Orasul Lehliu Gara

Experimentul Lehliu este un proiect unic in peisajul Uniunii Europene. Conceptul este unul nou si se bazeaza pe reactia cumulativa a unei majoritati umilite, batjocorite, injosite si chinuite, in zone cu Coruptie Endemica, camuflata sub hainuta politica. Poate va intrebati daca Experimentul este un succes? Hmm…

Pana aflam raspunsul la aceasta intrebare, important este sa gasim mecanismele prin care Experimentul Lehliu ajunge in masa la public, iar aici, editia de print va rezolva aceasta problema, lucru deja testat.

In spatele Experimentului Lehliu, exista insa o armata mica de oameni, bine pregatiti si hotarati, dar si o adevarata brigada de Redactori, pe care nu ii vezi, nu ii auzi, insa care trimit sute de mesaje, de materiale si care asigura filarea, interceptarea si analizarea informatiilor, in moduri demne de marile trusturi de presa. elevi, studenti, vecinul tau, sora sau fratele tau, este Redactorul anonim de care nu ai habar.

Toti acesti oameni cu suflet mare, doresc un singur lucru: <LIBERTATE>

Nu garantez ca o vor obtine, insa cand vorbesc cu noi, cand lucram impreuna, ei sunt liberi!

Doresc sa dedic Redactorului Anonim, pentru curajul nebun, sinceritatea si daruirea de care dau dovada Lehlienii, o melodie si un clip, din partea Redactiei Experimentul Lehliu.