lehliu gara

Articolele exceptionale scrise de noi, legat de culisele plonjarii in anonimat a „Reginei”, a cauzat o adevarata furtuna de anticorpi si o vanatoare de vrajitoare, unde cineva, cumva, trebuia sacrificat, pentru a potoli setea de sange a Reginei- Stan Mariana!

Regina a cerut insistent sacrificarea celor care au divulgat informatii clasificate, secrete, foarte secrete si ultra-secrete, din esecul ei personal, legat de examenul picat si ulterior manarit! Ion si Iulian Iacomi au lucrat impreuna la planul de reabilitare a Marianei Stan! „Eu sunt sigura ca astia sunt!” Stan Mariana

Regina a cerut capatana lui Crisan Ionut si a numitului Marin Nicolae, iar capatanile celor doi sa ajunga la ea pe birou, drept trofee ale sacrificiului ei pentru Clan!

Astia din PNL, toti vai mama lor, de le plange si Dracu de mila, cat sunt de prosti, au mers la Primarul Iulian Iacomi, unde au convins Eminenta Cenusie de incredibila si totala tradare a celor doi directori de scoala, care imediat trebuie ciopartiti, imiliti, transati si „stersi” din catastifele Imparatesti!

ionut Crisan- Director de Scoala nr 1 Lehliu Gara si Marin Nicolae- Director de scoala Razvani

Pusi in fata acuzatiilor de catre Imparat, cei doi s-au razvratit si au inceput sa-si bata joc de Imparat, care le-a aruncat in carca acuzatii amuzante chiar! Era si multa furie acumulata si asta din cauza lipsei de interes a Primarului analfabet Iacomi Iulian, legat de cele doua scoli, de scolari, de necesitatile Scolilor si Gradinitelor.

Buni sau rai, cei doi Directori au dus pe umeri scolile cu uriase lipsuri, in timp ce adunatura de lichele din Primaria Lehliu Gara- FURA, la brat cu Komora SRL, Dobre Florin si Sofian Costache (cel rau)!

Marin Nicolae si Ionut Crisan atata asteptau! Scandalul se auzea din drum, la 20 de metri de Primarie!

Dupa ce au schimbat cuvinte specifice Interlopilor, Imparatul le-a cerut demisia din Consiliul Imparatesc (Consiliul Local), ceea ce transforma Consiliul Local Lehliu Gara intr-o adunatura de analfabeti (fara astia doi care stiu a citi).

Inima cruda a Reginei de piatra

Regina a primit cele dorite insa doar partial! Cei doi directori si-au dat demisia, insa strategic, Iacomi, care deja a inceput sa inebuneasca cautand infiltratii, tradatorii si turnatorii, a pierdut inca doi pioni de pe tabla de sah, in fapt un „nebun” si un „turn”! (Imparatul iubeste atacul la regina cu nebunul otravit, chiar daca nu stie sa joace sah!)

Regina insa nu a primit capatanile celor doi si se lupta pentru propria capatana, mai ales ca redactia Experimentul Lehliu a aflat, din surse apropiate problemei, faptul ca Regina „se linge pe bot de postul de director din scoala”, vre-o 3 decenii!

The hunt

„Soc si emotie în ședința de Consiliu Local de ieri: doi consilieri locali PNL, ambii directori ai celor două școli ale orașului, au cerut colegilor să ia act de demisiile lor din Consiliu, acest act unilateral ducând la pierderea statutului de consilier și, respectiv, la încetarea de drept a mandatului (înainte de durata normală).Deși informația apărea în ordinea de zi a ședinței – pusă la dispoziția consilierilor, anunțul verbal a părut să îi surprindă pe toți cei prezenți, inclusiv pe colegii de partid ai demisionarilor, cu excepția Împăratului – care trona în locul lui de la geam. Consilierii PSD au cerut explicații pentru respectivele demisii, Crișan a ales tăcerea totală suparat mort, insa demn si scarbit, iar Nicu Marin a bâiguit ceva despre niște motive personale (aruncand cateva injuraturi printre dinti), dar a fost întrerupt de Împărat, care a scurtat-o: „Nu e nevoie să dea nicio explicație. Demisia este un act unilateral. Voi trebuie doar să luați act de ea și atât!  Nu e treaba voastră de ce își dau ei demisia!”.Coincidența funcției demisionarilor a stârnit bănuiala că ar fi vorba despre o incompatibilitate între calitatea de manager școlar și cea de consilier local – fapt contrazis clar de Legea nr. 161/2003″ Sursa: Randunica Margelata

De ce le-a îngăduit Dumnezeu lui Satana şi demonilor să păcătuiască?

Pentru ca stia ca pe cat de rai sunt, pe atat sunt de prosti! (parerea Redactorului- dedusa din povestea cu Danila Prepeleac- orice asemanare cu persoane cunoscute si actuale, este exclusa)

„Dumnezeu a hotărât să le ofere o alegere atât oamenilor, cât şi îngerilor. În timp ce Biblia nu ne oferă multe detalii cu privire la răzvrătirea lui Satan şi a îngerilor căzuţi, se pare că Satan – probabil cel mai mare dintre îngeri (Ezechiel 18:12-18) – în mândria sa, a ales să se răzvrătească împotriva lui Dumnezeu în încercarea de a deveni propriul său dumnezeu. Satan (Lucifer) nu a dorit să I se închine sau să Îl asculte pe Dumnezeu; el a dorit să fie Dumnezeu (Isaia 14:12-14). Apocalipsa 12:4 este interpretat ca fiind o descriere figurată a unei treimi dintre îngeri, care au ales să îl urmeze pe Satan în răzvrătirea lui, devenind îngeri căzuţi – demoni.

Spre deosebire de oameni însă, alegerea pe care îngerii au avut-o de a-l urma pe Satan sau de a-I rămâne credincioşi lui Dumnezeu este una veşnică. Biblia nu vorbeşte despre nicio ocazie oferită îngerilor căzuţi pentru a se pocăi şi a primi iertare. De asemenea, Biblia nu indică faptul că ar fi posibil ca şi alţi îngeri să păcătuiască. Îngerii care I-au rămas credincioşi lui Dumnezeu sunt descrişi ca „îngeri aleşi” (1 Timotei 5:21). Satan şi îngerii căzuţi L-au cunoscut pe Dumnezeu în toată gloria Sa. Faptul că s-au răzvrătit, în ciuda a ceea ce au ştiut despre Dumnezeu, a însemnat apogeul răului. Drept urmare, Dumnezeu nu le oferă lui Satan şi celorlalţi îngeri căzuţi oportunitatea de a se pocăi. Mai mult, Biblia nu ne dă niciun motiv să credem că ei s-ar pocăi, chiar dacă Dumnezeu le-ar oferi aceasta şansă (1 Petru 5:8). Dumnezeu le-a oferit lui Satan şi îngerilor căzuţi aceeaşi alegere pe care le-a dat-o şi lui Adam şi Evei, de a-L asculta sau nu. Îngerii au putut alege de bunăvoie. Dumnezeu nu l-a forţat sau încurajat pe niciun înger să păcătuiască. Satan şi îngerii căzuţi au păcătuit în urma propriei alegeri şi, drept urmare, sunt vrednici de mânia veşnică a lui Dumnezeu, în Iazul de foc.

De ce le-a oferit Dumnezeu această alegere îngerilor, când ştia care vor fi rezultatele? Dumnezeu a ştiut că o treime dintre îngeri se vor răzvrăti şi, astfel, vor fi condamnaţi la focul cel veşnic. Dumnezeu, de asemenea, a ştiut că Satan va duce mai departe răzvrătirea sa, prin ispitirea umanităţii în păcat. De ce a îngăduit Dumnezeu aceasta? Biblia nu ne dă un răspuns explicit la această întrebare. Putem pune aceeaşi întrebare cu privire la aproape orice acţiune rea. De ce o îngăduie Dumnezeu? În cele din urmă, este vorba despre suveranitatea lui Dumnezeu peste creaţia Sa. Psalmistul ne spune: „Căile lui Dumnezeu sunt desăvârşite” (Psalmul 18:30). Dacă, într-adevăr, căile lui Dumnezeu sunt „desăvârşite”, atunci putem avea încredere că tot ceea ce face El – şi orice permite El – este desăvârşit. Astfel, planul perfect al Dumnezeului nostru perfect a fost de a permite păcatul. Gândurile noastre nu sunt gândurile lui Dumnezeu, iar căile noastre nu sunt căile lui Dumnezeu, cum ne reaminteşte Isaia 55:8-9.” Sursa: https://www.gotquestions.org/Romana/Dumnezeu-ingaduie-ingerilor-pacatuiasca.html