barca constantin

Avea Ion Creanga ce sa scrie, daca mai traia in zilele noastre… In povestea lui Danila Prepeleac, am putut observa incredibila capacitate a lui Danila de a se descurca cu dracii, care pe cat de rai erau, pe atat de prosti!

Deputatul Barca Constantin si Spitalul Sapunari

Dupa ce a debarcat Iliuta Vasile (Zeu al Zeilor si Imparat al Imparatilor) Imparateasa lui Iacomi de la Spitalul Sapunari, a existat un director Interimar in persoana doamnei Laura Stamate, care vreme de cateva luni a deparazitat Spitalul si a adus unitatea pe linia de plutire. O data echilibrata problema, Barca Deputatul, „mai hain si mai zgarcit ca Dracul”, a venit flamand si a convins Zeul Zeilor sa ii dea lui Spitalul, cu pacienti cu tot. Sa aiba si el de praduiala, ca tare greu este sa „croiesti manastiri” fara banuti!

Si primeste Barca Deputatul Spitalul, azvarle femeia care a pus spitalul pe picioare si aduce Barca o echipa de starlete si pocnitori PSD-iste, de a bagat in 5 luni Spitalul Sapunari in faliment si in iminent colaps!

Daca acum 5 luni avea spitalul 120-130 de pacienti, acum abia daca mai are 70-80. Banii de la Stat vin doar daca ai pe unu, care este capabil sa conduca unitatea spitaliceasca, insa avand in vedere ca noul director, (ala aproape mort) nu a iesit decat de doua ori din birou, adica nu are habar de ce se intampla in spital, este totul praf!

Latrina Clanului Iacomi (Spitalul Sapunari) in iminent colaps

Zana Maseluta, ea tanara speranta PSD-ista, a fost izolata intr-un birou de 1,5×1,5m, pedepsita pentru nemernicia si incompetenta lui Barca, chiar de acesta. Noul director este dat acum de Zeul Zeilor afara, tind cont de dezastrul in care a adus PSD, impreuna cu Iacomi Spitalul Sapunari.

Si ca sa fie treaba buna, Redactia noastra a primit cateva mii de documente din Spitalul Sapunari, documente bomba, pe care le vom analiza in Experimentul Lehliu. Ce mi-a sarit in ochi, a fost insa faptul ca fratiorul lui Banescu Laurentiu, Primarul ales al Orasului Lehliu Gara (primarul real al Orasului), lucreaza angajat la Spitalul de Psihiatrie Sapunari, pe 7000 Ron net, unde freaca pixul, adica nu face nimic!

El a fost „imbalsamat” chiar de Imparat (Iacomi Iulian), pe vremea cand Imparateasa conducea Latrina din Sapunari.

Fratiorul lui Banescu paraziteaza Spitalul cu o daruire exemplara.

Hilfe a murit, traiasca Hilfe!

De la 1 Ianuarie 2022, Iliuta Vasile unge Director de Spital (pe surse) chiar pe Banescu Laurentiu, sotiorul temutei Banescu Liliana- Prim Procuror al Clanului Iacomi, fosta Himceac.

Ca sa fie treaba buna, Ilie o aduce pe Hilfe inapoi, asta dupa ce varul lui Hilfe (Primarul de la Ileana- Alexandru Corneliu), a facut un scandal monstru in partid, legat de expulzarea lui Hilfe (Gavrila) din Spitalul Sapunari!

Asa de incinse au fost spiritele, ca au ajuns sa se certe mai ceva ca chiorii in PSD Calarasi! Ilie a cedat si a acceptat tandemul Hilfe-Banescu, de la 1 Ianuarie 2022.

Banescu, in loc sa se lupte pentru mandatul lui de primar, care este al lui de drept, a preferat sa merga la biserica, unde a pus lumanari pentru sanatatea…

Barca Constantin trage tare, pe ultima suta de metri

A angajat Barca Asistentre si un Secretar pe post de Secretara! Insa nu pe oricine, pe cine trebuie. Asta in timp ce Zana Maseluta este in depresie.

PSD, PNL, USR, FSN, UNPR, toti, dar toti, o adunatura de escroci, de talhari, doar cu gandul la ei, la cum sa ne fure si cum sa ne capuseze!

Putini stiu ca Iliuta Vasile, in urma cu ceva vreme, a promis o noua constructie si demolarea constructiei existente. Mai mult decat atat de proiect, Arhitectul Misaca, unul dintre cei mai talentati Arhitecti din Calarasi, a convins adunatura de lideri de la Calarasi, ca este mai ieftin sa construiesti un corp nou, decat sa repari o darmatura!

Materialul este de preluat de la Marian Parloaga. De promisiuni…

Intre timp, de Spitalul Sapunari s-a ales praful!

Totul pe mana Gruparii Iacomi