dumitru nicolae

PNL Calarasi a avut initial un tahlhar suprem: Raducu Filipescu. Apoi, usor usor, au mai aparut si altii. Printre ei, unul mai rau decat toti cei mai rai, mai hapsan decat cel mai hapsan si mai hain ca Dracul: Iulian Dumitrescu. Asta s-a infruptat din Orasul Lehliu, alaturi de Iacomi, asemeni unor fiare dezlantuite, pana au adus distrugerea si falimentul unui Oras frumos cu oameni harnici si primitori.

Actionand cu impunatate, fara frica legii, acoperiti de procurorii corupti: Xenofonte Purcarea si Banescu Liliana, PNL Calarasi a jefuit si distrus Orasul Lehliu Gara si localitatile din zona Dor Marunt.

Ca o samanta putreda si canceroasa, PNL Calarasi a reusit sub egida Liberalismului salbatic, incorporarea numitului Iacomi Iulian, de la PSD, „cea mai nociva si corupta faptura din Baraganul de azi”.

Asa a ajuns Orasul Lehliu Gara sa nu aiba pic de iarba si flori pe strazi. Doar frezura asfaltica, cancerigena, aruncata in scarba pe strazile unui Oras impietrit de hotie, Orasul Lehliu Gara, ajuns Oras Martir, o definitie, o realitate, care doare ca un cutit infipt in inima, pe orice Calarasan, care stie ce era si ce a ajuns Lehliu Gara.

Iacomi dusmanul florilor

Va rog sa observati cerul cat de curat este! Acolo Iacomi nu a ajuns! Doar pe pamant a ajuns si acolo pe unde trece, reprezentantul PNL Calarasi, aduce doar mizerie de pe autostrada, mizerie adusa prin filiera lui Sofian Costache, care incaseaza miliarde, pe carat si intins frizura.

Daca indraznesti insa sa intri cu masina pe frizura, intri cu roata pana la podea in namol, caci Iacomi, a pus frizura sa acopere noroiul, in orasul abandonat administrativ- Lehliu Gara.

PNL Calarasi o adunatura de escroci?

Dan Motreanu a venit la combinatie, la nasit in Dor Marunt, unde a gasit „Gasca lui Iacomi”, dornica de imbarligaturi si combinatii interlope, toate pe banii tai!

In lipsa legii, cu o justitie inexistenta si o „militie a la Buraga”, care asta ia bataie la el in birou, Klanul a evoluat si nu are frica decat de furia oamenilor, motiv pentru care apar rar prin oras.

Din nou Mariana Stan

Cum facem, cum o sucim, tot la Dobre Florin si Mariana Stan ajungem. Insa sa il lasam pe Dobre saracul, sa vada ce si cum, iar noi sa ne concentram pe Mariana Stan, cu dezvaluiri incredibil de adevarate, posibile doar in Lacomi Land, taram al hotiei si mizeriei umane, ridicate pe stindardul Romaniei Educate a lui Klaus.

Examenul Grila= Faza trepidatii si contestatii

Ion Iacomi si Iulian Iacomi nu exista! Ei ca oameni nu exista! Au un CNP, insa cei doi sunt Oameni Politici!

Mariana Stan este persoana care a transformat cele doua CNP-uri in oameni politici, iar tenebrele transformarii si metamorfozarii miriapodei in fluturas, nu face scopul prezentului material.

Asa a ajuns Orasul Lehliu Gara-azi- Oras Martir. Imaginea dezastrului, de care, in mare parte, este responsabil si Florin Dobre.

Deja celebra Mariana Stan, responsabila cu propaganda din Gruparea Iacomi, fosta Director in Dor Marunt, la Scoala nr 1, a suferit un soc incredibil, o data ce a picat cu fluieraturi proba scrisa pentru ocuparea postului de Director!

O adevarata furtuna a starnit in Klanul Iacomi vestea esecului masinii de fraudare si adunare a voturilor, fapt care a solicitat toata structura Clanului, care a pus in miscare toate elementele PNL, avand in vedere ca PNL detine controlul Inspectoratului Scolar Calarasi, o structura politizata si in totala putrefactie. Undeva in varf, Raluca Caraion, „pretena” Subprefectului analfabet Dumitru Nicolae, zis Gogosel, cunoscut drept „Starleta” Clanului Iacomi.

Incredibilul examen- testul grila

Cum se corectează lucrările de la proba scrisă, în prezența candidaților

„Ulterior finalizării testului standardizat din cadrul probei scrise, candidații rămân în sala în care au susținut proba scrisă, în vederea participării la etapa de evaluare a lucrărilor scrise. Evaluarea lucrărilor se realizează în sălile în care candidații au susținut proba scrisă, prin deplasarea în sălile respective a membrilor comisiilor de evaluare și, după caz, a observatorilor.
Camerele de supraveghere audio-video trebuie să înregistreze obligatoriu toată activitatea de evaluare.

Etapele activității de evaluare sunt următoarele:

 • Se suprapune, de către unul dintre cei doi membri ai comisiei de evaluare, șablonul de evaluare peste foaia de răspuns.
 • Se compară, pentru fiecare item, răspunsul furnizat de candidat cu răspunsul corect.
 • Dacă răspunsul furnizat de candidat coincide cu răspunsul corect, se acordă punctajul maxim pentru itemul respectiv.

În procesul de evaluare se acordă sau punctaj maxim pe item sau zero puncte, fiind interzis să se acorde punctaj intermediar.

 • Se acordă zero puncte pentru un item în următoarele situații:
  – răspunsul furnizat de candidat nu este identic cu răspunsul corect;
  – candidatul nu a marcat niciun răspuns corect;
  – candidatul a marcat mai mult de un răspuns ca fiind corect.
 • Se însumează toate punctajele acordate de un evaluator fiecărui item și rezultă punctajul total al testului.
 • Punctajul total al textului se împarte la 10 și rezultă nota pe test

Candidații care au obținut minimum nota 7 ( șapte) la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct vor susține proba de interviu în perioada 15 noiembrie -8 decembrie 2021, conform unui grafic stabilit de către fiecare inspectorat în parte.”

Se suprapune, de către unul dintre cei doi membri ai comisiei de evaluare, șablonul de evaluare peste foaia de răspuns.

Si au suprapus cei din Comisie sablonul, iar „pocnitorile lui Iacomi” unsi directori prematur, au picat cu fluieraturi, pentru ca examenul a fost pe bune!

Plansa pe holurile din Calarasi, Mariana Stan, femeia din fier din spatele Politicienilor Iacomi, este Regina Klanului.

Chiar daca nu are ea IQ-ul „beton”, Marian Stan, este real, Ion Iacomi si Iulian Iacomi, persoana care a cizelat si a ghidat, alaturi de celelalte Imparatese, Omul Iacomi catre Fiara Iacomi. Insa Regina, este doar ea!

Ajunsa acasa si pusa in fata exceptionalelor materiale marca Experimentul Lehliu, in care a fost facuta de rusine, Mariana Stan a reusit o exceptionala mobilizare pentru CONTESTATIE!

Contestatia la testul sablon

Cine a mai auzit asa ceva! Sa faci contestatie la un test grila, la care se pune sablonul pe foaie! Si sa intorci la contestatie rezultatul!

Ei bine, Mariana Stan, a reusit incredibila performata de a trece de testul sablon, din cauza faptului ca „vinovat a fost membrul Comisiei” care a avut tremurici la mana si frezoane la capatana! Ca sa vezi…

Raluca Caraion- O frumusete!

Dumitru Nicolae si Raluca Caraion au ajutat candidatul Mariana Stan la contestatie, conform informatiilor obtinute din interiorul ISJ Calarasi! Raluca Caraion, prima din stanga in imaginea de front.

Marian Stan este singura persoana care a implicat ADRA in mizeria Clanului Iacomi, folosind imaginea ADRA pentru a face campanie electorala, analfabetilor din PNL. A se vedea articolul cu vizita PNL Calarasi la Scoala din dor Marunt!

Intre timp, astia la Dor Marunt, din Clan, se lupta cu cutitele, mai ceva ca pe campul de lupta.

daca vrei sa vezi scene reale de lupta cu cutitele, mergi la carciuma Imparateasca ” La Partid”.

Scene de lupta Epice la Carciuma Imparateasca La Partid

Nota de Rectificare

Rog cititorul a observa faptul ca Mariana Stan este un om deosebit de capabil si foarte implicat, persoana care a adus un inalt nivel de educatie, care lupta cu adevarat pentru cei mici si care merita postul de Director, tinand cont de rezultatele de exceptie obtinute de cei mici. Independent de apartenenta la Clan, Mariana Stan este un om exceptional si un membru deosebit al comunitatii. Sper sa aiba puterea sa ierte iesirea gazetareasca, poate putin partinitoare!

Si o dedicatie doamnei Raluca Caraion, un „fanion al Liberalismului Fascist”, unde ca o mama, are grija de copilasii nostri, in aceste grele clipe!

Pe youtube, in comentarii sunt si versurile ( in cazul in care Raluca nu stapaneste Rusa). Sper sa le traduca Raluca, caci tare se potrivesc cu situatia de azi din Clan!