iulian dumitrescu

Extrem de nemulțumit de felul în care merg lucrurile de la căderea guvernului alianței și de rezultatele negocierilor, primul vice al lui Cîțu (Iulian Dumitrescu zis Albanezul) vrea să se asigure că totul e pregătit pentru ceea ce pare de neevitat: alegeri parlamentare anticipate. Totul, adică banii – la pușculiță – pentru voturi, echipele de cărăuși și fabricile de cărți de identitate – din fieful său Prahova – Călărași.

Ca de obicei, primul dintre aleșii galben-portocalii care și-a făcut temele (dacă pe vremuri nu i-a plăcut școala, măcar acum…) a fost Împăratul. Nici nu s-au uscat bine stropii tusei sale introductive, că Florinii (Șchiopu’ și Șefu’) de la Evidența Persoanelor Lehliu-Gară au executat referatul de achiziționare și instalare a două containele, care să tripleze spațiul de lucru și – mai ales – volumul de cărți de identitate care urmează să fie eliberate celor care vor vota controlat. Asta într-o seară rece de toamnă, urmată de o noapte petrecută de Nadejdea în Primărie – să fie gata ordinea de zi. Iar a doua zi, dimineață, consilierii locali deja aprobau cu frenezie această achiziție. Totul pe fondul panicii generale care a cuprins PNL-ul, generată de un sondaj de opinie – făcut, pe bune, de niște profesioniști – care arată că gălbiorii vor ajunge în curând la jumătatea procentelor roșiorilor. Și asta înseamnă că se închid și robinetul cu bani, și cătușele și ușa celulei…

Containerele in valoare de 80.000 euro din banii Primariei

80.000 de euro sunt pregatiti, bani care trebuiau sa fie utilizati pentru asfaltarea unor strazi, vor pleca pe filiera suveica la firmele parazit din Clan, unde containerul de 10.000 de Euro ajunge la 80.000 la Primarie! Asta in timp ce Orasul este in FALIMENT!

Cand din vanator ajungi, vanat!

Obisnuiti sa infiltreze, sa saboteze, sa fure si sa rada la baute de cei jefuiti, Iacomistii au ajuns sa fie haituti, inregistrati, filmati, turnati, mai exact au devenit „vanat”! Au ajuns astia sa se manance intre ei ca cainii!

Nu de Primarie sa va pregatiti baieti! De puscarie sa va pregatiti!