Spitalul Lehliu Gara

In urma unei operatiuni deosebit de complexe, in urma unor sesizari legat de sustragerea unor alimente in mod regulat, din cantina Spitalului Lehliu Gara, zisa cocina Clanului Iacomi, echipa de agenti secreti din cardul departamentului de Crima Organizata si Terorism (Experimentul Lehliu), a demarat o serie de filaje incredibile cu rezultate halucinante!

Directorul Danga Mircea, zis Masinuta cu Bani, elemnent esential in adunatura de scursuri a Imparatului, fura regulat din mancarea pacientilor. Alimentele sunt sustrase in colaborare cu angajatii spitalului, care sub amenintarea concedierii, sustrag alimentele din spital si le transporta in Dor Marunt, la adresa DN3a nr 214 (langa Postul de Politie- aservit Clanului).

Acasa, doamna Danga, angajata si ea la acelasi spital (la cocina) gateste alimente din cambuza spitalului!

Azi, echipa de spioni, a filat si a identificat modul in care Directorul analfabet- Danga- a mai jefuit cativa saci cu alimente.

La mare cautare azi: varza, cartofi, etc. Acum cateva zile, au carau acasa la Danga si ceapa, ulei, bulion si cateva pungi cu sare.

danga mircea
Danga Mircea cu cele 60+ de rude (si „pretini”) angajate/i in Spitalul Lehliu Gara- gatuit si capusat de Iacomi si Co.

Mecanismul de sustragere implica inclusiv portarul Spitalului, cel care aranjeaza si livrarea alimentelor la domiciliul Directorul Danga! Uneori, Danga, mai ales in preajma alegerilor, adica o data la partu ani, posteaza poze, unde arata nemarginita daruire si generozitate. Atentie! Cel care deschide lacatul la poarta este paznicul spitalului.

Real, Danga Mircea este un hot si un escroc, care pana mai ieri, spargea seminte in fata Spitalului Lehliu Gara.

Danga Mircea- Director de Spital!

Danga Mircea a folosit oamenii angajatilor, pentru a sustrage alimente! Astia se vand pentru doi arginti!

CL-65-TYN- cara alimentele din Spitalul Orasului Martir, la Danga acasa!- filaj lateral
-Asa ai ajuns Danga, sa furi pana si cartofii din spital, hal de Interlop?