Clanul Iacomi

Ieri noapte, o cursa nebuna in Lehliu Gara, cu o Zeita frumoasa la volan, a sfarsit intr-o pleznela incredibila! Aflata sub infulenta castraveciorilor MARINATI putin cam mult, Zeita noastra a pleznit masina unui cadru MAI, de dracii a luat-o! viteza la impact: pai…cam 80km/hr?!

La prelevarea probelor, nevasta lui Gigel Curea (pe tura din Cocina), fina, finuta, cuscra, intelegi tu….

Popescu (zis Pimpoi cel Hapsan) este renumit pentru exceptionala asemanare cu Rambo, acesta pleznind in cateva ocazii politistii de la circulatie, motiv pentru care se tot judeca…

Conform colegilor aflati la fata locului, vinovata este masina parcata aiurea, si apa de pe strada, avand in vedere ca nu exista canalizare, Primarul Iacomi pastrand zona pentru pescuit, in perioada de toamna.

Vinovat este Popescu, membru al Clanului Iacomi, cel care detine depozitele de cherestea, de langa Sofian Costache, asta pentru ca a scapat din ochi borcanul de castraveciori MARINATI. Popescu vinde lemnele si pe otet!

Din Dor Marunt, Popescu asta, o obraznicatura nastrusnica si hotomana!

Masina care a provocat accidentul, a fost imediat indepartata de la locul accidentului, cu ajutorul Comandantului Buraga Costel, membru al Gruparii Iacomi.

Chiar daca castraveciori Marinati bine sunt foarte aratosi si sexy, prea mult otet strica, stiut fiind faptul ca, castraveciorul se inmoaie daca este tinut prea mult in otet!

In poza de mai sus se vede si Dusterul altui membru al Gruparii Iacomi, ciopartitor (in Clan)!