iacomi ion

De la inceputul pandemiei de COVID 19, multe evenimente au transformat ordinea globala in ceea ce azi, se poate traduce in eliminarea Capitalismului de la pupitrul de comanda al Lumii. Tot ce inseamna civilizatia capitalista, sufera de luni bune ,de la debutul pandemiei, cu blocaje greu de imaginat acum 3-4 ani.

Practic, economia vestica intra intr-o sugrumare fortata, chiar daca vaccinuri sunt si solutii exista.

In China pandemia este relativ eliminata. In Romania insa, ieri au murit 516 persoane de COVID.

In China, conform informatiilor oficiale, exista un bolnav grav! Succesul este incredibil, pentru o tara in care intra si ies, un numar incredibil de persoane, zilnic.

In Romania zilnic avem 400+ morti, Sosoaca, Iacomi, politicianul, in conditiile in care suntem 14.000.000. Ce inseamna asta? Statistica zice ca infectarile cresc exponential! Adica ca ne asteapta o perioada foarte grea, cel putin cateva saptamani.

In China la 1.439.323.776 persoane avem 1 bolnav grav!

Inseamna ca suntem pe un val incredibil in care vom muri pe capete

Aici este prognoza cu evolutia Pandemiei in Romania. Este o prognoza, insa este bine facuta si bazata pe date solide.

La „Today” – inseamna azi! Adica maine, vom avea mai multe imbolnaviri si mai multi morti.

Situatia COVID in Romania+prognoza

https://covid19.healthdata.org/romania?view=cumulative-deaths&tab=trend

Un virus mic si botogas, aseaza pe noi fundatii ordinea mondiala

In timp ce Rusii ne-ar arunca bucurosi cateva butoaie cu gaz sarin, sa scape de noi, tarile vestice ne tin pe post de masa de consum, fericiti ca suntem condusi de o armata de analfabeti si talhari, urmasii Dacilor casca ochii mari la Sosoaca si Iacomi!

In timp ce Biserica, Primarul, Politicianul sunt ocupati sa se certe pe ciolan, o noua ordine se aseaza si nici macar nu avem capacitatea sa o vedem, insa cu siguranta o vom simti in buzunare si in oase, caci o sa fie cam frig iarna asta!

Cine a avut o organizare de fier, a tinut sub control virusul.

China cu un regim strict, a reusit sa impuna ordine.

In vest a inceput o adevarata cruciada, bazata pe drepturi, principii si informatii false, ajutate din spate de cei care au interes sa darame civilizatia capitalista. Interesant este ca si Rusia este la fel de decimata de COVID, asa cum suntem si noi!

In Romania, dezastru! Cascam toti gura la Sosoaca, care pare desprinsa dintr-un film cu Birlic si Iacomi, care a invatat sa fure si sa taca.

Biserica spune sa ascultam de sfaturile medicilor!

Primarul spune sa ascultam de sfaturile medicilor!

Insa de medic nu prea asculta nimeni, iar in Dor Marunt spre exemplu, putin mai mult de 15% din persoane sunt vaccinate.

Nici unul, nici altul, nu merge pe strazi sa vorbeasca cu oamenii sa se vaccineze! Nu ii intereseaza si nu le pasa.

Pana ne trezim din amorteala, primarul nostru (Iacomi din Dor Marunt), este ocupat rau de tot: FURA si asta ii ocupa tot timpul.

Ion Iacomi fura si plange! Si nu fura singur, fura cu prietenii, cu colegii din PNL, fericit, ca unul dintre cele doua stele liberale: Iulian Dumitrescu si Dan Motreanu, va deveni propunerea clara a PNL, pentru postul de Prim Ministru al Romaniei Educate. Nici de plans nu plange singur, plange cu prietenele! (urmeaza episoade explozive legat de subiect)

La miez de noapte

In timp ce asteptam linistit, cateva postari incredibile ale Gruparii Iacomi, urmare a unui eveniment, cel putin interesant, petrecut azi (20.10.2021 in Dalga Gara), observ o reticenta suspecta la Gruparea Iacomi, care nu mai musca asa de usor din momeala, chiar daca fumega dracii in ei!

Nu pot sa nu remarc, faptul ca, pe pagina de Facebook a Primarului Ion Iacomi, responsabilul cu strategia al PNL Calarasi, asta si-a pus la mare vizibilitate pozele cu Ambasadorul din Corea de Sud si cu Mariana Stan, nu poze cu copiii care au invatat cantecele in Coreana, pentru a impresiona Ambasadorul si care au dansat de au rupt podeaua Hanului cu Limbrici (zis Rustic). Cei mici, prea lipsiti de importanta, au ramas doar cu dansurile, cu efortul, cu orele lipsa, in timp ce primarul Liberal, a pastrat pozele cu Ambasadorul si Directoarea Scolii, cea picata la examen!

Un container din China a ajuns la 13.000 de Euro- transportul

De la 1500-2000 euro/ container din China (pe ruta Romania), acum se cer si 13.000 de Euro, pentru cel de 12 metri lungime. Daca luam exemplul unei perechi de papuci, care nu se mai produc la noi din motive de cost, numai din pretul de transport, pretul la raft in Romania, se va umfla cu 40-50% in urmatoarele luni (din cele discutate de mine cu unul dintre importatori).

Fura Primarul singur?

In episoadele urmatoare vom descoperi incredibilele aventuri ale lui Iacomi si ale talharilor lui, cu jaful din banii publici, in timp ce tu, te chinui sa pui o paine pe masa si sa aduci o bucata de lemn in casa, sa ai cu ce face maine focul.

Ce individualizeaza insa politicianul din Baragan, cu predilectie cel din PNL, este ca se inconjoara de oameni mai rai ca el, mai slabi ca el si mai flamanzi ca el. Ion Iacomi spre exemplu, a strans in Primaria Dor Marunt toti puscariasii din zona, toti violatorii si tot ceea ce societatea a produs mai rau, fapt care a transformat Primaria Dor Marunt, intr-o unitate de detentie, cu detinutii „liberi”. Oricand gata sa mai linseze pe unul, acum 2-3 zile, in deja celebrul „La Partid”, o carciuma detinuta de Sefa Raiffeisen din Lehliu Gara (membru de Clan), Consilierul Personal al Primarului Iacomi (angajat al Primariei), a inceput sa se lupte cu un sustinator tot a lui Iacomi, in sala de mese cu cutite, mai ceva ca in filmele lui Tarantino! Adica au ajuns sa se taie intre ei pentru „diverse”. Asa au ajuns astia sa se imparta frateste, care este Ciopartitor, care Bombardier, care…

Si daca maine iau COVID?

Nu trebuie sa te ingrijorezi, Popa o sa fie fericit sa te ingroape, Primarul Iacomi vine cu Wola si iti darama crucea, ca nu are autorizatia de la el, iar pentru Politician nu contezi! In urmatorii 3-5 ani, va trebui sa ne imprietenim cu virusul, pentru ca asta, nu o plece prea curand dintre noi!

Avand in vedere ca nimanui nu ii pasa de tine (dintre cei mentionati mai sus), poate ar trebui sa inchizi televizorul si sa mergi sa faci vaccinul, macar cu gandul la copii, daca la tine nu!

Noi insa, sa continuam exceptionalele anchete cu Dan Motreanu, Iulian Dumitrescu si Spitalul din Lehliu Gara, Operatiunea Naparca, si incredibila aventura a Crimei Organizate alaturi de CERTROM SRL, Rodagria Produce si Livada Imparateasca. Si daca mai tinem cont ca apare si editia de print a Experimentul Lehliu, daca este frig la iarna si lemnele sunt scumpe, daca curentul se scumpreste, daca gazul este prea scump, Experimentul Lehliu il vei primi gratuit, atat online cat si versiunea de print, iar Xenofonte Purcarea, Prim-Procurorul Judetului Calarasi, gaseste el cate un dosarel firbinte, sa te tina cald pana la primavara.

Cum controleaza China virusul?

in timp ce in Romania, Spitalul este pe mana analfabetilor din PNL si PSD, conduse de personaje fara nici o legatura cu lumea medicala sau cu managementul, in China, fiecare are locul lui, locul potrivit!