In urma cu cateva ore, scene desprinse parca din filmele de groaza la Spitalul Lehliu Gara, zis Cocina Clanului Iacomi, cu mortul care se odihnea linistit langa cei veniti in camera de garda!

Daca nu ai inima tare, daca nu esti de piatra, atunci nu ai ce cauta la Spitalul Lehliu Gara- in Camera de Garda.

„Asistenta Dragne impreuna cu o studenta venita in practica, incordate la maxim si cu Camera de Garda plina, incercau sa ajute unde si cum puteau! Politia printre ei, iar parterul plin cu pacienti COVID, unii cu oxigen. O harmalaie de nedescris, cu pacientii din camera de garda ingroziti de mortul care parea viu! La parter care intubat, care umbla alandala cu masca de oxigen dupa el, un haos generalizat!”

In urma cu cateva zile la Lehliu Gara

Azi, in Cocina agitatie mare!

Oamenii veniti cu urgente, ingroziti de faptul ca mortul se odihnea linistit langa cei aflati in Camera de Garda cu probleme! Decedatul parea ca doarme in camera, pana ce vin apartinatorii, iar IML-ul si Politia veneau sa constate!

Spitalul Lehliu Gara nu are o morga, cu toate ca deserveste o zona mare din Campia Baraganului.

La conducerea Cocinei, temutul Danga Mircea, care pana mai ieri vindea seminte la chiscul de la poarta Spitalului, acum ajuns Inginer cu inalte studii la Sorbona.

Pana la urma, dupa ce au semanat groaza pe coridor, mortul este dus intr-o camera goala, insa fara refrigerare!

Pacientul care a decedat este transportat dupa mai bine de trei ore, din camera de garda intr-o camera alturata, iar IML nu ridica decedatul, chiar daca Spitalul Lehliu Gara nu are morga, conform cerintelor legale.

Asistentele sunt obligate de conducerea Spitalului Lehliu Gara sa lucreze in Camera de Garda cu mortii langa ele si acesta realitate este aproape zilnica!

Directorul Danga Mircea fura pana si cartofii bolnavilor

In timp ce in Spital nu exista morga, Directorul Danga Mircea pune angajatii sa fure alimente, pe care le vrea duse la el acasa.

Bani pentru morga exista, insa sunt folositi pentru a suplimenta capacitatea la Evidenta Populatia, in eventualitatea unui referendum

Primarul Liberal Iacomi Iulian pregateste achizitia a doua containere, pentru a tripla capacitatea de procesare a flotantilor, in caz de alegeri anticipate, miscare necesara fraudarii procesului electoral.

Din Camera de Garda

Asistentele din Camera de Garda, cu toate ca au un volum foarte mare de lucru, sunt obligate sa tina pacientii decedati in spital sau adusi decedati in acelasi spatiu in care primesc pacientii, cu probleme diverse.

Toate aceste lucruri se intampla din cauza Managementului defectuos, a faptului ca pacientii pot fi mutati doar pe targa, fara a exista posibilitatea transferarii pe roti, din cauza prezentei scarilor si a lipsei spatiilor.

Practic Camera de Garda este pusa aiurea iar Spitalul a ramas in anii `50!

Inca o nepotica Iacomizata a aterizat in Cocina

O alta nepotica Imparateasca a aterizat in spital pe post de asistenta, post pastrat cald pentru ea, proaspata absolventa de inalte scoli in domeniu.

Renumita pentru tatuajele cu dragoni si broscute, nepotica, caci de ea vorbim, se alatura haitei de neamlacuri din Clanul Iacomi care domina 85-90% din posturile din Spital!

Vazuta drept un loc caldut de a papa bani, pe sporuri si ture aranjate de Danga si Roxana (directoarea Runos), Cocina Lehliu Gara te asteapta fara morga dar cu Clanul la datorie, fie noapte, fie zi!

Deputatul Barca Constantin angajeaza si el 6 asistente la Spitalul din Sapunari

10.000 de euro postul, zic gurile rele din spital, un post de asistenta. Atat costa un loc la STAT! Doritorii pot suna direct la Barca Constantin sau pot merge la Biroul acestuia din Lehliu Gara. Ca alternativa, se poate lua legatura cu Zana Maseluta, din Spitalul Sapunari, pentru detalii (o cunosc toti pe Zana).

In 20 de ani de domnie, nu a reusit Primarul Iacomi, sa faca o camera cu racire si izolatie adecvata, unde cei decedati sa fie dusi, sau ceea ce numim noi in Romania Educata, o Morga a spitalului!

Dar ce posta Nepotica Imparateasca, proaspata achizitie in Cocina