa iei tu 3 la examenul pentru postul de Director!

Contestatii si inca un proces lung

Procesul de selectie continua inca pentru cei care au promovat proba scrisa, iar la Calarasi a fost inregistrat cel mai slab rezultat din Tara (45.4%), alaturi de Mehedinti.

„Bunicul” zice ca: ” Obraznicaturile astea trei, sunt neastamparate si frumusele foc!”

Unde o sa se mai duca Marinica Badea sa imparta si el cate ceva?

Poate la Solobozia, la cei incarcerati!

Subiectele

Asa arata un examen pentru un post de Director de Unitate de Invatamant.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [234.96 KB]

Rezultatele

Si o dedicatie pentru Directoarea de Campanie si Omul de Propaganda al Crimei Organizate din Calarasi, o melodie de la fratii din Ucraina, unde Lida Lee (vocalista lui Monatik) a invatat recent sa danseze si se misca chiar bine.

Sase luni de pregatire a avut nevoie Lidia, pentru a invata sa danseze „la profesionisti”!

La Nemes Zaharia acasa, misorul de bors de gasca proaspat sacrificata, atrage interlopii mai ceva ca…

Gavrila (zis Hilfe) si Imparatul vin in petit la Nemes Zaharia…..